« Върни се назад Публикувано на 22.12.2014 / 17:32

BIG5.BG E ВЕЧЕ ТУК! ДОБРЕ ДОШЪЛ НА ВАСКО ПЕТЕВ В БРИГАДАТА НА НАЙ-ДОБРИТЕ!

Васил ПетевКакто вече АФЕРА единствена анонсира преди месец, приятелят и колегата ни Васил Петев стартира сайта си WWW.BIG5.BG.
Здравейте уважаеми читатели.
BIG5.BG е нова онлайн медия, която ще се опита да ви предложи теми, мнения и коментари извън рамките на стандартните. Монополното естество на медиите в България към момента, създава достатъчно широко пространство за разследвания и позиции, както върху политическия и икономически живот в страната ни, така и на този извън нея. Ние нямаме амбиции да бъдем най-големите, най-четените, нито „най-празнуваната“ от управляващите онлайн медия. Нашата цел е да ви предоставяме „различното“ и „скритото“ от обществената и политическа мъгла, както и да бъдем възможно най-конкретни и достоверни в предлаганата от нас информация.

Поради факта, че BIG5.BG е напълно нова платформа, предварително ви се извиняваме за някой дребни несъвършенства и проблеми, които ще се постараем да отстраняваме своевременно.”, лаконично се представя сайта BIG5.BG, който вече е действащ в интернет – пространството.
АФЕРА поздравява от сърце Васил Петев и му желае успех!
Добре дошъл на Васко Петев в бригадата на най-добрите! Не, тези, които генерират безумните си комплекси с фалшиви платени кликвания, за да се пъчат в очите на чорбаджиите си колко са „посещавани”, а онези, които със сърце и кураж правят онова, което не тук, а по други ширини, се нарича журналистика.
Този живот е за смелите, Васко! Винаги можеш да разчиташ на рамото на АФЕРА!

Веселина Томова

«