« Върни се назад Публикувано на 03.01.2009 / 9:40

Afera.bg призовава: Закови мафията в твоя град!

 

 

Afera.bg стартира инициатива, която има за цел да извади на светло взаимовръзките между “белите якички” във властта и мафията.

Обвързани ли са във вашия град с престъпността висши полицаи, прокурори и съдии?

Какво знаете за нерегламентираните контакти на властта “зад ъгъла”?

До каква степен корупцията е прояла институциите и кой кой е в тях?

Afera.bg се обръща към всички свои читатели, към представителите на правораздавателните органи, които стискат зъби и мълчат за зулумите, които се вършат под носа им, към “лошите момчета”, които познават целия октопод от корумпирани връзки, към всички онези, които все още мълчат, поради необяснимия страх, че нещо може да им се случи – пишете ни, изпращайте на пощата на сайта всички ваши сигнали, истории и информация за мафията, такава, каквато е.

Afera.bg поема ангажимента да разследва, да огласява информацията, и да алармира всички български и европейски институции за случаите, в които корупцията е под властови и политически чадър.

След като призваните за разследващи органи си затварят очите и избирателно ни посочват кои са “лошите” и “добрите”, нека всички ние им покажем, че също можем да говорим, че не сме безгласни букви, че никога не сме били страхливи мишки и можем да им посочим ясно и категорично кой какви ги върши в родния ни град и в държавата ни.

Възможно е подобна инициатива да бъде приета скептично и повечето от вас да махнат с ръка: “Нищо не можем да променим, хлябът и ножът е у тях!”.

Длъжни сме обаче да опитаме. Заради честта и справедливостта.

Защото да кажеш истината е първата и най-важната стъпка.

А когато я изкрещят много хора, тя не може да бъде смачкана.

Пишете ни, сигнализирайте, разкажете историите, които знаете, но само шептите по кюшетата.

Заковете мафията във вашия град!

А ние ще обстрелваме с тази информация всички онези, които са призвани да разследват мафията, докато не си мръднат задниците и не свършат това, за което са там. И не изчистят собствените си редици от корумпираните “борци срещу престъпността”.

Този живот е за смелите!

Да извадим на светло всички онези, които въртят мръсните си игрички, правят още по-мръсни пачки, окопали са се във власт, която им гарантира спокойния интересчийски “бизнес” и зад фойерверките на показни акции скриват истинското лице на мафията.

Направете го сега!

Afera.bg

«