« Върни се назад Публикувано на 08.11.2017 / 14:59

80% ОТ БЪЛГАРИТЕ СА ПРОФЕСОРИ. 80% СМЕ ДЕБИЛИ. ОСТАНАЛОТО Е 20% ДДС

ИВО ХРИСТОВЕмил Попов:

80% сме дебили. Останалото е 20% ДДС.

Георги Дренчев:

извинил се е, остава на софрата.

Днес 80 те процента са съгласни с професорето и не желаят да ги защитават някакви самозванци, които не са чествали всички съветски важни дати, в последните години.

След окендзването на червения ротарианец, на захарова и поникнаха по-големи цици.

Има два начина да се гласува за бесепе – дирекно, или посредством герп.

иво христов

80% от българите са професори.

Ако приемем, че 100% от депутатите са лайнари, тове не е обида, а художествен похват и моля ви, не измествайте темата, а тя е чистотата на паметниците на червената армия, на които,въпреки колегата божидар димитров, могат да бъдат видени скулптури на жени, с големи чугунени цици.

иво христов

…ако не беше съветската армия, 50 000 български евреи щяха да бъдат депортирани. Някой съмнява ли се, че щеше да стане така… Или тук ще кажем „Йок!”, „Не”, на Гьоринг и на Хитлер?”, пита Христов.

Това е много по- обидния фрагмент от речта на червеният радневски ротарианец, който освен че се легитимира като путьо, с лека рука зачерква действията, освен на активното тогава гражданско общество и БПЦ, в лицето на Патриарха, а така също и на БКП, която през цялото време казва ЙОК и НЕ на Гьоринг и Хитлер. Явно не е чувал, за митинга в защита на българските евреи, на който се изявява издирваната от Гешев, Вълка Горанова.

Този семпъл пуловер се бил извинил на тези, които бил засегнал, шушумигата! Бегай бе!

afera.bg

«