Публикувано на 15.11.2021 / 10:23

3/4 ОТ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД Е ОТВРАТЕН И Е В ТОТАЛНА ОПОЗИЦИЯ НА ВСИЧКИ ПАРТИИ. НИТО ЕДНА ВЛАСТ НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ ЛЕГИТИМНА С 10% ОТ ВОТА НА БЪЛГАРИТЕ. ДА ОСТАВИМ ПОЛИТИЧЕСКИТЕ АУТСАЙДЕРИ ДА СЕ ПОКАЧАТ НА КАРУЦАТА НА ДВАМАТА МОШЕНИЦИ – СМЕТКИТЕ ЗА ТОК, ГАЗ И ПАРНО ЩЕ СВЪРШАТ ОСТАНАЛАТА РАБОТА ФЕВРУАРИ

По каква логика продънените социолози спрягат из студиата партии, които се провалиха и буквално се сринаха като БСП, ИТН и ДБ за безалтернативни участници в бъдеща управленска коалиция с измамниците от Харвард?

 1. Нинова трябва да подава оставка, защото направи БСП петоразрядна команда.
 2. Слави отдавна е подал оставка, а Тошко Йорданов не иска Измамника Киро Петков.
 3. Христо Иванов не се ли удави на Росенец. Пеевски го победи с двоен резултат. Прехвалените лятото „българи в чужбина“ смениха ДБ и Слави с ДПС! Над 40% от тях са гласували за Карадайъ и Пеевски!
 4. Ако ползват Коцето Копейкин от Възраждане за сглобката – как ли ще погледне кака им Херо Мустафа.
 5. Циркът продължава. 3/4 от българския народ е отвратен и е минал в тотална опозиция на всички партии. И нито една власт не може да бъде легитимна с 10% от вота на българите за няколко провалени файтон партии.

Абсурд е да се твърди, че има победител и че народът е дал мандат за нещо си, камо ли за „промяна“. Народът мандат не даде, дори и Радев ще дава мандат като президента, получил най-малко подкрепа на първи тур.

На мястото на втория и третия – бих оставил всички тези политически аутсайдери да се покачат на каруцата на двамата мошеници – сметките за ток, газ и парно ще свършат останалата работа януари/февруари.

Николай Бареков

Коментари 21 за
“3/4 ОТ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД Е ОТВРАТЕН И Е В ТОТАЛНА ОПОЗИЦИЯ НА ВСИЧКИ ПАРТИИ. НИТО ЕДНА ВЛАСТ НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ ЛЕГИТИМНА С 10% ОТ ВОТА НА БЪЛГАРИТЕ. ДА ОСТАВИМ ПОЛИТИЧЕСКИТЕ АУТСАЙДЕРИ ДА СЕ ПОКАЧАТ НА КАРУЦАТА НА ДВАМАТА МОШЕНИЦИ – СМЕТКИТЕ ЗА ТОК, ГАЗ И ПАРНО ЩЕ СВЪРШАТ ОСТАНАЛАТА РАБОТА ФЕВРУАРИ”

 1. kalinata ти не си в ред, какви ги бращолевиш за ердоган? Дпс има твърдо ядро и винаги гласуват, а останалите 80 % дебили не искат да се доближат до урните…Срам и позор! И престанете да си търсите оправдания в ДПС и Пеевски!!!

 2. Поредният проект на външни сили успя да успи българите. Американската амбасада добре си свърши работата. Херо Мустафа благодари на гласувалите, които си мислят, че чрез вота си могат да променят нещо…

 3. Спящият Джо да запомни името на наш Кирчо??? …това момче трябва да е голям ГЯВОЛ!?!?!?- с въздишка си помисли Дженералъ.
  -Още един НАЧАЛНИК над главата ми!!!
  За да изтръска тежките мисли от мозъка със строева крачка се приближи до лоста да врътне няколко коремни!!!Те му действаха като центрофуга за мисълта.
  -А Кирчо как ли ги отцежда???Ако има от какво???-последната мисъл го зарадва и почна наум да брои коремните…Едно…две…три…!!!
  Знаеше че по СИНЕРГИЙНИТЕ ПРАВИЛА колкото по нависоко са ти НАЧАЛНИЦИТЕ толкова са по-ГЛУПАВИ!!!

 4. Сега ,като ви бият бустерната доза,бачо ви Кольо се качва на 5G антената ,включва торсиона и всички ще гласувате за Мен !
  Няма не искаш,няма недей !
  Опростяват се нещата с тея технологии,опростяват се,ей…

  За сега ще гледам Коцето как реже със сатъра пържолите в парламента.

  Венсеремос.

 5. Ако имаше по голяма избирателна активност …машинките щяха да дръпнат ПП още по напред!!!

 6. СЕРТИФИКАТОРИТЕ???
  Ариернахвайс от 1943 г

  Ahnenpaß

  Ahnentafel се използва като Ariernachweis

  Страница 41: „Расовият принцип / Концепцията за арийски произход“
  В нацистка Германия арийският сертификат (на немски: Ariernachweis) е документ, който удостоверява, че дадено лице е член на предполагаемата арийска раса. От април 1933 г. той се изисква от всички служители и длъжностни лица в обществения сектор, включително образованието, съгласно Закона за възстановяване на професионалната държавна служба. Освен това беше основно изискване да станат граждани на Райха за тези, които са от германска или родствена кръв (арийска) и искат да станат граждани на Райха след приемането на Нюрнбергските закони през 1935 г.

 7. Отритнатата част от обществото съумя да се сглоби около Възраждане. Оттук насетне Костадинов не трябва да влиза в управление и да препятства сглобяването на такова, за да не се реализират чуждите на нас интереси. Това е максимума в близко бъдеще.

 8. Лъжите се дават на порции с истината, за да заблуждават чакащите на готово електорални единици.
  Костадинов никога не е бил „копейкин“, но тази мантра се повтаря, защото се видя, че хваща дикиш при Радев!

 9. Световната банка налива милиарди прясно напечатени долари в правителствата по света, за да прилагат терора и геноцида над народа си. Излиза, че заради пари политиците са готови да си затрият нацията и държавата. Това показва, че по природа човек е много алчен и безскрупулен, когато става въпрос за пари. Нещо става в мозъка му и той не може да се контролира. За пари хора убиват майките и бащите си дори, а чудовището „политик“, ще избие и народа си. Ама като знаем какви хора стават политици и се докопват до властта, става ни ясно, че без достатъчно пари придобити по незаконен начин, няма как да се издигнеш до върха. Тоест хора, които би трябвало да са в затвора, те чрез натрупаното си богатство по престъпен начин са в управлението на държавата.

 10. БСП и ДПС вечна дружба, да живее социалистическия интернационал на другаря Радев зеления чорап , умните и красивите, сега и почтените от промяната с измамата.

 11. До къде я докарахме ?

  Ердоган е развозвал изселниците и е координирал в кои секции има малко хора, та там да отиват гласуващите .

  Турци които не знаят Български (!) им „помагат“ с машините – познайте за кого ?
  Турци, които не знят къде е България ни определят кой да я управлява !
  Не 500 годишно робство ами 650 годишно !

 12. Агенция „Галъп“ е на ръчно управление от американското посолство .

  Кои са мекеретата в нея : Андрей Райчев и Първан Симеонов – бурен смях !

  Андрей Райчев
  „Ние трябва да си носим натовските ангажименти.
  Един от тях е да бъдем на страната на НАТО, независимо дали тя е права или не, посочи Андрей Райчев.
  Независимо дали НАТО е право или не, то ние сме длъжни да се подчиним, когато ни набутат във война !
  Браво ХАХО !
  Браво !

 13. Точно! Трябва да има закон, Да се признават за легитимни партиите и президент избрани при избирателна активност поне на 60% ако не и повече. Апропо по закон нали гласуването беше задължителен акт!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *