« Върни се назад Публикувано на 15.11.2021 / 10:23

3/4 ОТ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД Е ОТВРАТЕН И Е В ТОТАЛНА ОПОЗИЦИЯ НА ВСИЧКИ ПАРТИИ. НИТО ЕДНА ВЛАСТ НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ ЛЕГИТИМНА С 10% ОТ ВОТА НА БЪЛГАРИТЕ. ДА ОСТАВИМ ПОЛИТИЧЕСКИТЕ АУТСАЙДЕРИ ДА СЕ ПОКАЧАТ НА КАРУЦАТА НА ДВАМАТА МОШЕНИЦИ – СМЕТКИТЕ ЗА ТОК, ГАЗ И ПАРНО ЩЕ СВЪРШАТ ОСТАНАЛАТА РАБОТА ФЕВРУАРИ

По каква логика продънените социолози спрягат из студиата партии, които се провалиха и буквално се сринаха като БСП, ИТН и ДБ за безалтернативни участници в бъдеща управленска коалиция с измамниците от Харвард?

  1. Нинова трябва да подава оставка, защото направи БСП петоразрядна команда.
  2. Слави отдавна е подал оставка, а Тошко Йорданов не иска Измамника Киро Петков.
  3. Христо Иванов не се ли удави на Росенец. Пеевски го победи с двоен резултат. Прехвалените лятото „българи в чужбина“ смениха ДБ и Слави с ДПС! Над 40% от тях са гласували за Карадайъ и Пеевски!
  4. Ако ползват Коцето Копейкин от Възраждане за сглобката – как ли ще погледне кака им Херо Мустафа.
  5. Циркът продължава. 3/4 от българския народ е отвратен и е минал в тотална опозиция на всички партии. И нито една власт не може да бъде легитимна с 10% от вота на българите за няколко провалени файтон партии.

Абсурд е да се твърди, че има победител и че народът е дал мандат за нещо си, камо ли за „промяна“. Народът мандат не даде, дори и Радев ще дава мандат като президента, получил най-малко подкрепа на първи тур.

На мястото на втория и третия – бих оставил всички тези политически аутсайдери да се покачат на каруцата на двамата мошеници – сметките за ток, газ и парно ще свършат останалата работа януари/февруари.

Николай Бареков

«