« Върни се назад Публикувано на 14.09.2014 / 17:51

25 години след „промените“ се докарахме дотук – до „мазните борби“ между Борисов и Бареков.

Мазни борбиСюнети и минети. Изборите на 5 октомври – „мазна борба“ между Борисов и Бареков…
Забравихте ли как „елитните“ блябосваха, че трябвало да бъде въведено задължително гласуване.

О, не – тези ще докарат народа до задължително НЕгласуване, докато Чичовото и Бакалов броят по списък „потенциалните“ търговци на гласове.

Бойко Борисов „в лично качество“, а не като политик, божкееее, отишъл да открива паметник на „световен шампион“ по борба във Венец. Е, ако и това не е венец на ибрикчийството и измекярлъка? Какъв „световен шампион“, бе, Борисов, султанът или великият везир са го определяли по онова време?! Борисов да се моли да не му изкарат прякор Сюнетчията, че даже и тетка Меркел ще го хареса. Колкото до Минетчията – той е ясен, питайте Делян Славчев Пеевски. Има и други „редакции“ – Рязания и Духача.

Имаме предложение – изборите на 5 октомври да минат като „мазна борба“ между Борисов и Бареков. Единият пишман каратист, два пъти нокаутиран от наш приятел сякаш е пишлеме от махалата. Другият – баращ се за ММА „боец“, леле, леле… Да ги събере във Венец дядото на уважените от бивш премиер на България за сюнета турчета, да ги полеят обилно с олио и да се пуснат на поляната в „мазна борба“. Валентин Златев, който води Б.Б. от турски сватби до ритуали за обрязване, може да поеме масрафа. Ако ли не – Пеевски да се бръкне. Или не – направо Сокола да поеме разходите.

На победителя – половин тон теле, а на загубилия – обрязан коч, пардон. Междувременно Ердоган да поръча на Местан при срещата с Меркел да уговорят колко от евромангизите да отидат за партията на „Сараите“, а колко – за партията на кръга „Банкя“.
25 години след „промените“ се докарахме дотук – до „мазните борби“ между Борисов и Бареков. Никой не ни е виновен – сами сме си виновни. Всеки народ си заслужава управниците. Банално ли ви се струва – ами да го променим. Ама не става само с пискане, трябва и кураж, заставане, памет за Левски, а не прехласване по безсрамник като Дудука, който се кичи просташки с тениски с щампи на Апостола.

Иначе вместо „Всеки народ си заслужава управниците“, ще четем безсрамни „премъдрости“ като аспидните словеса на Елена Костова, избълвала в рядко цинично интервю, докато мъжот й беше премиер – „Това е нашият народ, няма как да си внесем друг…“. Забравихте ли тези думи, ще забравите ли гювендийските врътки на Сюнетчията и Минетчията?

Ако е така, радвайте се на сюнети и минети преди изборите на „мазните борби“.

www.bgsniper.com

 

«