« Върни се назад Публикувано на 20.11.2017 / 15:15

24 ЧАСА, КОИТО ПРОМЕНИХА СВЕТА ИЛИ КАК MONSANTO И ВАЛЕРИ СИМЕОНОВ СЪЗДАДОХА ГМО МИСЛЕНЕТО. „НЕКОЙ ВЕДНАГА ДА СЕ ОБАДИ НА ГОФЕН ДА СПРЕ ДА ИГРАЕ, ЩОТО НИКОЙ НЕ МИ ЧЕТЕ ИНТЕРВЮТО! ПОМИЯР! ПОЛУДЕВАМ ОТ ТЕЗИ БЕЛГИЙСКИ СЕЛЯНИ!“

ВАЛЕРИ СИМЕОНОВ24 часа мъка и смути от крак на странджански чакал

13:23, 19 ноември 2017, неделя

Докато България чакаше финала с Григор, на Валери му прикипя! Никой не му обръщаше вече внимание, и то що, заради некъв тенесист, човек на Волгин! Да не говорим, че малко по-рано му бяха съобщили, че и щерката на един депутат от Фронта се била хванала на работа в Бедрум, така че вече се бе превърнал в пълен дзвер.

„Дори не е най-богатият тенесист в България!“, помисли си Симеонов и се изплю на пода в хола, точно върху намачканото лилаво горнище от анцуг с персонален автограф от премиера Бойко Борисов.

Не че мразеше тениса, но не харесваше тенесистите. Все те са най-богатите, все те са с най-хубавите жени, все тях ги дават по телевизията, преди и след Домусчиев. Друго нещо си е кануто и Бургаският залив.

Валери си сипа една бърза мускатова, опъна си крака върху табуретката с бродираната Великата китайска стена отгоре, и си пусна новините.

30 минути за това красива ли е Мис България 2017 или това е носа й, и нито дума, за инициативата му да забрани CD-тата в село Дибич, община Шумен.

Полуде! Дзвер!

13:43, 19 ноември 2017, неделя

„Ша са обадим на Недялко!“ Реши Симеонов, след като минути преди това се бе колебал, дали да не се обади на МъжаНаГала.

22:39, 19 ноември 2017, неделя

„Некой имали телефона на Гофен бе?! Веднага Анелия Велева да му се обади и да му каже да спре да играе, щото никой не ми чете интервюто! Помияр! Полудевам от тези белгийски селяни! Всички трябва да ги пратим в Меден Рудник!“

02:14, 20 ноември 2017, понеделник

Опънат на личния си матрак „Тед“ Валери гледаше в тавана на загасена лампа и си мислеше, че ако Волен влезе сега в спалнята, но Валери не го познае, защото е тъмно, то тогава Волен неидинфиран ходещ обект ли е, или обикновено НЛО?

Бе изпил 7 бутилчици с Мента, глог и валериан и вече мислеше да се обади на шефа на Биовет за нещо по-силно.

Потеше се обилно.

11:21, 20 ноември 2017, понеделник

Толкова страст имаше в думите му срещу Ангелкова! Толкова истини и никакви факти!

Валери доволно препрочете 23 пъти интервюто си в ПИК и си сипа прясно смути от крак на странджански чакал.

Реши да се обади на Беновска да й даде и на нея едно интервю. Все пак и тя душа носеше, малка, но все пак душа.

Беновска обаче не вдигна телефона. Включи му се телефонен секретар, който с металически глас издекламира, че г-жа Беновска не можела да вдигне в момента телефона, защото раздавала ябълки на борсата в Слатина и на кръстовището на „Беловодски път“ в Бояна.

14:05, 20 декември 2017, понеделник

Валери реши да си направи пластична операция спонтанно. Познаваше се  с доктор Енчев покрай един приятел с хотел в Лозенец, Бургаско. Доминиканец.

– Ало, Енчев, как си бе мъжкар?!

– Оооо, здравейте г-н Валери. Добре съм. А вие?

– Екстра съм си! Слушай сега, Енчев, ПР-те тука ме посъветваха, така че идвам след малко със снимката на Мис България 2017, за да ме направиш като нея.

– За оная грозноватичката дама с големият нос ли говорите, г-н Валери?

– Същата! Да! Искам да ме барнеш, та да стана като нея. Щото така съм прекалено хубав, а при 80% дебили, красотата на върви. На тея глупаци само тенис им дай! Селяни! Ама то с такъв премиер, нормално!

– Няма проблем, г-н Валери, идвайте. Зареждам операционната и бара.

– Зареждай! Искам да ме направиш по-грозна дори и от министър на туризма. Ша ги вземат мътните и шмекерите! Само те си мислят, че не моем да я играем и аз тая игра.

Спартак!“

Из книгата „24 часа, които промениха света или как Monsanto и Валери Симеонов създадоха ГМО мисленето“

ВАСИЛ ПЕТЕВВасил Петев

Колаж: Матей Димов

«