Публикувано на 30.12.2021 / 18:26

2022 – ГОДИНА НА ИСТИНСКИ БРОЖЕНИЯ И ОСЪЗНАВАНЕ НА РОБСКАТА ЛЮЛКА, В КОЯТО ЛУСТРОСАНИ МЕКЕРЕТА ЛЮЛЕЯТ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД. ЛОШИТЕ СА ВЪТРЕ. ЛОШИТЕ ВЪН! МУТРИТЕ СЪЩО! ТОВА Е РЕШЕНИЕТО.

Три жизненоважни повода за мощни протести пред Парламента и МС и ратурване на паянтовата колиба на Четириглавия урод:

 1. Зелените сертификати и задължителната поголовна ваксинация с неработещи ваксинационни разтвори срещу леко протичащия омикрон вирус!
 2. Бруталната цена на тока и съпътстващата инфлация, срещу която две служебни правителства и Четворната коалиция бездействат вече почти цяла година!
 3. Тоталната идеологическа несъстоятелност на властта, въпиющата неграмотност и некомпетентност на премиера Киро Петков и антуража му от стажанти и секретарки и наглият опит за предателство на националните интереси спрямо историческото ни минало и налагането на псевдолиберална джендър идеология!

Башибозук, сган, събрана от кол и въже от задкулисната олигархия, с цел незаконно превземане на властта чрез формално демократични, но очевидно компрометирани избори.

Има и десетки още причини, поводи и поводчета, но тези са основните и са животозастрашаващи за нас, българите.

2022 ще бъде година на истински брожения, промени и осъзнаване на робската люлка, в която лустросани мекерета люлеят българския народ. Нови честни избори, за да изчистим националните предатели и ГМО проектите от парламента. Лошите са вътре. Лошите вън! Мутрите също!

Това е решението.

Николай Бареков

Коментари 24 за
“2022 – ГОДИНА НА ИСТИНСКИ БРОЖЕНИЯ И ОСЪЗНАВАНЕ НА РОБСКАТА ЛЮЛКА, В КОЯТО ЛУСТРОСАНИ МЕКЕРЕТА ЛЮЛЕЯТ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД. ЛОШИТЕ СА ВЪТРЕ. ЛОШИТЕ ВЪН! МУТРИТЕ СЪЩО! ТОВА Е РЕШЕНИЕТО.”

 1. Най-ще ми е кеф, когато насилствено ме чипират, щото ще им показва на компютрите, че съм ги чукал в гърлата- брутални прониквания в гърлата на Асана Сърбогъзова или на Тиодорка Гунчовска.

 2. Джендърите от да България искат споделено къпане хахах да се пести вода и ток хахаха То сега добре с душовете, ама като дойдат споделените тоалетни пак ще трябва да опрем до Рашков… 😀

 3. За пръв път в историята на България за 8 месеца не се положиха и две тухли! Само се теглиха заеми и се крадеше‼ И много смърт! Малоумния слаботоков фигурант на шипка викаше вируса е измама и за софиския щам и шипка а сега всичко прави на обратно! майката си си ебал тази мърша крадлива и алчна! около него са цяла организирана престъпна група от клептомани и са долнопробна секта. Прокопиева които масово са педераси!

 4. Навсякъде, където мога да платя „дължимите“ от мен данъци, ме спират и ми казват: „Сертификат!“. Ами, нямам, копелета скапани! За да се чуствам ЖИВ, вашият „зелен сертификат“ НЕ МИ Е НУЖЕН! Пробвах се да бъда НОРМАЛЕН гражданин на тази РЕПУБЛИКА, а то се оказа, че е някаква Територия!!! Така че, моят отговор е: „Ебете си майката, плужеци!“ Няма да плащам данъци! Ще ме направите ПРЕСТЪПНИК, ще отнемете всичко материално, но НЕ МОЖЕТЕ ДА МИ ВЗЕМЕТЕ ДУШАТА! ЕБАЛ СЪМ ВИ МАЙКАТА САТАНИНСКА! Господи, прости ме за скверните думи! ПРОСТИ!

  1. Напълно те подкрепям. Никакви данъци няма да видят и от мен тези нагли хайдути и ненормалници.

  2. Али Баба, НЕплащането на данъци не е престъпление! НЕдекларирането – ДА, но неплащането – Не!

   1. Обаче има едни наказателни лихви, които не са никак малки. 2-3 години като не си платиш данъците и кажи-речи се удвояват. За разлика от парите,които държиш в банка.

 5. 2022 всички които искаха промяна ще вият като гладна глутница чакали 🙂 Насила ще накарат Борисов да се връща а такав бой ги чака прокопиевите джендъри заедно с близача на цигански путки фигуранта че им е бедна фантазията! Ще се крият по мазета и тайни къщи и по държави от които няма екстрадация! а педераса прокопиев веднага ще избяга от България че знае какво го чака!

  1. Преди това обаче ще разберем на кое се казва “ полицейско насилие“. И не съм сигурен колко ще са куражлиите. Иначе тука , зад клавиатурата всички сме много смели.

 6. Барек,тя цената на тока е само подготовка,тест,проба,бе !
  Нали мислиш ,че 3-4 спекуланти ,които изкупуват огромни количества енергия и я продават от скъпо по-скъпо са Новия Световен Проблем,а ?

  За Омикрон ,какво ?
  Ами питай китайците дето окаушиха 1 милон и повече да ги пробват как ще реагират …
  Баси навсякъде проби…

  И какво точно се чака от Кирил Петков ?!?!?!
  Да се изживява като Орабан ли ?!
  Няма да стане.
  Поради няколко причини…
  Мисля ,че ти ги знаеш ?!
  Поне едната от тях ти е до болка позната.

  Венсеремос.

  1. И най-голямото бунтарство си има граници и забранени зони. Ковид-граници в случая.
   (Визирам хунската ни рода- Орбан.)

   1. Е ,хубо ама там ли отидоха най-дивите ?
    Кой остана тука,бе кой … ! ?

    Венсеремос.

    1. Орбан е смел, но не и по отношение на ковида. Явно не му е по силите (все пак!).
     А кой остана тук ли? Ами, Четвърти километър!

 7. Общонационално движение загаси телевизора в 23.50 на 31.12. ,Радев да си говори сам и представя шоу програмата си на онези 3%, дето са го избрали. Другата година Киро Харвардския измамник и неговите мутри да си ходят .

  1. „Загаси телевизора в 23:50“ е чудесен призив! Не само няма да слушаме кухи фрази, но и няма да гледаме безизразни, празни, предателски очи, които гледат встрани. Без достойнство, хъс и мисъл за спасение на българския род.

   1. Станахме свидетели на нов феномен : вие не искате да му слушате кухите речи, ама ние ще ви ги пускаме на запис, по 5-6 пъти, щете или не щете. Б.Б. правилно ги наричаше „мисирки“, а те се правеха на обидени.

 8. „Да живееш, значи да се бориш. Робът – за свобода, а свободният – за съвършенство.“
  /Яне Сандански/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *