« Върни се назад Публикувано на 30.12.2021 / 18:26

2022 – ГОДИНА НА ИСТИНСКИ БРОЖЕНИЯ И ОСЪЗНАВАНЕ НА РОБСКАТА ЛЮЛКА, В КОЯТО ЛУСТРОСАНИ МЕКЕРЕТА ЛЮЛЕЯТ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД. ЛОШИТЕ СА ВЪТРЕ. ЛОШИТЕ ВЪН! МУТРИТЕ СЪЩО! ТОВА Е РЕШЕНИЕТО.

Три жизненоважни повода за мощни протести пред Парламента и МС и ратурване на паянтовата колиба на Четириглавия урод:

  1. Зелените сертификати и задължителната поголовна ваксинация с неработещи ваксинационни разтвори срещу леко протичащия омикрон вирус!
  2. Бруталната цена на тока и съпътстващата инфлация, срещу която две служебни правителства и Четворната коалиция бездействат вече почти цяла година!
  3. Тоталната идеологическа несъстоятелност на властта, въпиющата неграмотност и некомпетентност на премиера Киро Петков и антуража му от стажанти и секретарки и наглият опит за предателство на националните интереси спрямо историческото ни минало и налагането на псевдолиберална джендър идеология!

Башибозук, сган, събрана от кол и въже от задкулисната олигархия, с цел незаконно превземане на властта чрез формално демократични, но очевидно компрометирани избори.

Има и десетки още причини, поводи и поводчета, но тези са основните и са животозастрашаващи за нас, българите.

2022 ще бъде година на истински брожения, промени и осъзнаване на робската люлка, в която лустросани мекерета люлеят българския народ. Нови честни избори, за да изчистим националните предатели и ГМО проектите от парламента. Лошите са вътре. Лошите вън! Мутрите също!

Това е решението.

Николай Бареков

«