« Върни се назад Публикувано на 06.01.2011 / 8:30

2 годишни Гранд награди ще раздава Ивана

Първата вечер освен офицалните награди,които ще зарадват много вип личности и най-лоялните клиенти на Гранд де лукс през изминалата година ще има много неочаквани изненда и подаръци от рожденника към клиентите. 

По желание на много почители и верни приятели на изпълнителката на народа Ивана и тази година на връх именния си ден Ивана ще е специален гост в Гранд де лукс на 7 ми януари. 

Веднага на следващия ден човекът глас Тони Стораро пък ще извие глас и ще забавлява настроените за парти софиянци. 

През двете си години Гранд де лукс запази в спомените си като най-горещата точка за нощни забавления и прие както  важни гости Жан Клод Вандам, Дон Лунгрен, Неда Украден. Таня Савич, и от българска Любо Ганев, Катя и Румен Дуневи, Анн Джи, Маги Желязкова,Румънеца и Енчев, релаллити тв герои, Али Алиев,Лъчезар Иванов и много други.

Лятото на 2008 ма по холивудски стил Анелия кацна  с хеликоптер именно за официалното откриване на Мултиплейс. Година по късно румънската сензация Акцент бяха специални гости за закриването на летния сезон в ретро  клуб Ферети,часто от комплекса за забавления Мултиплейс. 

През 2010 примата на попфолка Глория и Хората на Слави пък откриха Мултиплейс,  преименуван в Гранд Арена Слънчев бряг.

 Първи в лабиринта от заведения и събития Гранд постави началото на Караоки партитата и конкурси за красота- Мис Гранд.

На 7 ми модна агенция FH 1 Agency ще отнесе и награда за модния облик на Гранд през 2 те си години активен живот. 

Анелия,Татяна,Илиян,Азис,Соня Немска,Цветелина Янева и Есил Дюран  са спряганите, които ще получат още награди, издаде от кухнята на събитието актуалния медиен консултант Наско Лазаров,собственик на Агенция за Публични комуникации ПРофайл.

Световния моден канал от Виена засне партито на Ангелите  и Гранд де лукс имаше възможността да се нареди сред европейските парти дестинации.

Отново тук бяхме свидетели и на Сватба за 1 нощ. Младоженците на игра получиха истинска лъскава лимузина,луксозен хотел и тържествена  церемонния само за 1 вечер,пропомнят още от ПРофайл. 

 

Afera.bg

«