« Върни се назад Публикувано на 02.06.2023 / 15:00

Г-Н РУМЕН РАДЕВ, ПРОДЪЛЖАВАЙТЕ ДА СЛУШАТЕ ЛИЦА, КОИТО ТРЯБВА ДА БЪДАТ ЗАД РЕШЕТКИТЕ!

Г-н Румен Радев,

Спомнятели си, като ми казахте на Шипка през 2021 г., когато пристигна в София веднага да Ви се обадя и да дойда при Вас?

Спомнятеи ли си, че след като се върнах от чужбина дойдох – писах на Николай Копринков, защото не ми отговорихте на обаждането?

Тогава вече знаех за уйдурмата Ви с бъдещата „Промяна“, която се оказа абсолютна подмяна.

В същия ден, по пътя от столицата за морето, разговарях с Копринков и му казах да Ви предаде, че тия, с които сте се хванали, ще Ви приключат и че няма да бъдете избран за президент от първия тур. Копринков ми отговори да не се притеснявам, че всичко е уговорено, включително с ДБ и ДПС.

Никога не бих си позволил да правя публични лични кореспонденции и разговори, но, с оглед настоящите обстоятелства, се чувствам длъжен да го направя. Защото аз обичам България и съм рискувал не веднъж живота за моята Родина!  А веднъж и за теб! (за разлика от някои от кохортата)

И ето – това, което съм предрекъл, продължава да се сбъдва и към днешна дата. А Вие продължавайте да слушате лица, които трябва да са зад решетките, а не мен.

Въпреки всичко!:

Аз продължавам да съм с теб, Радев, в тази кална битка за Справедливост, Истина и Свобода! И помня какво ми каза в София на 19 феруари: „Никога не спирай да пишеш! Аз те чета!“

Стоян Тончев

Бележка на Веселина Томова: Радев, Радев, язък ти за четенето, окьорявя да ни четеш и кел файда?! Копринков „Златния“ те върти на … си, айде да не казваме точно на какво. Тези, които слушаш наистина за зад решетките! Имаш много малко време да си откъснеш опашката на гущера с чувалите! Толкова малко време, че ако не го направиш, знаеш какво те очаква. Хайде, бакалъм!

«