« Върни се назад Публикувано на 10.05.2023 / 9:57

АМАН ОТ „ВНОСНИ“ БЪЛГАРИ, ДЕТО ХАБЕР НЯМАТ ОТ БЪЛГАРИЯ НА ТЕРЕН! СЛЕД ЮПИТА, ПРОСТО ИДИОТИ, АРЕ СЕГА И ЖИРАФИ АЛА ГАБРИЕЛ!

Боко Тиквата пробутва АВАТАРА си Мария Габриел за премиер.

След юпитата, които овършаха държавата, след просто идиотите, уж „харвардски“, аре сега и жирафи ала Габриел. Щото малко ни бяха предните „вносни“ българи, дето щяха да „оправят“ България без да имат никакъв РЕАЛЕН ХАБЕР НА ТЕРЕН от нея. Видяхме как и ебаха майката.

Габриел – премиер?

Ай сиктир, бе!

И кво и разбира тиквата от държавата НА ТЕРЕН? ZERO!

Важното е обаче да сме живи и здрави, и тя да слуша какво и говори в слушалката Боко Тиквата. И да плещи срещу Путин.

Долна, мизерна история.

Докато Габриел рецитира бля-бля трафарети, ОТЗАД Боко Тиквата вече сбира рояка от ъндърграунд негови Паши, Касички и прочие, и УЖ „врази“, и единственото, което мисли – е да спаси собствения си задник и как да върне „пътя на Боко Тиквата“ от „пътя на копринката“, нищо, че те и сега пак са заедно и по „пътя на копринката“, ама друго си е – да умножава ПАК само по едно.

Държавата няма как да се управлява от НЕВЧАСНИЦИ ОТ НЕЯ НА ТЕРЕН И ОТ „ВНОСНИ“ БЪЛГАРИ, които изобщо не знаят къде се намират като се върнат тук.

Толкова по тая тема от АФЕРА.

Нещастници!

П.П. Токущо и аватара на „Шефа“ на ОПГ „пътя на копринката“ – Радев – Гълъб Донев избълва възторг от Габриел. СИМБИОЗА /Радев & Боко/ от продажници. Нещастници!

Веселина Томова

«