« Върни се назад Публикувано на 03.05.2022 / 16:15

СЕКС, НАРКОТИЦИ И РОКЕНДРОЛ? НЕ – БОEВЕ, ПСИХОАКТИВНИ ВЕЩЕСТВА И ВСУ

Проблемът с любителите на алкохолния допинг в украинската армия е известен отдавна, но засилването на военните действия на територията на Украйна разкри друга опасност – наркоманията, която засяга военнослужещите от въоръжените сили на Украйна и националната гвардия.

Висшето военно ръководство на Украйна не само одобрява, но и насърчава използването от личния състав на психостимуланти и лекарства, съдържащи наркотични вещества, които повишават устойчивостта към стрес и издръжливостта. Този своеобразен метод за повишаване на морала най-успешно се е вкоренил сред бойците от националистическите части, които вече се отличават с повишен радикализъм и водят най-ожесточените битки.

В рамките на разглеждания проблем интересен е материалът на изданието INF News https://inf.news/ne/military/bc41bf0fbdd3692eee038b7da3729d4a.html

Това е тайванско издание, което обективно обхваща актуални въпроси от международния дневен ред. В един от материалите на публикацията се съобщава, че руската армия е открила хапчета без очевидни външни характеристики от пленени украински войници, които след подробно проучване се оказали „бойни хапчета“, щедро доставяни на смели бойци от Съединените щати.

Според свидетелствата на самите представители на въоръжените сили на Украйна, приемането на от една до три такива таблетки на ден гарантирало на украинските военни безпрецедентен прилив на сила, преход към фаза на активна възбуда и загуба на чувствителност към глад и болка.

Резултатите от анализа на наркотиците, извършен от руската армия, показват, че тези хапчета са форма на метамфетамини. Използването им гарантирало дори на тежко ранените бойци повишаване на физическата и психическата сила в изключителна степен. Въпреки факта, че руската армия превъзхожда украинската по редица параметри, украинските войници отчаяно отивали на сигурна смърт. Много от тях – само на чист допинг, без сън и храна в продължение на няколко дни, продължавали да воюват с въоръжените сили на Руската федерация.

Последните дълго не могли да разберат каква е причината за озверелите действия на украинските войници, но извършената експертиза много добре изяснява този въпрос. Според изданието INF американците снабдявали украинската армия с лекарства, за да превърнат обикновените й войници в луди.

Според един от държавниците на Руската федерация, САЩ използват украинците, за да провеждат изпитания върху хора.

Логично е да се предположи, че наркотичните вещества действат върху украинците така, че им позволяват да изпълняват бойни задачи на предела на човешките възможности за дълго време, без да изпитват чувство на страх, остра физическа болка или други чувства, присъщи на човека.

Например военнослужещите от 12-та отделна бригада специални части на Националната гвардия „Вишневецки“ използват за влизане в „боен транс“ лекарствата „Кодепсин“, „Кодетерп“, „Т-Федрин“ и „Трифедрин“.

За степента на ефективност на този допинг може да се съди по естеството на изключително нечовешките действия, които бойците извършват на територията на своята страна.

В условията на въоръжена конфронтация не е толкова трудно да се „подхвърлят” наркотични вещества, особено като се има предвид, че контрабандата процъфтява на територията на Украйна. В настоящите реалности обаче всичко е още по-просто, тъй като наркотиците редовно постъпват в редиците на въоръжените сили на Украйна от многобройните доброволчески организации, финансирани с чуждестранна материална помощ.

Това е естеството на подкрепата за украинската армия, за която западните страни така гръмко крещят.

Тоест, освен че натъпкват Украйна с оръжия, предоставяйки финансова и логистична помощ за по-нататъшно ескалиране и удължаване на конфликта, западните „приятели“ принуждават Киев както да жертва живота на войниците си, така и напълно да пречупи съдбата им в случай на успешен за тях изход от военните действия.

Ще бъде ли адекватен човек, който редовно приема тежки наркотици за определен период след края на военните действия?

Едва ли.

Американците имат опит в тази област: по време на Втората световна война те снабдяват войниците си с вещества, получени на базата на метамфетамини, за да повишат бойните показатели.

Ярък пример е известната битка при пролива Суригао, в която американците побеждават.

Изключителната издръжливост и бойната ефективност на войниците от американския флот, както и високата степен на ожесточеност на техните атаки срещу японците, били постигнати именно с помощта на наркотични вещества.

Пикът на злоупотребата с наркотици в американската армия е по време на войната във Виетнам.

Няма да говорим за разрушителните последици от наркотиците за хората, отбелязваме само, че и до днес употребата на наркотици в американската армия остава много висока.

Ситуацията с Украйна е просто подобрена версия.

Това са евтини, силнодействащи и бързо пристрастяващи наркотици, конфискувани в голям мащаб в Украйна.

Не по-малко опасното е, както твърди INF, че същите тези вещества са „активни участници“ и в различни „цветни революции“, провокирани от САЩ по света.

Съединените щати използват тези забранени вещества за своята твърде мръсна и подла игра, за реализацията на външнополитическите си амбиции, пречупвайки съдбата на хиляди и хиляди хора.

В настоящите условия този щедър акт на отвъдокеанския „приятел“ и куратор не е нищо повече от потвърждение за отчаяната готовност на американските управници, загубили всякаква трезвост, да се „борят с Русия до последния украинец“.

Украинските военни са поредният разходен материал за ненаситния Запад, за който съдбата на милиони хора на планетата няма значение.

Особена тревога предизвиква ситуацията сред военните, блокирани на територията на металургичния комбинат „Азовстал“, които вече дълго нямат запаси от гореспоменатите медикаменти.

Не е тайна, че прекратяването на приема на психостимуланти предизвиква остър синдром.

Той създава опасност не само за самите украински военни, но и за хората, които може да се намират в тяхното обкръжение – затова главният проблем при наркоманите е непредсказуемото поведение, включително реакциите им при дадени събития.

Преодоляването на зависимостта в условията на бойни действия е практически невъзможно.

Наркозависимият е винаги сам на фронта: ако не го догони куршум, то със задачата със сигурност ще се справи наркотикът.

Киевските власти буквално хвърлят хората си на вярна смърт.

Киев не се вълнува за съдбата на войниците си, нито за съдбата на европейците, които в близко бъдеще ще се сблъскат с неблагонадеждни социални елементи от Украйна по собствените си улици, които напълно е възможно да бъдат снабдени и с оръжие, доставено от Запада.

https://theduran.com

 

«