« Върни се назад Публикувано на 01.02.2011 / 9:29

103 000 искат Веселин Маринов да спре да пее!

 

 

“Тогава той беше зам.-кмет в общината. Нашето сближаване не е на основата на популярността на единия или на другия… Само че повечето търсят под вола теле и само за Цветанов ме разпитват. Аз не познавам по-честен човек от Цветан Цветанов. Само майка ми, която е престъпно чист човек”, възпява авера си Веско. Той твърди, че скандалите с 6-те апартамента на МВР-шефа са пълни глупости. “Не искам да изпадам в подробности, това е престъпление, което се прави”, отсича гневно изпълнителят на “Родната полиция”.
Запитан защо до вчера пееше за БСП, а днес извива трели за ГЕРБ, Маринов отвръща: “Избрах да пея за БСП преди години, защото израснах и се изучих в онова време. Защото майка ми и татко ми тогава са станали хора и са си построили къща. В момента обаче симпатизирам на друга партия. Пея за ГЕРБ, защото това е партията, която ще изведе България от тази вечна криза… Не съм бил и няма да стана партиен член. Но съм имал предложения за най-различни постове, за които повечето хора трудно биха се въздържали”.
Естрадният бард не успява да скрие, че много се дразни от създадената група във Фейсбук “Да помогнем на Веселин Маринов да спре да пее”, която вече има над 103 000 члена. “Не ме интересува! През живота си не съм отварял Фейсбук, защото това би нарушило моята сантименталност”, “хвърля ни в джаза” той, пише още в. Шоу.

 

Afera.bg

«