Публикувано на 01.02.2020 / 13:00

100-ТЕ КИЛА С „БЕЛО“ – ЕДИНИЯТ КАМИОН ОБМИТЕН В „ИЛИЕНЦИ“, ДРУГИЯТ – ПРЕДНАЗНАЧЕНИ ЗА БАЗА „ДЕСКРИМ“! НЕ СА ХВАНАТИ НА БОРСАТА В СЛАТИНА, А НА МИТНИЧЕСКО БЮРО СЛАТИНА!

АФЕРА публикува:
100 КИЛА „БЕЛО“ ВЛЯЗОХА В СОФИЯ НЕОБЕЗПОКОЯВАНО. ДОБРЕ, ЧЕ СА „ПАРТНЬОРСКИТЕ СЛУЖБИ“ И … ОНЯ, ДЕТО ДАДЕ „КУРБАН“, ЧЕ КАСКЕТА ДА СЕ ПЪЧИ ПРОПАГАНДНО! В „МАЗНАТА ИГРА“ „АВТОРИТЕТИТЕ“ СЕ ПЪРЖАТ ЕДИН ДРУГ!

Снощи късно всички медии, свикани по команда от Иван Гешев, изрекоха, че пратката със 100 кг. кокаин била заловена на борсата „Слатина“ в столицата.

Защо и кой пласира, че пратката с кокаин е била заловена на зеленчуковата борса „Слатина“, питайте Каскет Гешев.

АФЕРА разкри, че кокаина НЕ Е БИЛ заловен на борсата „Слатина“, А Е БИЛ ЗАЛОВЕН НА МИТНИЧЕСКО БЮРО СЛАТИНА, което се намира в близост до борсата и е напълно независимо от самата борса Слатина, както и не се намира на територията на борсата Слатина!

АФЕРА разкри и че фирмите, за които са били предназначени камионите с цитросните плодове с „бело“ не са наематели на борсата Слатина!

АФЕРА разкри, че единият камион с кокаин е обмитен в „Илиенци“, а другият камион минава през бюрото в Слатина и отива към складова база Дескрим в столицата!

Afera.bg

Коментари 10 за
“100-ТЕ КИЛА С „БЕЛО“ – ЕДИНИЯТ КАМИОН ОБМИТЕН В „ИЛИЕНЦИ“, ДРУГИЯТ – ПРЕДНАЗНАЧЕНИ ЗА БАЗА „ДЕСКРИМ“! НЕ СА ХВАНАТИ НА БОРСАТА В СЛАТИНА, А НА МИТНИЧЕСКО БЮРО СЛАТИНА!”

 1. Никой ли не вижда, че това е една игра на мафита за отвличане на вниманието от реалните проблеми на България! Първо Тиквата смени плашливия смешник Цацаров с уж надъхания срещу мафията плашипутарник Гешев да „борил“ мафията….театър за пред народа. Излъгаха хората, че Божков се издирвал от Интерпол и, че е под международно издирване….ТОВА Е ПЪЛНА ЛЪЖА, Тиквата, Гешев и службите, мвр и т.н. прикриват Божков някъде в България, и Божков с усмивка гледа целия този цирк скрит от властта някъде. Ако беше издирван от интерпол щеше ли да говори свободно по телефона в предаване с Хекемян, след като веднага интерпол щеше да проследи разговора къде е, Божков да не е малоумен?????? Ако интерпол те издирва прекратяваш всички разговори с външния свят от бърлогата, в която си се скрил и това го знае всеки бандит. Божков заявява, че това е полседното ми интервю и връзка с България и хоп – бил заловен в ОАЕ, което е пълна лъжа……народе играят абсолютен цирк, за да ни заблуждават, не виждаш ли? Кой е Божков нали знаете??? Няма сила в България, която да го арестува, след като той е наясно и е в играта с всички мръсни схеми на прехода, има силови полицейски дансаджийски и полицейски структури, за него стоят огромни финасови и нтереси и мафията извън Бългаиря. както и , че има абсолютни доказателства (човека се е презапасил с компромати) , с които държи всички политици , на които е плащал, на полицаи, прокурори, магистрати и т.н. и т.н. включително на Бойко, Пеевски, Доган , Горанов и т.н и т.н………Мафията е една и тя е изцяло в заговор срещу народа, голяма роля играят медиите ФАКТ…мафията никога няма да се самоарестува, а ще разиграва циркове пред народа…….това, което се случва е абсолютен и 100% цирк.

 2. А бе ,яко се мъчат пак да ми откраднат колелото ама няма да стане работата.То мойто колело крадено,крадено …
  България е единствената държава ,в която кокаин се продава на борсата.
  Туй Илиянци е голяма работа-от пиле мляко можеш да намериш…
  Ако проверят Женския пазар ,кой знае кви работи ше намерят.

 3. Ако човек е малко с акъла си на тази клозетна територия и е разбрал каква е парадигмата на хунтата – БКП и дъщерните и филиали – включително и гробарската сбирщина на пожарникар-мутрата,
  А именно; Да изобретява и поддържа неустойчиво дестабилизираща психотична дуалистична реалност.
  Тогава няма да се учудва на всекидневната турбо малоумщина която ни сервират И ЗАЛИВАТ!

 4. Дано да сте прав Господине,дано всичко е така,както описвате!!!
  Дано убиеца на българите борисов иззедника,не си намери поредния покровител в както беше случая със онзи мафиот ишиас менте Юнкер,сегашната Фон ден Лайер е от същото котило….
  Дано не се прикрие,истински се надявам….
  За мене даже Пеевски не ми е толкова омразен,колкото ЧУДОВИЩАТА УБИЙЦИ БОРИСОВ+ЦНЕТАНОВ+ДОМУСЧИЕВ,колко хора унищожиха,колко съдби,,покъртително….
  Но нищо че не е по-темата хамериканците си подготвят новия Борисов в лицето на оня дето си повярва СЛАВИ ТРИФОНОВ(((а толкова го защитавах,със зъби и нокти))),вижте онзи дебил,със ехидната усмивка Тошко Йорданов,кани само американофили Касчиев,Милен Керемедчиев,Хиновски и др.предатели мразещи българите и служещи на новите Колонизатори-изнудвачи-рекетьори АМЕРИКАНЦИТЕ,вижте какви теми поставя това нищо ехидно Тошко Йорданов…
  Къде са големите приказки на въпросния Лъжец Трифонов,нали щеше да прибира при себе си отстреляни достойни журналисти,нищо подобно,както когато му гостуваше убиеца на българите Борисов,въпросния фалшив „смелчага“,страхливец се скри зад зрителските въпроси,и остави Българомразеца да си развява бележките в студиото,така сега като направи телевизия(((която телевизия е спонсорирана от Америщанците,те поставят темите на ехидното НИЩО йорданов и подпомогнато от Гергов пловдивския олигарх личен приятел на мутрата Слави Трифонов))),се скри „уж“ че трябва да подсигури работа на екипа си,и затова работят вътрешни хора,сега готварско предаване,аман то всички телевизии дават това,и най-накрая ВАЖНОТО Е ДЖЮМБЮША ДА ВЪРВИ,народа да плосължи да Дебилства….
  Гади ми се както от убиеца на българите бойко методиев борисов,така и от новия „““спасител“““,на българите страхливеза продажен СТАНИСЛАВ ТРИФОНОВ,предложил преди известно време Предателката грозна Меглена Кунева….
  Бях по-обстоятелствена,но дано българите ся осъзнаят навреме(((както аз))),и да не гласуват за новия Юда на Българското,американски слуга Станислав Трифонов!!!

 5. ВЪПРОС:
  Складова база „Дескрим“, в Спортния комплекс „Дескрим“ ли се намира?
  Ако отговорът е „да“, вижте „старите ленти“ от началото на 90-те години – войната между мутрите тогава и ще видите къде е заровено кучето.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *