« Върни се назад Публикувано на 01.02.2020 / 13:00

100-ТЕ КИЛА С „БЕЛО“ – ЕДИНИЯТ КАМИОН ОБМИТЕН В „ИЛИЕНЦИ“, ДРУГИЯТ – ПРЕДНАЗНАЧЕНИ ЗА БАЗА „ДЕСКРИМ“! НЕ СА ХВАНАТИ НА БОРСАТА В СЛАТИНА, А НА МИТНИЧЕСКО БЮРО СЛАТИНА!

АФЕРА публикува:
100 КИЛА „БЕЛО“ ВЛЯЗОХА В СОФИЯ НЕОБЕЗПОКОЯВАНО. ДОБРЕ, ЧЕ СА „ПАРТНЬОРСКИТЕ СЛУЖБИ“ И … ОНЯ, ДЕТО ДАДЕ „КУРБАН“, ЧЕ КАСКЕТА ДА СЕ ПЪЧИ ПРОПАГАНДНО! В „МАЗНАТА ИГРА“ „АВТОРИТЕТИТЕ“ СЕ ПЪРЖАТ ЕДИН ДРУГ!

Снощи късно всички медии, свикани по команда от Иван Гешев, изрекоха, че пратката със 100 кг. кокаин била заловена на борсата „Слатина“ в столицата.

Защо и кой пласира, че пратката с кокаин е била заловена на зеленчуковата борса „Слатина“, питайте Каскет Гешев.

АФЕРА разкри, че кокаина НЕ Е БИЛ заловен на борсата „Слатина“, А Е БИЛ ЗАЛОВЕН НА МИТНИЧЕСКО БЮРО СЛАТИНА, което се намира в близост до борсата и е напълно независимо от самата борса Слатина, както и не се намира на територията на борсата Слатина!

АФЕРА разкри и че фирмите, за които са били предназначени камионите с цитросните плодове с „бело“ не са наематели на борсата Слатина!

АФЕРА разкри, че единият камион с кокаин е обмитен в „Илиенци“, а другият камион минава през бюрото в Слатина и отива към складова база Дескрим в столицата!

Afera.bg

«