« Върни се назад Публикувано на 01.02.2020 / 10:25

100 КИЛА „БЕЛО“ ВЛЯЗОХА В СОФИЯ НЕОБЕЗПОКОЯВАНО. ДОБРЕ, ЧЕ СА „ПАРТНЬОРСКИТЕ СЛУЖБИ“ И … ОНЯ, ДЕТО ДАДЕ „КУРБАН“, ЧЕ КАСКЕТА ДА СЕ ПЪЧИ ПРОПАГАНДНО! В „МАЗНАТА ИГРА“ „АВТОРИТЕТИТЕ“ СЕ ПЪРЖАТ ЕДИН ДРУГ!

100 КИЛА „БЕЛО“ ВЛЯЗОХА В СОФИЯ НЕОБЕЗПОКОЯВАНО. ДОБРЕ, ЧЕ СА „ПАРТНЬОРСКИТЕ СЛУЖБИ“ И ... ОНЯ, ДЕТО ДАДЕ „КУРБАН“, ЧЕ КАСКЕТА ДА СЕ ПЪЧИ ПРОПАГАНДНО! В „МАЗНАТА ИГРА“ „АВТОРИТЕТИТЕ“ СЕ ПЪРЖАТ ЕДИН ДРУГ!Първо да започнем с нещо весело, но истинно.

Вчера, след наситения ден с цирк „Сготвихме Божков“, Маринела Шаронова написа точно в 9,33 часа във Фейсбук: „Мисля, че е редно днес да ‘открият’ барем пееесе кила кокаин!“

Толкоз е прогнозируем Каскет продуцента на спектакъла.

И бам! Тумба – лумба, в късна доба – Каскет Гешев, сбра всички дръжки на микрофони в борсата „Слатина“, за да обяви, че „хванали“ 100 кг. кокаин.

Маринела Шаронова не пропусна във Фейсбук, прогнозирала още рано заран: „Аз ко Ви рекох?! Е ги, ония чебурашки отиват – Главният прокурор Иван Гешев и главният секретар на МВР Ивайло Иванов пътуват към мястото.“

Сега сериозно.

Каскет Гешев и Главният секретар на МВР Ивайло Иванов изричат, че „знае се кой е получателят“, но … викат „на ранен етап сме“ и посочват, че бил арестуван „бивш шеф на Агенция Митници“.

Преди полунощ Григор Здравков от Легия Антимафия написа на страницата си във Фейсбук: „Арестуваният е Красимир Керемедчийски и НИКОГА НЕ Е БИЛ ШЕФ НА АЖЕНЦИЯ МИТНИЦИ. ДА ВИ Е.. У РАЗБИРАЧИТЕ
Красимир Керемидчийски поема столичната митница. Красимир Керемидчийски е новият директор на Регионална митническа дирекция (РМД)-София. Това съобщиха от Агенция „Митници“ вчера. Той е назначен със заповед на новия шеф на институцията Емил Димитров. Керемидчийски е работил като старши митнически инспектор на митница Аерогара-София в продължение на 14 г. Смяната на шефа на столичната РМД е част от серията рокади в митниците, които новият шеф започна веднага след назначаването си. Емил Димитров вече освободи досегашните заместници на агенцията, смени шефове на регионални дирекции и на митници. Досегашният началник на РМД-София Димитър Маринов е назначен по негова молба в централно управление на Агенция „Митници“. За директор на „Центъра за подготовка на митнически кадри“ е избран Георги Мантарков. Той има 20-годишен трудов стаж в централното управление на агенцията. Досегашната директорка на центъра Тоска Денчева е понижена в заместник.

Григор Здравков задава и всъщност най-важния въпрос: „Я, 100 кила БЕЛО , как ли са стигнали до СОФИЯ….. през границата ….. ама то няма дрога в БЪЛГАРИЯ … а митницата имала рекордни задържания: „Откакто Георги Костов оглавява Агенция „Митници“, резултатите от работата на институцията са отлични – повишена е събираемостта на приходите, борбата с контрабандата на акцизни стоки е видима в изследванията на независими анализатори, задържани са рекордни количества наркотични вещества“, категорично заявяват от Министерство на финансите.“

На медиите КОНТРОЛИРАНО е подадено, че едва ли не ПОЛУЧАТЕЛЯТ НА 100 -ТЕ КИЛА КОКА импрегниран кокаин в цитрусови плодове, била за … арестувания бивш митничар Красамир Керемедчийски.

Само кретен може да се хване на такава тъпня.

Защото въпросният Керемедчийски е САМО БРЪНКА ОТ ВЕРИГАТА ДО … ИСТИНСКИЯТ ПОЛУЧАТЕЛ!

100 те кила „бело“ са влезли НЕОБЕЗПОКОЯВАНО ПРЕЗ БЪЛГАРСКАТА ГРАНИЦА И СТИГНАЛИ ДО СТОЛИЦАТА. И само благодарение очевадно на „партньорските служби“, напънали нашите, пратката е хваната.

Всичко останало е евтин каскет – пиар.

И сега идва ред на по-интересното. Кой кого пържи и кой кого подлага, както и кой даде „курбан“ 100 -те кила „бело“.

Като се има предвид, че повечето, да не кажем всички, в Голямата Игра с наркоразпространението са „агенти“ на DEA, на Каскет Гешев и родните „хванали огромната пратка“, влязла в София очевидно „контролирано“, е отредена единствено ролята да се на „получатели“, пъчещи се пред тв микрофоните и камерите.

Кой кого изпържи в списъка, начертан от месеци назад, даден на Гешев за „сготвяне“, за когото АФЕРА пише от година насам?!

Сега, предвид щавенето, което върви на територията на държавата – кочина, предстои да видим – ще се откупи ли този, който трябва, само „екс митничарят“ ли ще го отнесе, и каква е целта на занятието в „мазната игра“ „авторитетите“ да се пържат един друг. А някои от тези „авторитети“ са от отбора на Режисьорите на … Каскета.

Afera.bg

«