« Върни се назад Публикувано на 21.04.2023 / 18:29

100 БОНА ОТ АЛЕКСЕЙ ПЕТРОВ! ОТ ТЯХ НАГРАДА ЗА ВСЕКИ, КОЙТО ПРЕДОСТАВИ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА, ЧЕ СЕ ИЗПИСВАТ ПАРИ ПО ОБЩОИЗВЕСТНИЯ МОДЕЛ. ДЛЪЖНИЦИТЕ И ЗАБОГАТЕЛИ ОТ ОБЩЕСТВЕНИ ПОРЪЧКИ – ДА ГО Д….!

Горди сме, че вчера в Пловдив се откри Европейският цифров иновационен хъб “Тракия”, финансиран от Европейската комисия, директно от Европейския фонд за регионално развитие.

Днес преведох 100 хиляди лева в Хъба.

Вярвам, че проектът ще бъде различен и бих казал ключов за друга визия за дигитализация и киберсигурност в България!

Давам тези пари в израз на съпричастност и подкрепа на разбирането на изпълнителите на проекта за ефективно инвестиране, а не усвояване, тоест крадене.

От тази сума ще бъде възнаграден всеки, който предостави информация и доказателства, че се изписват пари по общоизвестния модел.

Тези средства са мои лични и проверени доходи. От онези пари, за които 12 години ме разкарваха по съдилищата и ме проверяваха всички възможни институции на държавната машина!

Установи се, по безспорен начин, че имам ясен източник на доходи, които в по-голямата си част съм спечелил от конкретни сделки с компании от САЩ.

Когато даряваме, трябва да даряваме само от личните си средства. Всеки, който реши да ме последва, е добре дошъл.

За длъжниците и забогателите от обществени поръчки има знак STOP!

Алексей Петров

Бележка на АФЕРА: Последното изречение, написано от Алексей Петров, по АФЕРА да се разбира така: За длъжниците и забогателите от обществени поръчки – да го д….! Тъй де, да е пределно ясно, на нашенски език. Защото това заслужават забогателите от обществени поръчки.

«