Публикувано на 21.02.2021 / 11:06

10 МЕСЕЦА ВЛАЧАТ ДОСЪДЕБНО ПРОИЗВОДСТВО СРЕЩУ ВАРНЕНКА С ЛИСТОВКИ ПРОТИВ КОРОНА-ВИРУС, ПЪЛНО С КУПИЩА ПРОЦЕСУАЛНИ НАРУШЕНИЯ

На 27 април 2020 от полицията във Варна съобщават:

След получени сигнали за разпространени в различни райони на Варна листовки със съмнителен текст, касаещ наложените противоепидемични мерки по повод пандемията COVID – 19, в ОД на МВР – Варна е образувана проверка. Това съобщават от пресцентъра на полицията. В резултат от бързата реакция на служителите на реда, е установено, че листовките се разпространяват от 49-годишна жена – с инициали Н.С. от Варна. По случая има образувано досъдебно производство, материалите са докладвани в Районна прокуратура – Варна. Работата по доказване и документиране на извършеното престъплението продължава. Варненската районна прокуратура се самосезира след сигнал на БНТ за разлепени анонимни листовки в града против мерките срещу коронавируса и носенето на маски.

И още:

Невена Илиева – районен прокурор на Варна: Незабавно бе уведомена и полицията затова… Надявам се да установим лицата, които са поставили тези листовки с доста сериозни заблуждаващи, бих казала, послания към обществото, които в условията на извънредно положение и мерките, които се предприемат, считам, че са твърде сериозни. Наказанието за нарушителите, които разпространяват невярна информация, е лишаване от свобода до 5 години и глоба от 10 000 до 50 000 лева.

Близо година по-късно досъдебното производство все още не е приключило, а по него единствена Н.С. е разпитвана като свидетел, въпреки че когато полицията я задържа, тя не е сама, а с дъщеря си.

Нататък дъщерята нито е задържана, нито е разпитвана.

Първоначално прокурор е Тони Томов от Варненска районна прокуратура, по-късно той е сменен от прокурорка от ВРП.

Прокуратурата завежда ДП 255/2020 по чл. 326 НК.

Член 326 от НК гласи: „Чл. 326. (1) (Изм. – ДВ, бр. 28 от 1982 г., в сила от 01.07.1982 г., изм. – ДВ, бр. 41 от 1985 г., изм. – ДВ, бр. 92 от 2002 г., в сила от 01.01.2005 г., изм. относно влизането в сила – ДВ, бр. 26 от 2004 г., в сила от 01.01.2004 г., изм. – ДВ, бр. 103 от 2004 г., в сила от 01.01.2005 г., предишен текст на чл. 326 – ДВ, бр. 26 от 2010 г.) Който предава по радио, телефон или по друг начин неверни повиквания или заблуждаващи знаци за помощ, злополука или тревога, се наказва с лишаване от свобода до две години.

(2) (Нова – ДВ, бр. 26 от 2010 г., изм. – ДВ, бр. 28 от 2020 г., в сила от 24.03.2020 г.) Ако от деянието по ал. 1 са настъпили значителни вредни последици, наказанието е лишаване от свобода до пет години и глоба от десет хиляди до петдесет хиляди лева.“

Н.С. и дъщеря и Д. са арестувани и задържани във Варна за „тежкото престъпление“ – разнасяне на листовки против корона-вируса.

Досъдебното производство обаче се води срещу един извършител, въпреки че извършителите са били двама.

По досъдебното производство има записи на видеокамери, както и свидетелски показания, според които става ясно, че две жени „разнасят листовки“, а е задържана само една. Неясни са мотивите на прокурора втората да бъде „изключена“ с нейни показания по доказателствената част.

Десет месеца досъдебното производство не може да установи нейната самоличност, била ли е обискирана и колко листовки са намерени у нея.

А изключването на втория свидетел или забавянето на свалянето на показанията й би влошило качеството на нейните евентуални показания.

При обискирането на автомобила не е предоставена заповед за обиск, а от протокола за „доброволно предаване“ не става ясно колко листовки са открити там и те с какво съдържание са и различни ли са.

По отношение на члена от НК, по който е образувано досъдебното производство, никъде в действащото законодателство по съответния ред не е записано и оповестено по необходимия ред наличието на заболяване от Ковид и начина на неговото диагностициране. Такова „заболяване“ все още не е класифицирано в DSM (diagnostic and statistic manual). В този смисъл сигнали за тревога и заблуждаваща информация, представляваща състав на престъпление по чл. 326 НК, са по-скоро думите: „Яко ще измрем“ и „Няма да ни стигнат черните чували за  трупове“, казани по национални медии по водещи фигури от Националния оперативен щаб.

Срещу тях обаче няма досъдебно производство.

В същото време всеки гражданин на Република България има право да изразява своето мнение и разбиране, без да е обвързан с налагане на репресия от това свое действие. Съдебната практика на ЕКПЧ е категорична в тълкуването на чл. 7 от нея, като по никакъв начин не се допуска налагането на репресия от действие и бездействие от което в момента на неговото извършване не е престъпление. Относим е и чл. 15 от ЕКПЧ, тъй като не е налице дерогацията на общите правила. Никъде в писаното законодателство не е упоменато да имаме отмяна на основните закони и действието на специалните правила на поведение, още повече че ДФЕС дава правна йерархичност на международното законодателство на националното.

По досъдебното производство разследващият полицай Любомир Любомиров (който по-късно е задържан с подкуп) обяснява на Н.С., че: „най-добре за мен би било да се съглася доктор Румяна Бояджиева да ми направи психиатрична експертиза, която да покаже че съм невменяема и не мога да участвам в ДП 255/2020, като по този начин ДП 255/2020 ще се прекрати, без да станат явни процесуалните нарушения от страна на служителите на МВР и на Прокуратурата.“

Н.С. не се съгласява и твърди, че: „Въпреки че съм психически здрав човек, около мен се създава ореол на душевно болен индивид. Различни адвокати (като Карен Бейлерян) са имали достъп до незавършеното ДП 255/2020 и говорят за мен, че вече имало експертиза по ДП 255/2020 според която съм психично болна и че смятат да използват този (според тях) факт срещу мен в други ДП. Това нанася огромни и непоправими вреди на моето добро име в обществото. Още повече че не отговарят на обективната истина и аз ги определям като клевета.“

Тя разказва и как е станало самото задържане:

В края на месец май 2020 г. около 13:00 ч. на ул. „Княз Борис I”, пред православен храм „Св. Николай“, бях закупила кафе в картонена чаша от магазин близо до храм „Св. Николай“ и вървях по бул. „Княз Борис I” в посока хотел „Черно море“ и държах в дясната ръка няколко листа формат А4 на които бях написала лично мнение по отношение на въведените противоепидемични мерки на територията на РБ от министъра на Здравеопазването, с които аз изразявах личното си неодобрение и гражданска позиция. Около 13:10 ч. изведнъж около мен се появиха 5-6 полицейски служители от 1-во РПУ Варна, които без да се легитимират в нарушение на ЗМВР и без да ми бъде обяснено по никакъв начин полицейските служители започнаха да упражняват над мен психическо и емоционално насилие като издърпаха от ръката ми листовете които държах. Веднага започнаха да ме заплашват с думите: „Идвай тук или ще те арестуваме“, „Ей ти за каква се мислиш бе момиченце“, „Ще те смачкаме бе боклук“.  След което ми поискаха документ за самоличност. Аз им заявих, че не е у мен тъй като съм я оставила в личния си автомобил, който се намираше на около 100 метра от мястото от което полицейските служители започнаха да ме малтретират и унижават пред разхождащите се граждани. Всички преминаващи хора ме гледаха едва ли не съм престъпник. Полицейските служители по никакъв начин не се постараха да съхранят моето достойнство на човек и жена. Под дясната си мишница държах няколко листа формат А4. Полицейски служител с тяло ми препречи пътя и с дясната си ръка започна да дърпа листовете като при това си действие ме опипваше по гърдите. Аз бях във шок и бях уплашена и унизена като жена . От тогава не съм на себе си, всяка нощ се будя през нощта със спомени за изживяното насилие над мен. След като против волята ми бяха изтръгнати със сила листата, бях принудена до отидем до личния ми автомобил, който се намираше на не повече от 100 метра от насилствените действия на полицаите от 1-во РПУ Варна. По пътя от мястото на срещата с полицейските служители до мястото където бях паркирала личния си автомобил, бях третирана като престъпник пред погледа на разхождащите се граждани на Варна. Когато пристигнахме при личния ми автомобил, ми бяха иззети ключовете и служителите без дори и да ме попитат влезнаха вътре в него и иззеха личните ми документи и започнаха да се гаврят с мен с думите:  „какво има тук, какво е това“, „я да видим“, „какви са тези визитки“, „ти май си много отворена“, „на каква се правиш“.

След повече от 20 минути брутално насилие над мен без никакво обяснение, бях качена в полицейски автомобил и бях заставена да седна между двама полицейски служители.  В 01-во РПУ Варна бях противоправно лишена от правото ми на придвижване повече от 3 часа без да има каквото и да било законно основание за това. Не ми беше предоставена заповед за арест и при мое питане, мога ли да си тръгна ми беше отговаряно с груб тон: „Ще седиш тук и докато не напишеш каквото трябва няма да си тръгнеш“. Бях лишена от правото на защита, при положение, че изрично я изисках. Никой не ми обърна внимание, точно обратното, това събуди подигравки с думите: „Каква защита бе моме, никой не те е задържал“, „ Ти май се мислиш за много умна“, „ Я вземи малко да си затваряш устата“, „Ще седиш тук докато си събереш акъла“, „Стига с тия драми“.

Беше ми заповядано да подпиша протокол за „доброволно“ предаване, в който липсваха съществени реквизити. Чух двамата служители на МВР да говорят помежду си, че това е процесуално нарушение, но нямат време да се връщат в районното за нови документи. На моя въпрос защо не са попълнени цели полета от „протокола“, полицейските служители ми отговориха: „Я подписвай тука бързо, че да не ядеш хурката“.

Н.С. отказва и да бъде подлагана на психиатрична експертиза, назначена от РП -Варна, тъй като се опасява от думите на разследващия полицай Любомиров, че тази експертиза има за цел да бъда освидетелствана като невменяема, въпреки че е психично здрава, с цел да се прекрати ДП 255/2020 по „най-лесния начин“.

Н.С. обаче се подлага на такова изследване, но в столицата и на 15 януари получава  Удостоверение за психично здраве, №21, издадено на 15.02.20121 от д-р Цветеслава Иванова Гълъбова, директор на Държавна психиатрична болница „Св. Иван Рилски“ – гр. Нови Искър, УИН 2300009816, вещо лице по съдебна психиатрия, вкл. в списъка на съдебните лица на СГС. Заключението е, че: „Н. С. е психично здрава.“.

До този момент досъдебното производство не е приключило.

Afera.bg

 

Коментари 36 за
“10 МЕСЕЦА ВЛАЧАТ ДОСЪДЕБНО ПРОИЗВОДСТВО СРЕЩУ ВАРНЕНКА С ЛИСТОВКИ ПРОТИВ КОРОНА-ВИРУС, ПЪЛНО С КУПИЩА ПРОЦЕСУАЛНИ НАРУШЕНИЯ”

 1. То същото като навремето когато нелегални са разпространявали позиви, полицията ги преследвала. Да ама навремето това завършило с народен съд.

 2. ТИ ,ИМАШ ли ЗЕЛЕНА КАРТА ?!

  Зелена песен :
  ,,Зелени коридори за Зелени карти .
  Зелено е небето, зелено е морето,
  зелена е тревата, зелен е и градът.
  Със зелените майки, зелените дечица,
  зелените китари, зелено те звънят.“

  Не можах само да разбера защо картите /като в Израел/ ще са зелени ?
  Може би защото ние от Четвърти киометър сме заели жълтия цвят,а БСП червения ?

  Венсеремос.

 3. Ако се прекрати това дело после те се завежда отделно дело по закона за здравето! което има искане до прокуратурата да те вкарат принудително лечение и поради факта е прекратено наказателно дело това е 6 месеца не 3 кактое по закона за здравето! 🙂

  1. ..SLAVI TRIFONOV I,,KU/KU,,,TRJABVASHE DA SA,,IZGNILI VECHE V ZATVORA,,SETO PREDI 30 G….,,PANIKJOSAHA,,CJALOTO OBSHTESTVO…ATE,,MILIONERI,,,,VIZIONERI,,I,,BLIZKI DO VLASTTA,,..A ,,SHTABAT,,S POSLANIJAYANA,,DIALEKTA,,KUNCHEV I,,BOTOXOVIJAT,,MINISTAR…BEDNI NARODE…

 4. Дийп Пърпъл ! Поздрав за всички млади хора !

  https://www.youtube.com/watch?v=1DhEDF3Wlqk

  За воини на Съдбата, най- най- най- страстната, най-шармантната и най-красивана любовница е само една – Богинята с името СВОБОДА !

 5. Честито на печелившите! В Израел се въвежда зелена карта за посещение на хотел, фитнес и театър! За другите сигурно ще има по 2-3 еврейски звезди на ревера, а? Колебая се за това, от къде тръгва фашизмът?

  1. А кметът на Несебър следва светлия пример на другаря Сталин: няма човек, няма проблем!

 6. За всички анти-курво-мунистически сили и най-вече за тези от изкуствата !

  То , ако ги няма изкуствата наши български, за какво ни е армия , полиция и държава комунистическа долна, бандитска, от измет партизанска, тя в НАРОДНА КРЪВ Е РОДЕНА !

  Тя какво, точно ще пази ?

  „Там Високо в планината, в Царсвото на красота ,
  срещнах аз една жена, Свобода, Свобода, казваше се тя ,
  тя веднага ме позна, …….”

  Хайде, дами от сой анти-курво-мунистически, довършете я довършете, я таз поема , с много кръв и сълзи, тя е напоена !

   1. Барселонският Мутрьо, Симитлийската снаха
    22.02.2021 в 14:47

    Новоизлюпено фашистче?

    Новоизлюпено фашистче?

    Не , боклук, прост комунистичски, анонимен, а старо-вечно – ебящ курво-мунистическите сили ! Веси минаваш линията на морала !

    Петър Богомилов Богданов – учен, творец, гений, изобретател, според народите в Света, но …..“маргинал“, „тинята на обществото“ , според използващите властта ни анти-народни представители .

    Вече и аз съм забравил всички подвизи, то един и два ли бяха. Засега помня, че съм автор на следните народо-полезни и народо-защитни дисертации :

    1. Том І, ІІ и ІІІ на „Всичко за унищожаването на държавно-организирания бандитизъм” – 672 стр., формат А4, сътворение – 2013 г. – 2020 г. (Около една година разход на време и здраве на ползу некрадящуя част народу. Награда – терор , репресии, грабежи и хули, закани, заплахи обиди, все още не са неутрализирани, анихилирани и смазани . Тая ще е най-трудната . Щракни тук :
    http://www.vsi4ko.net/antibanditi-1/index.php

    2. „Всичко за сломяването на банкерския произвол – общо, специално и тотално сломяване. Първи Законен Противо-Банков Юмрук. Работи безотказно – 100 % успеваемост” – 726 стр., формат А 4, сътворен 2011 г. . Дисертация по смазване на банкерския произвол. (Около девет месеца разход на време и здраве на ползу окраденая част народу. Награда – спаси всеки, който я намери навреме и я използва . Втора и трета нагграда – през 2014 г . ЕК , а след това и НС приеха директива и закон за кредитите на потребители, обезпечени с недвижим имоти, в които изпълниха поставения ултиматум : лихвите да се определят само по ОБЕКТИВНИ критерии, известни и на двете страни и по дадена в договорите математическа формула, която не може да бъде променяна, сложи се и краят на „вечния длъжник” – с продажбата на ипотекирания имот приключва
    Сайт : http://www.bankerite.com

    3. „Всичко за личните и наследствените пенсии . Първи законен Противо-Властнически юмрук . Най-доброто оръжие за Вашите пенсии” . Работи безотказно – 100 % успеваемост” – 213 стр, формат А4, сътворен 1996 г., актуализиран – 2013 г. (Около една година разход на време и здраве на ползу окраденая част народу. Награда – терор, репресии, грабеж, клевети и хули, но накрая – неутрализирани , анихилирани и смазани.)
    Сайт : http://www.pensii.vsi4ko.net/

    4. Вътрешно-правни механизми за принуждаване на съдебната система да функционира според предназначението си. Общински кметове-адвокати от приватизаторски партии и председатели на общински съвети в затвора”. Дисертация и ръководство за смазване на общино-властническия бандитизъм – 320 стр. , формат А4, сътворен 2002 г. . (Около една година разход на време и здраве на ползу окраденая част народу. Награда – терор , репресии, грабежи, клевети и хули, но накрая – неутрализирани , анихилирани и смазани. )
    Сайт : http://www.antimafia.petarbogdanov.com/

    5. „Международно-правни механизми за принуждаване на съдебната с-ма да функционира според предназначението си. Дисекция на държавно-организирания бандитизъм . Налагане на предпазните клаузи по правосъдие вътрешен ред” . И ОЩЕ СИ СТОЯТ . Дисертация. 886 стр., формат А4, сътворен – 2002 г. – 2003 г. (Около една и половина година разход на време, здраве и над 20 000 лева лични пари за превода на този шедьовър на английски и шведски, по курса на парите към 2003 г., една гарсониера в София толкова беше тогава, на ползу окраденая част народу. Награда – терор , репресии, обири, чрез противоречиви съдебни практики, грабеж, клевети и хули, но накрая – полу-неутрализирани, полу- анихилирани и полу-смазани.)

    Сайт : http://www.petarbogdanov.com/cvrekord/svetovenrekord.htm
    6 . „ВСИЧКО СРЕЩУ „КОВИД-19” И ВСИЧКИ ВИРУСИ. Общо и изобщо, специално и тотално унищожениe.“ Работи безотказно – 100 % успеваемост . 265 стр., формат А4 , сътворен март-декември 2020 г. Най-доброто оръжие за Вашия живот ! От Българските Гении за Народите в Света ! Още от 13 април 2020 г. Резутат : който е пробвал, все е оцелял.
    Сайт : http://www.vsi4ko.net

    7. Сензации в биотехнологиите” – бързо, лесно, сръчно, довели до Свободата на десетки хиляди, до това, че вече 12 000 семейства, около 30 000 човека се препитават независимо от власт-ползваща орда, с един чудесен бизнес : „ЛОВ НА ТРЮФЕЛИ И ОТЛЕЖДАНЕ НА ТРЮФЕЛИ”, „изнамерени” в България от мен още през далечната 1988 г.
    сайт : http://www.kucheta.eu

    http://www.petarbogdanov.com/cvsensbioteh/senzacii.htm
    8. Оооо, да не забравя – и мебели, чудесни, стилни, масивни от фирмата ми „Фантастик“, и още ….само много малко хора могат да ги правят , та даже и от Китай не ги внасят !

    сайтт http://mebeli.vsi4ko.net

    Правителства с отклонения – сваляме всякакви ! Дупетати и „мънистри“ – поправяме с намаления , на промоция . Тази биотехнология трябва да се развие най-сетне и в България. Там, където е развита – министри и депутати са поправяни успешно, крадат по-малко и хората имат пари за нашите мебели .

    Дърпа ме, дърпа ме, тази биотехнология, като …. „Целувка от вампирка“, тя всъщност си е точно това – „Целувка от вампирка“ !

    9. И уеб дизайн и генетично, но и компютърно програмиране (то кажи-речи, вече е едно и също) , цял живот, от машините с ЦПУ с асемблер, перфо-карти, перфо-ленти, та до днес, до този сайт .

    КОЙТО МОЖЕ, ДА НАПРАВИ ПОВЕЧЕ !!

    С нас- Българските Българскиге Гении ще сбъднете Вашите мечти !

 7. По светът има три места в които нямат отговорност за постъпките си: в детската градина-децата- в психиатрията-болните и в Парламента-политиците!!!

 8. После да им показваме съпричастност за проблемите на полицията ли, никога! Че излизат на протест, нагли са, след като участват в мародерствата към обикновените граждани. Крайно време е тази професия да бъде демитологизирана! Да се създаде в народа отношение, че това е най – лошата професия която може да избере човек!!

 9. Гледах интервюто със Стефан Софиянски – когато си абсолютен боклук!!!

  1. пт предишните няколко бременности не роди нещо друго,по едно време ни казаха,че незаконното чаве е „недоносче“, аре честито на уол-стрйт, за пореден път – предишното раздаване, когато синьо-инцестията възнесе тиквоча от обикновен разводач на песовете на маргините до главсек – разбира се инцестията си прибра гори+замъци+кво ли не, питайте Договора и т.н., кво точно трябва да се беше случило, ама както и да е ма’тряла е ларж, важното е да лапа чурката на новият „собственик“, интересното е, че скоро няма да има кой да работи на масовите гено,. шпардомн, етноцидаджии на банкова каишка, има да гледа тпо, как братята им не се пускат евтино и да им бачкат за тоя що духа, дей*ба и златният им милиярд, когато и да им евтанизират гнусните чавета ще е късно, само лобут и гняс за тая измет и гнусните им псевдо-поколения, родени от хм…, знаете от КОЙ?

 10. Хубо де ,ама как може да вкарат някого в затвора за нещо дето го няма ?!

  Бахмааму на тоз Кръстник дето кръсти грипа -ковид…

  Ковид води хибридна война срещу грипа…

  Венсеремос.

 11. Понеже Гьобелсовото пропагандиране на ваксините тече /и прелива/ от медиите с пълна сила, да попитам- евродепутатите, начело с Урсула /фон и т.н./ ваксинираха ли се? Местните ни депутати и общинари ваксинираха ли се? Мисирките ваксинираха ли се? Г-жа И.Николова и г-жа Беновска, които бяха първи ковид-агитаторки през пролетта, на ежедневните пресконференции на Шваба /извинете- на Щаба :-)/, ваксинираха ли се?
  Говоря за реално ваксиниране, не за някакви фокуси и шменти-капели…И ако не са, какво точно искат от хората?

  1. Ей, симпатяго, Мери не ги разкандардисвай, нека се ваксинира, цялото стадо на изметта-власт-ползваща и най -вече с тези РКН ваксини да го направи ! Все на по-учени от мене се правите ! Добрият войник ситуцията безнадеждна в своя ползаще е я използа, простият – наопаки ще направи !

   1. Да се правя на по-учена от Вас? Та Вие сте в съвсем друга Лига от нас- простосмъртните! В Лигата на гениите тоест.

 12. Да, разбираме от какво все се оплаквате !

  Ами, ако някой иска да бъде проверено Вашето здраве психично, само защато друго тълкуване от неговото давате на фактите, ами поискайте и той да бъде освидетествуван психично , защото това е въпрос от решаващо зза спора значие , намиращ се в логическака верига преди въпроса за втория !

  ЗА ДА ТВЪРДИ НЯКОЙ, ЧЕ ТИ СИ ЛУД, ПЪРВО ТРЯБВА ДА БЪДЕ ПРЕГЛЕДАН- ДАЛИ ТОЙ НЕ Е ЛУДИЯ !

  Ясно, ами тази жена е права ! Май само 10 % разбират ЩО Е ТОВА ЗАКОН ЕДНАКЪВ ЗА ВСИЧКИ, ама нали педераси, курви, секс-агентки съдийки по съдилищата и проститки уот различните БКП –те, все те са борят за нашите равни с на тях права !

  Абе, кога ще изчетете тази книга, анти-бандитска :

  Том І, ІІ и ІІІ на „Всичко за унищожаването на държавно-организирания бандитизъм” – 672 стр., формат А4, сътворение – 2013 г. – 2020 г. (Около една година разход на време и здраве на ползу некрадящуя част народу. Награда – терор , репресии, грабежи и хули, закани, заплахи обиди, все още не са неутрализирани, анихилирани и смазани . Тая ще е най-трудната . Щракни тук :

  http://www.vsi4ko.net/antibanditi-1/index.php

 13. Гешефтарин кой е началник на тези капути от първо рпу варна Наско даскалчето ли?Невенчето от Каварна виж как се само сезира , Ти главен путкорор ли си а цървул

 14. пичове -няма да има разход за патрони. както правят китайците.осъденият на смърт си плаща патрона и няма разходи…..

 15. Gлавният цървул в прокуратурата нямали да се самосезира , а Гешефтарино?А и не сте платили дължимото ,няма да се м8оля ще има яко хакване. Идват избори тези машинки са много уязвими,хаха.

 16. Скъпи сънародници , в Канадския сайт Global Research ca има статия от United Health Professionals ,организация в която участват 1500 професори доктори научни работници,вирусолози ,епидемолози и тн .В статията се цитират анализи на световно известни проофесори и учени за измамата Ковид 19 и предупреждени ,към 30 държави в света ,да не изпълняват предписанията на СЗО ,като грешни и подвеждащи .Там се цитират всички точки с които се нарушават човешките права ,от хартата за правата в света.СЗО е частна организация ,знаете на кого.Всички материали автоматично могат да бъдат преведени на Руски ако някой не владее англииски. Всичката информация може да се използва като оправдание на невинните жени.

   1. https://www.globalresearch.ca/international-alert-message-about-covid-19-united-health-professionals/5737680
    International Alert Message about COVID-19. United Health Professionals
    The lockdown « a global scientific fraud of unprecedented proportions »
    By United Health Professionals Global Research, February 18, 2021
    United Health Professionals
    Theme: Crimes against Humanity, Police State & Civil Rights, Science and Medicine
    print
    We bring to the attention of our readers, this important international statement by health professionals, medical doctors and scientists, which has been sent to the governments of thirty countries
    Below is the complete text which was sent to the governments.
    Link to original document: Very Urgent : International Alert message about COVID-19
    See here for list of governments to which the letter was sent.
    The text includes quotations from prominent scholars and health professionals
    Related Health Professionals Document (pdf version uploaded to GR)

 17. Мразя безплатно гербаджийските прасета каза:

  За мен всички участници в корона истерията плашешти не малкото имбецили сред народа са за смъртни присъди.

 18. Ние вече сме в електронен концлагер, ще го разберете като ‘гръмнат’ делата за тероризъм, гонения и незаконни опити с хора!
  В света над 20 000 човека се борят за нов Нюрнбергски процес, а вие какво само дращите!?

 19. Трябвало е да ви обискира полицай от женски пол!В полицейския автомобил също до вас е трябвало да седи служител от женски пол!Ако имате време и средства,може да ги съдите за сексуално посегателство!

 20. „Родната полиция ни пази“(и прокуратурата)… от вируси. Обикновеният фашизъм размахва бухалката И на медицинския фашизъм. Две в едно…

 21. къде изчезна тази зима грипът ? коронавирусът ли изяде грипния вирус ??

 22. Това е най-шокиращата новина, откакто въведоха ковид-диктатурата! Разбира се, по „свободните“ медии и ГЪК не са измучали в подкрепа на горката жена. А тия жалки НОЩни мижитурки, тия нагли деградирали ТВАРИ, които вече ВТОРА ГОДИНА говорят за чували с трупове, не заслужават и разстреляни да бъдат. Ще е огромна загуба на муниции. Тия дебили трябва публично на площада да бъдат линчувани.
  Безпрекословна подкрепа и респект за героинята от Варна! Аз вярвам, че доброто ще възтържествува.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *