« Върни се назад Публикувано на 18.10.2016 / 15:13

Я! КОЙ БИЛ В УПРАВИТЕЛНИЯ СЪВЕТ НА АСОЦИАЦИЯ НА ПРОКУРОРИТЕ! Е, НЯМА ТАКЪВ СРАМ!

владимир чавдаровЗА КАКВО ДА ВИ ПОДКРЕПЯ, ПРОКУРОРИ? ЧЕ СГОТВЯТЕ ПОРЪЧКОВО? КОГА ПЕРСОНАЛНО ЩЕ ОТГОВАРЯТЕ ЗА МАНДЖИТЕ, КОИТО ЗАБЪРКАХТЕ! – написа АФЕРА след лицемерното писмо на Асоциацията на прокурорите, която се напъна да отговори на Румяна Ченалова и да брани задника на главния прокурор Сотир Цацаров.

владимир чавдаровИ понеже слънце не грее, дъжд аха да завали, преди да отпътуват всички за Симитли, решихме да надникнем в сайта на Асоциацията на прокурорите:

http://ecocrime.bg/home/2013-08-06-19-47-27/2013-08-06-19-48-21

владимир чавдаровХоп – троп и що да видим, майко мила на нацията!

В Управителния съвет на Асоциацията на прокурорите, дето написала това писмо, се мъдри шефът на Варненската окръжна прокуратура Владимир Чавдаров. А в сайта на Асоциацията на прокуратура свети и логото на „Фондация за Америка“.

Шеф на прокуратура, която ГОДИНИ, ГОДИНИ, ГОДИНИ, НЯМА НИТО ЕДНО ДОСЪДЕБНО ПРОИЗВОДСТВО СРЕЩУ КОРУПЦИЯ ПО ВИСШИТЕ ЕТАЖИ НА ВЛАСТТА ВЪВ ВАРНА, пише писмо, от лицемерно по-лицемерно, че прокуратурата си вършела работата.

Шеф на прокуратура, която има производства, от които не само трябва да се срамува, а да се скрие вдън земя и да не се показва въобще, размахва пръст на всеки, който си позволява да каже, че „царят е гол“. Е, как няма да пише в защита на Цацаров, нали той го направи с „фундаментален“ конкурс за втори път шеф на варненската прокуратура, след като нищо не свърши в нея от онова, за което иначе се блябосва в т.нар. писмо.

Е, няма такъв срам!

Afera.bg

На снимките: Шефът на Варненска окръжна прокуратура Владимир Чавдаров.

«