« Върни се назад Публикувано на 24.06.2022 / 12:48

ЯСТРЕБИТЕ „В СИНЕРГИЯ С ДНЕВНИЯ РЕД НА САЩ“ С ГЪЛЪБ НАЧЕЛО! СЛЕД ПРОВАЛА С ИДИОТИТЕ ПРОСТОКИРО ВРЪЩАМЕ СЕ НА ГЕРДЖИКОВОТО „НАДГРАЖДАНЕ“

Днес „Труд“ публикува информацията, че президентът Румен Радев бил готов с новия си служебен кабинет, който щял да се води от… Гълъб Донев.

Хубава метафора – гълъб ще води ястребите „в синергия с дневния ред на САЩ“.

Няма да изреждаме всички имена, посочени като министри, стига ни един Марин Райков, Николай Цонев, оня министър, дето се осра с кораба „Вера Су“, и така нататък, че да ви подчертаем за пореден път, че АФЕРА отдавна, отдавна се произнесе по въпроса не за баба Фроса, а за безхарактерността на Румен Радев, защото ако имаш характер той си личи по избора, който правиш, ако нямаш характер, също си личи по избора, който /не/правиш. Мрън-мрън, мъна-мъна „личностите“ на които все залага, все са чурук дъска, но пък достатъчно послушни за да продължат тотално безличната политика на служебните правителства досега.

Впрочем, повечето имена са свързани с първото трагично служебно правителство на Радев, това на Огнян Герджиков, което се прочу единствено с „надграждането“ на ГЕРБ.

Та след провала радев с идиотите ПростоКиро, които ни натресе, връщаме се пак на герджиковото „надграждане“.

Изобщо мацано дупе с тиква.

Никаква изненада. Толкоз му е тавана на президента. Нисък таван.

Afera.bg

«