« Върни се назад Публикувано на 19.05.2014 / 18:42

ЯНЧО ТАКОВ – МЛАДШИ ВОДИ ПО ОРГИИ 4-ГОДИШНИЯ СИ СИН, ДЕТЕТО НЕ СПИ ДВА ДНИ

 

Янчо Таков-младши води по оргии 4 годишният си син, като не оставя детето да  спи по 2 дни подред. Това научи АФЕРА от сигурен източник станал свидетел на безобразията на внука на екскомунистическото величие Пеко Таков. Синът на създателя на „Всяка неделя” – Янчо Таков – младши не оставил 4 годишният си син последните 2 дни да си отпочине дори за секунда, като нонстоп го водил по барове и ресторанти, а вчера вечер дори го завел на рождения ден на своя близък приятел Тодор Славков.

Нашият източник потвърди, че проблемите между щерката на Митко Цонев – Деси, която е водеща в Тв7 и Янчо продължават. Младата майка била в потрес от бившия си съпруг, като търпението й снощи минало границата след като тя научила за безобразията на своя екслюбим.

Деси Цонева сама гледа и издържа детето им от развода, като единствената помощ, която получа идва от нейните родители Митко и Мариана Цоневи. 

През последните няколко години бащата Янчо нямал никакъв ангажимент към детето, освен като го взимал през уикенда за да го вижда.

Последните дни обаче Таков – младши прекрачил нормалните рамки и престанал да се държи адекватно в присъствието на сина си. Той возил пиян и качен горе на черешата малкия Янчо без да му мигне окото. По информация на източника, дама присъствала на купона, детето било заведено на рождения ден на Тодор Славков,

„където имаше само алкохол, кокаин и платени момичета“ , възмущава се тя. Потърсихме самата Деси Цонева за коментар, която потвърди случката, но не пожела да влиза в подробности, тъй като била решила категорично този път да прибегне към помощта на полицията и съда.

Щерката на Митко Цонев бе осезаемо изнервена от случващото и само каза, че „този път нещата няма да приключат, както е ставало до сега”.  Снощи Деси пусна във Фейсбук статус потвърждаващ ситуацията: “ боклука си остава боклук, този път чашата преля“.

Из светските среди се говори, че разводът на младото семейство е бил именно заради проблемите на Янчо с наркотиците и алкохола и пълната му невъзможността му да се грижи за Деси и за малкият си син.

Чавдар Иванов

«