Публикувано на 14.10.2019 / 12:36

ЯНКО СТАНЕВ НЕДОСЕГАЕМИЯТ! МОРСКА ВЪЛНА МУ РАЗКОПЧАЛА КОБУРА И ПИСТОЛЕТА МУ „ПАДНАЛ“, ДОКАТО С ЛОДКА СЪБИРА „ИНКАСО“ ОТ РЕСТОРАНТА СИ! ГЕРБАДЖИЙСКИЯТ СЕДЕСАР ЩЕ ВЛЕЗЕ ОСЪДЕН В ОБЩИНСКИЯ СЪВЕТ! ЗА ДА ЛАПА ОТНОВО!

ЯНКО СТАНЕВ НЕДОСЕГАЕМИЯТ! МОРСКА ВЪЛНА МУ РАЗКОПЧАЛА КОБУРА И ПИСТОЛЕТА МУ „ПАДНАЛ“, ДОКАТО С ЛОДКА СЪБИРА „ИНКАСО“ ОТ РЕСТОРАНТА СИ! ГЕБРАДЖИЙСКИЯТ СЕДЕСАР ЩЕ ВЛЕЗЕ ОСЪДЕН В ОБЩИНСКИЯ СЪВЕТ! ЗА ДА ЛАПА ОТНОВО!На 20.08.2019 единствена АФЕРА публикува:
ЗАМ-ШЕФЪТ НА ОБЩИНСКИ СЪВЕТ ВАРНА ЯНКО СТАНЕВ ЗАГУБИ ЛИЧНИЯ СИ ПИСТОЛЕТ! СКАНДАЛНО 4-ТО РУП -МВР ЗАСЕКРЕТЯВА СЛУЧАЯ! ОТКЪДЕ НАКЪДЕ БЕЗОБРАЗИЕТО Е ЗАСЕКРЕТЕНО!

Два месеца по-късно образуваното досъдебно производство, заради загубения личен пистолет на досегашния заместник председател на ОбС – Варна и „виден“ ГЕРБ-аджийски „седесар“ – Янко Станев, се очаква да приключи утре и вдругиден материалите от разследващите от 4 то РУП на МВР – Варна да отидат във Варненска районна прокуратура при прокурора, наблюдаващ досъдебното производство.

По закон разследването се води на територията на извършеното престъпление и точно заради това 4 РУП – Варна го води.

В същото време точно това е ВИЛАЕТА на Янко Станев, тъй като той живее в района. И не само! „Коли и беси“, както години наред ръководи парада, заедно с ГЕРБ -кмет/ове/ във Варна.

Мъничък ретроспективен пример – по време на наводнението в Аспарухово, когато бяха впрегнати и затворници да помагат при разчистването на квартала и потъналите в кал къщи, именно – не падайте от коня!!! – Янко Станев „разпределя затворниците“ кой къде да чисти.

Иначе досъдебното производство за изгубеното лично оръжие на Янко Станев е образувано през лятото на тази година.
Забележете! – по сигнал на Янко Станев.

ОБАЧЕ!

Сигналът е подаден на ДРУГИЯ ДЕН!!! – след извършване на престъплението и сега ще прочетете защо.

В обясненията си Янко Станев казва, че бил на корабче, с което отивал „да събира инкасо от оборота на заведение“. Естествено, заведението е на Янко Станев. Спрели на кейче с корабчето, Янко Станев бил на носа на корабчето, БИЛ КЛЕКНАЛ, и, видите ли, издигнала се вълна, и той, както бил клекнал, вълната разкопчала кобура на пистолета му и отнесла пистолета му … в морето.
Янко Станев наел водолази и затова подал сигнал НА ДРУГИЯ ДЕН, защото цяла нощ водолазите се претрепали да търсят пистолета, обаче оръжието така и не било открито.

Янко Станев предал на полицаите … кобура, дето се бил разкопчал /?!???!!!/ от … морската вълна /?!!!!???/.

Тая смехотворна приказка е в свидетелските показания на лицето Янко Станев.

В горещото лято, по бански, или шорти, или каквото и да е било, как е бил запасан с кобур с пистолет, заместник председателят на Общинския съвет – Варна, си е жив потрес.

От друга страна – от какъв зор лицето Станев носи пистолет, и как тъй ходи да взима „инкасо от оборота“ от заведение, е още по-голям потрес.

Престъплението, извършено от ГЕРБ-аджийския седесар Янко Станев е по чл. 338 ал.1 от НК.

До този момент от вилаета му – 4-то РУП на МВР бяха „засекретили“ досъдебното и не даваха никаква информация, като че Янко Станев е недосегаем.

Впрочем, във Варна той си е недосегаем. Нито МВР, нито служби, нито прокуратура посмяват да го пипнат.

Юристи коментираха, че Янко Станев пак ще бъде „оправен“, и ще мине с осъждане, но с наказание административна глоба, защото ще докарат от девет кладенци вода, че „случайно“ е загубил пистолета си.

Пистолетът обаче ГО НЯМА. Никой не знае точно какво се е случило, защото свидетели са единствено ХОРАТА НА ЯНКО СТАНЕВ, КАКТО И САМИЯТ ТОЙ.

Това с разкопчаването на кобура от морската вълна и падането на пистолета в морето от клекналия Янко Станев, е легенда за идиоти.

Ами ако с пистолета е извършено друго престъпление?

Така или иначе ВОДАЧЪТ НА ЛИСТАТА НА СДС ЯНКО СТАНЕВ, ЩЕ БЪДЕ ОСЪДЕН И ТАКА ЩЕ МАХА ГАЩИ ОТНОВО В ОБЩИНСКИЯ СЪВЕТ ВАРНА.

Междувременно през годините Янко Станев хлеби ОФИЦИАЛНО от Община Варна яко и чрез Фондация „Владиславо“, която УЖ не е негова.
Последно и имот и дадоха.

ЯНКО СТАНЕВ НЕДОСЕГАЕМИЯТ! МОРСКА ВЪЛНА МУ РАЗКОПЧАЛА КОБУРА И ПИСТОЛЕТА МУ „ПАДНАЛ“, ДОКАТО С ЛОДКА СЪБИРА „ИНКАСО“ ОТ РЕСТОРАНТА СИ! ГЕБРАДЖИЙСКИЯТ СЕДЕСАР ЩЕ ВЛЕЗЕ ОСЪДЕН В ОБЩИНСКИЯ СЪВЕТ! ЗА ДА ЛАПА ОТНОВО!

ЯНКО СТАНЕВ НЕДОСЕГАЕМИЯТ! МОРСКА ВЪЛНА МУ РАЗКОПЧАЛА КОБУРА И ПИСТОЛЕТА МУ „ПАДНАЛ“, ДОКАТО С ЛОДКА СЪБИРА „ИНКАСО“ ОТ РЕСТОРАНТА СИ! ГЕБРАДЖИЙСКИЯТ СЕДЕСАР ЩЕ ВЛЕЗЕ ОСЪДЕН В ОБЩИНСКИЯ СЪВЕТ! ЗА ДА ЛАПА ОТНОВО!

ЯНКО СТАНЕВ НЕДОСЕГАЕМИЯТ! МОРСКА ВЪЛНА МУ РАЗКОПЧАЛА КОБУРА И ПИСТОЛЕТА МУ „ПАДНАЛ“, ДОКАТО С ЛОДКА СЪБИРА „ИНКАСО“ ОТ РЕСТОРАНТА СИ! ГЕБРАДЖИЙСКИЯТ СЕДЕСАР ЩЕ ВЛЕЗЕ ОСЪДЕН В ОБЩИНСКИЯ СЪВЕТ! ЗА ДА ЛАПА ОТНОВО!

ЯНКО СТАНЕВ НЕДОСЕГАЕМИЯТ! МОРСКА ВЪЛНА МУ РАЗКОПЧАЛА КОБУРА И ПИСТОЛЕТА МУ „ПАДНАЛ“, ДОКАТО С ЛОДКА СЪБИРА „ИНКАСО“ ОТ РЕСТОРАНТА СИ! ГЕБРАДЖИЙСКИЯТ СЕДЕСАР ЩЕ ВЛЕЗЕ ОСЪДЕН В ОБЩИНСКИЯ СЪВЕТ! ЗА ДА ЛАПА ОТНОВО!

ЯНКО СТАНЕВ НЕДОСЕГАЕМИЯТ! МОРСКА ВЪЛНА МУ РАЗКОПЧАЛА КОБУРА И ПИСТОЛЕТА МУ „ПАДНАЛ“, ДОКАТО С ЛОДКА СЪБИРА „ИНКАСО“ ОТ РЕСТОРАНТА СИ! ГЕБРАДЖИЙСКИЯТ СЕДЕСАР ЩЕ ВЛЕЗЕ ОСЪДЕН В ОБЩИНСКИЯ СЪВЕТ! ЗА ДА ЛАПА ОТНОВО!
Що се отнася до сегашната изборна кампания – Янко Станев прави онова, което е правил ВИНАГИ И КОЕТО ВСИЧКИ ВАРНЕНЦИ ЗНАЯТ.

ПОЛИЦИЯ НЯМА ОБАЧЕ, ПРОКУРАТУРА СЪЩО, СЛУЖБИТЕ СИ ГО ИМАТ ЗА СВОЙ.

Другият път и автомат да му падне от гащите, благодарение на … морската вълна, бъдете сигурни, че пак ще го измъкнат невредим и недосегаем.

Afera.bg

Коментари 11 за
“ЯНКО СТАНЕВ НЕДОСЕГАЕМИЯТ! МОРСКА ВЪЛНА МУ РАЗКОПЧАЛА КОБУРА И ПИСТОЛЕТА МУ „ПАДНАЛ“, ДОКАТО С ЛОДКА СЪБИРА „ИНКАСО“ ОТ РЕСТОРАНТА СИ! ГЕРБАДЖИЙСКИЯТ СЕДЕСАР ЩЕ ВЛЕЗЕ ОСЪДЕН В ОБЩИНСКИЯ СЪВЕТ! ЗА ДА ЛАПА ОТНОВО!”

 1. Ето ви повод за въпрос към контролните органи:
  Какво „инкасо“ събира Янко от заведението си под фара на Галата – хижа Романтика? Та то е регистрирано да пере парите от взятките на общината. Персонал е родата на Янко, а клиенти са общинари, полицаи, бизнеспартньори и от дъж на вятър стоварените на кейчето мигранти от Турция. Руските яхти прекратиха среднощните посещения и бизнеса с найлоновите пакети позамря. А великите следователи от 4-то Районно надали са се светнали, че няма никакво инкасо, защото заведението няма касов апарат, не инкасира никакви суми, както няма и издадени касови бележки. Само ако види човек, в каква кочина са превърнали това прекрасно място търговищките цигани, става ясно че турист не е стъпвал, камо ли да остави някой лев на тези шмекери. Лошото е, че не са стъпвали (служебно) и ХЕИ, данъчни, басейнова дирекция и т.н. Банкетите са друга бира и не ги броя за присъствие.

 2. Радослав Минков, ако това е лицето, представяте ли си какъв е задникът

 3. ГЕРБ и СДС в Добрич използват деца за партийна агитация. Зам.-областният управител Красимир Николов, който е и кандидат за общински съветник в листата на управляващата партия, в неделния ден е раздавал рекламни материали на малчугани. Децата са получили раници, химикалки и календарчета с логото на ГЕРБ. Раздаването на агитационните партийни подаръци е станало по време на срещата на кандидата на ГЕРБ за кмет на Добрич Надежда Петкова. За да прикрият неправомерните си действия, управляващите отказали достъп на журналисти и не им позволили да снимат. Припомняме, че според българското законодателство е абсолютно забранено да се замесват деца в каквито и да е партийни изяви. Надежда Петкова и предизборният й щаб обаче демонстрират липса на елементарна правна култура и нагло газят законите, коментират възмутени жители на добруджанския град.

 4. Яне , Яне , Владиславовски Соколе ,
  оть не пригна в длибокото ,Яне
  пищова да си извадиш ,Яне
  хем на Варна да покажеш как се плуе ,кат Ръждясало черясло по дъното ,Яне
  Пък и малко вълна да събереш Яне ,от тез пусти рускини ,полякини …
  къделка да си напраиш Яне …
  да ти е топло зимъска и да ти е меко лятоска …
  щот не са знай ,Яне къде ше лягаш и къде ше ставаш ,Яне …

 5. Ами ако тази вълна беше натиснала и спусъка и възпроизведе изстрел…….., а? Да отиде да запали свещ, че му се е разминало. Да му леят и куршум, да му мине уплахата, горкия човечец!

 6. То е ясно видимо от изнесеното, че ще бъде прикрито загубването на личното оръжие и ще мине с глоба, но….ако някой прекрасен ден със загубеното оръжие бъде извършено престъпление нещата ще се вговнят.

 7. Явно Варна си е заслужила такъв корифей, сменил партиите повече от чорапите си и консумиращ неограничена власт в ОбС!

 8. Такива като този коват законите. ГЕРБ са защитници на изнасилвачи и педофили, защото отпада съкратеното производство само за умишлените убийци. ГЕРБ остави съкратеното производство за всички останали престъпници: педофили, изнасилвачи, крадци, рецидивисти и всякаква измет. Дремещата Дариткова дали е и схванала какво е изковала? Този е от новото старо попълнение.

 9. Въпросът е : Отнето ли е разрешителното му за късо нарезно оръжие или не?

 10. Абе,човек,защо не внимаваш? А ако беше се заредил от „вълната“ и те беше ударил във високото чело или загриженото за съгражданите ти сърце,как щяхме да го преживеем.Ужас.Не прави повече така,да събираш инкасо с пистолет.И той може да гръмне празен.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *