« Върни се назад Публикувано на 24.02.2014 / 14:30

ЯНЕ ЯНЕВ СЪДИ „АФЕРА” ЗА 9000 ЛЕВА, ЗАРАДИ ПУБЛИКАЦИЯ НА МИШО ШАМАРА, ИЗДИРВА ШАМАРА КАТО „ПОМАГАЧ” НА „АФЕРА”, ИСКА ДЕЛО ПРИ „ЗАКРИТИ ВРАТИ”

 

Председателят на РЗС Яне Янев е завел искова молба срещу сайта АФЕРА с иск за 9000 лева, тъй като сайта АФЕРА е публикувал пост на Мишо Шамара от Фейсбук: „МИШО ШАМАРА СМАЗА ЯНЕ: ПЕНДЕЛ, В МИРИЗЛИВИЯТ ТИ ПОКВАРЕН ПОЛИТИКО-ПЕДЕРАСТКИ МОЗЪК ДУМАТА КУЧЕ Е ОБИДНА? ВИНАГИ СЪМ БИЛ КУЧЕ И СЪМ СЕ ДЪРЖАЛ МЪЖКИ!”. Адвокатът на Яне Янев – Емил Василев от РЗС е написал и молба до Варненския Районен съд с искане за издирването на адреса на Мишо Шамара и привличането на Мишо Шамара като „трето лице – помагач”. Янев аха да оформи  от Томова, Шамара и АФЕРА – ОПГ – организирана престъпна група.

В исковата си жалба адвокатът на Яне Янев – Емил Василев е визирал в иска си и втора публикация, публикувана в АФЕРА, също пост от Фейсбук на Мишо Шамара: „ЯНЕ ПИШЕ НА МИШО ШАМАРА: ПИТАЙ КАПКА ДАЛИ СЪМ ГЕЙ! ОБИЖДАШ МЕН, КОЙТО СПРЯХ КОРУПЦИЯТА И ДУХОВНИЯ НИ УЧИТЕЛ И ВОЖДА НА БЪЛГАРИЯ БОЙКО БОРИСОВ”.

Яне Янев се жалва, че прочел публикациите „в същия ден” и те „са били разпространени чрез Интернет до неограничена аудитория”.

Яне Янев и Емил Василев са пропуснали обаче факта, че преди публикациите да бъдат публикувани в АФЕРА, те безпрепятствено са били разпространени във Фейсбук, който не е под покровителството и не е собственост на АФЕРА.

Яне Янев претърпял „душевни болки и страдания”.

Яне иска и съдебна експертиза за проверка на електронния архив, „ако публиккацията бъде свалена”.

На финала Яне Янев иска делото да се води „ПРИ ЗАКРИТИ ВРАТА”, тъй като щяло да има „нездрав интерес” от страна на медиите и „допълнително разпространяване на процесните обиди”.

Лицето Яне Янев и неговият адвокат Емил Василев са пропуснали обаче изключително важен елемент от „избирателната” си „истина”.

Два дни след публикацията в АФЕРА на Мишо Шамара, в сайта се получи искане от РЗС да бъде свалена втората публикация: „ЯНЕ ПИШЕ НА МИШО ШАМАРА…”, тъй като от РЗС заявиха, че Янев няма нищо общо с нея и не е писал подобен текст.

АФЕРА своевременно свали материала от сайта. Часове по-късно от РЗС се обадиха по телефона на Веселина Томова, за да поискат пак да бъде свален материала,  на което получиха отговор, че той е свален часове по-рано.

Ето и публикацията, заради която се издирва Мишо Шамара като „помагач” на АФЕРА, А от АФЕРА се искат 9000 лева:

6.01.2014:

МИШО ШАМАРА СМАЗА ЯНЕ: ПЕНДЕЛ, В МИРИЗЛИВИЯТ ТИ ПОКВАРЕН ПОЛИТИКО-ПЕДЕРАСТКИ МОЗЪК ДУМАТА КУЧЕ Е ОБИДНА? ВИНАГИ СЪМ БИЛ КУЧЕ И СЪМ СЕ ДЪРЖАЛ МЪЖКИ!

След мен в bTV бил гейзера Яне Янев, хахаха . Нарекъл ме е куче, хаха . Ми, пендел, аз съм си куче ве, малоумник . Винаги съм бил куче и съм се държал мъжки и лоялно към каузата си ве, пендел, хаха . Ти си пендел, спермогълтащ и в миризливият ти покварен политико-педерастки мозък думата куче е обидна, хаха . Само че за мене не е .

Както в моят мозък – „политико-пендел” е обидно, но в твоят е героизъм, хаха .

Съветвал си страхливеца Бойка да ме осъдел за обидите, хахаха . А ве, пендел, да земе първо тебе да метне с дела, че доколкото се сещам преди няколко годинки, когато ти плащаха други, го обиждаше ти ве, гейзер смешен!
А мене, нали се сещаш, колко ме боли кура за това дали някой ме съди, ве пендел?!
Сега ти давам опция, палячо, да ме съдиш за сексистки обиди по твой адрес . Заедно със свинята Бойка отидете до Цацаров и се оплачете като малки страхливи путки и ме съдете ве, пендел, хахахаха .
Докато има такива мижитурки като Яне Янев и господарят му Бойка Едрдоганската мастия България няма как да се оправи .
ПС : ползвам обидни епитети за да ги дразня, хаха . Не се препоръчва за хора със слаби сърца , хора под 18 години , хора със слаби нерви , завършили Ийейл, вчесани протестъри , хора притесняващи се да чуят истината и други дебили, хахахах
А, още един ПС : хаха
Елате да ми осъдите кура ве смешници!

Мишо Шамара

Фейсбук”

А ето и публикация на АФЕРА от 9.01.2014, „услужливо” пропусната от адвокат Емил Василев:

9.01.2014:

БИВШИЯТ ДЕПУТАТ ОТ РЗС ЕМИЛ ВАСИЛЕВ: НЯМА ЛИ КОЙ ДА ОТИДЕ ДА ТЕГЛИ КУРШУМА НА ТАЯ МЕДИЙНА КУРВА, ГЛАВНАТА РЕДАКТОРКА НА „АФЕРА”, ЗА ДА СЕ СВЪРШАТ МЪКИТЕ И?!

В редакцията на АФЕРА се получи следното съобщение от Фейсбук: „Здравейте Госпожо Томова !Да ви запозная с коментарите по ваш адрес от страна на Емил Василев-бивш депутат от РЗС !

Емил Василев Ако самите журналисти не се организират и да изхвърлят от гилдията подобни психопати като главната редакторка на “Афера”, един ден такъв закон за медиите ще си докарат, че ще реват с кървави сълзи. преди 10 часа · Харесвам · 3

Емил Василев Ще искат разрешение дори за “Добър ден” да публикуват, а при всеки невъзпитан израз ще получават глоби в размер на годишната им заплата. преди 10 часа · Харесвам · 6

Емил Василев сподели връзка. преди 10 часа Мишо Шамара коментира Яне Янев! Все едно Кольо Циганина да анализира Алберт Айнщайн. Става въпрос за светлинни години разлика в интелектуалното ниво, културата и възпитанието. А сайтът “Афера”, който се самоопределя като разследващ и новинарски, публикува идиотизмите на очевидно страдащият от психично заболяване на сексуална основа Мишо Шамар…. Боже, Боже! Ела си прибери вересиите. И това било острието и откритието на червените боклуци! Гордостта им! Според мен половината журналисти в БГ са за психиатрията, а най-активните от тях – Фикуса и Дудука, заедно с шефа им – Калинката с размери на свиня – за трепанье. Не знам колко болен и извратен трябва да емозъкът на един главен редактор, за да допусне публикуването на такива думи и изрази във време преди 22 часа, пък било то и в ТИМ-аджийски сайт. Съвсем се побъркаха тия журналя… Няма ли кой да отиде да тегли куршума на тая медийна курва, за да се свършат мъките й?!”

Въпросното лице Емил Василев, бивш депутат от РЗС, неведнъж на стената си във Фейсбук пише, заплашва и обругава редица личности. Последно обяви за курва Татяна Дончева.

Въпросното неуравновесено лице Емил Василев занимава прокуратурата и МВР от повече от година с жалби защо АФЕРА била публикувала мерзките му закани във Фейсбук към редица персони и ги иска на… „видео носител”. А ченгетата вместо да разкриват престъпления се занимават с глупостите му.

Въпросното лице Емил Василев очевидно изобщо няма връзка както с главния мозък, така и с ръководството и пресцентъра на РЗС, които вчера писаха и се скъсаха да звънят, че Яне Янев нямал профил във Фейсбук и не е писал във Фейсбук до Мишо Шамара, като помолиха публикацията в АФЕРА да бъде свалена.

Коректно АФЕРА свали публикацията. В РЗС обаче очевидно четат единствено себе преди да говорят с някого друг, когото уж са чели и пак звъняха от пресцентъра им да бъде свалена публикацията. АФЕРА бавно и отчетливо ги уведоми, че това е сторено.

Лицето Емил Василев обаче няма умора. Той вече иска да се разстреля главната редакторка на АФЕРА и търси килър.

Психопат ли е Емил Василев?

Отговорете си сами.”

Afera.bg

 

«