« Върни се назад Публикувано на 30.01.2011 / 19:35

Яне Янев: Не зная дали изобщо ще се занимавам с политика!

 

 

„Дошъл съм да кажа пълната истина. В откраднатата кола имаше документи, но кражбата на колата не е единственото, което ми се случва, откакто критикуваме правителството, случват се стращни неща. В Сандански 4-ма мъже са заплашвали майка ми: Вие наскоро загубихте мъжа си и баща си. Защо не спрете сина си!Аз съм викан повече от 15 пъти в прокуратурата, в следствието за нищо. Последният път ме попитаха за един фолцваген пасат, който ми откраднаха преди 15 години и поискаха да ми направят дактилоскопска експертиза за 15-годишна кражба. Унижават ме целенасочено.Зная на какво са способни тези хора. Върнаха методите на СИК в управлението. В България има структури на мафията в самата държава.
Много среди искат да се прикрие това, което се случва в държавата. България не е тази демократична държава, за която се борехме през тези 20 години. Свободата да разговаряте свободно, да не ви следят – в такава степен никога не е нарушавана тази свобода. И се случва с методи, които нямат аналог.
Не зная дали изобщо ще се занимавам с политика.Истината е, че ако не беше арестът на Ал. Петров, Б. Борисов нямаше с какво да се занимава. Ще посъветвам Ал. Петров да направи паметник на Борисов и Цветанов приживе – те го изпраха, направиха го чист. Накрая скалъпиха две елементарни делца!
  Не зная дали изобщо ще се занимавам с политика. Убеден съм, че ще стане ясно, че българският Хашим Тачи е Бойко Борисов,  ще стане ясно и, че голямата контрабанда не е във вътрешните граници, а във външните граници – и че Иван Петров и Искра Фидосова са отговорни за нея.Няма човек, който да може да ми влияе, по-скоро съм неуправляем. Много ми дойде, минаха се всякакви граници, тежки, трудно поносими удари в гърба получих.Искам да разбера дали хората си дават сметка, че с робско търпение нищо не може да се промени. По-скоро определени среди тук искат хората да не си кажат тежката дума.Държавата е в тежко състояние, ГЕРБ е най-корумпираната партия. Нищо не се говори за държавния резерв, той точно сега се източва, за да касае предишни управления. Защо никой не потърси отговорност от Емел Етем?Бойко Борисов дойде с лъжа и управлява с лъжа. В неговата къща съм ходил само с посланици, а не сам. В кабинена му съм бил по обща работа”, каза още Янев.

 

Afera.bg

«