« Върни се назад Публикувано на 28.04.2011 / 12:58

Яне: С кандидат за президент Румен Христов убийците на СДС се самоубиха

 

 

След като на предишните избори с кандидатурата на Неделчо Беронов, която беше лично подкрепена от Бойко Борисов, сините направиха услуга за преизбирането на Първанов, а сега побързаха да се изтъргуват като за последно. Румен Христов е удобният знак за десния завой на Ахмед Доган, а Светослав Малинов е младият Неделчо Беронов. За последните две години Малинов не е казал и две изречения срещу ГЕРБ, а като депутат, беше готов да напусне ДСБ, за да се сложи на ГЕРБ.

Според РЗС Костов няма да успее на вътрешните избори да бламира кандидатурата на Румен Христов при арбитър Ахмед Доган. Това окончателно ще го детронира от политическата сцена на България и ще сложи край на Синята коалиция още преди президентските избори.    

РЗС подава ръка на всички почтени членове и симпатизанти на синята идея и декларира, че ще им даде възможност пълноценно и пълноправно чрез листите и структурите на РЗС да участват в политическия живот на страната.

Като единствена реална дясно-консервативна опозиция на левия мутренски режим на Бойко Борисов „Ред, законност и справедливост” няма да остави българското общество без алтернатива на сегашното статукво и ще издигне силна кандидатура, която ще обърка сметките на политическата мафия. Няма да позволим следващият президент да бъде бивш член на БКП или сътрудник на ДС, независимо дали ще бъде издигнат от ГЕРБ или от БСП, се казва в изявление на РЗС.

 

Afera.bg

«