« Върни се назад Публикувано на 11.01.2011 / 17:05

Яне откри Америка: Пашата бил касиерът на Бойко Борисов

-С чии протекции продължават да работят на ключови позиции високотарифните митничари Димитър Аврамов, Филип Александров и Тодор Караиванов, на какви постове са те в момента, и кой от ГЕРБ го е притискал за тях?

-Защо вчера същият Тодор Караиванов, съпруг на лидерката на ГЕРБ в Харманли, единствен е допуснат до последния етап (интервю) на режисиран конкурс за шеф на митница „Свиленград”?

-Кога ще изброи поименно депутатите от ГЕРБ, които лично или по телефона са го притискали или са лобирали за назначения в системата на митниците?

-В РЗС не минават ченгеджийските комбинации на Ваньо Танов, прилагани в митниците, като например да прави конкурси за длъжности, които след това закрива. Знаем, че Танов е майстор на оперативните комбинации, най-вече касаещи взаимоотношенията Борисов-Цветанов, но нека първо да признае Цветанов псувал ли го е в кабинета на Борисов и защо тогава Бойко си е мълчал. Знаем, че Танов иска да стане публично достояние първо записът с Менда Стоянова, за да си разчисти сметките с определени персони. Но не той, а Политическият съвет на РЗС ще прецени какво, кога и как ще оповести. Неслучайно още на 22 октомври РЗС заяви, че ще публикува скандални данни за Искра Фидосова, а вчера, на 10 януари, в прессъобщението ни е отбелязано и подчертано: Първият аудио-запис Фидосова-Танов РЗС ще изслуша в присъствието на медиите. След петък обществото ще разбере дали Борисов е принципен и ще действа спрямо Фидосова както постъпи с Лъчезар Иванов.

Г-н Танов е сбъркал адреса. РЗС няма да пуска контролирани записи, които устройват определени персони в битката за овладяване на контрабандните канали от вътрешните групировки в ГЕРБ. РЗС ще стигне до край, въпреки заплахите и рекетьорския шантаж, оказван върху всеки, който дръзва да разкрие истината за контрабандните канали. Дори с цената на физическа разправа с всеки от нас, ние ще стигнем до „касиерите” на ББ – Р.Н. „Пашата”, и на ЦЦ – В.М. „Певеца”, се казва в прессъобщение на партията на Яне, близка до Алексей Петров – Трактора и в. Галерия.

 

Afera.bg

 

 

«