« Върни се назад Публикувано на 26.03.2011 / 22:08

Яне заби кроше на комунягите- помагали „протестно” на ГЕРБ

 

 

Ако столетницата се счита за опозиция трябва да напусне парламента и да престане да прави безцелни протести. Всеки ден престой на БСП, ДПС и Синята коалиция в парламента само легитимират корумпираното фашизоидно мутренско управление.
Ако левите продължат в същия стил РЗС ще счита, че Първанов и БСП са двете патерици на ГЕРБ. От една страна президентът призовава за спокойствие, а от друга БСП прави митинг, който няма ясна политическа цел, освен да покаже че тази партия не е напълно обезличена. Това е митинг за укрепване на 20-годишното статукво, което съсипа държавата и системно унижава българските граждани. Той е поредното доказателство, че е необходима нова конституция и смяна на партийно-политическата система.
РЗС призовава Синята коалиция, БСП и ДПС незабавно да напуснат парламента, ако се приемат за истинска опозиция. Противното е доказателство, че те искат редовни парламентарни избори и коалиция с ГЕРБ след тях. За РЗС ГЕРБ остава един от клонингите-мутанти на БКП и ДС и на никаква цена не бихме подкрепили сегашния политически модел, чрез който се удължава живота на 20-годишния криминален преход.”, се казва в декларация на РЗС.

 

Afera.bg

«