Публикувано на 18.05.2008 / 17:59

Яки залози – кой ще води нарко – дружината

 

 

Истински фурор предизвика разследването на afera.bg “Нарко “Фирмата” обезкостена. Мисията – как да заковат истинския наркобос Веско Жеков”. Десетки знаещи какво се случва в подземния свят на морската столица се включиха с коментари и информация, която донякъде осветлява процесите, които текат в ъндърграунда.

Както вече е известно, дясната ръка на най-влиятелния наркобос на варненска територия, ексбаретата Веско Жеков – Красьо Дългия бе задържан при спецоперация на варненските ченгета. Заедно с него в ареста лежат още трима от нарко-бригадата му, включително и човекът-доставчик на хероин Николай Хаджимихалев – Найка.

Според изключително достоверни източници на afera.bg, нарко-началникът Веско Жеков е изчезнал от Варна и се спотайва в района на Сандански докато се размине “жегата”.

Ударът на ченгетата безспорно разстрои редиците на нарко-организацията на Веско Жеков.

Afera.bg обаче научи, че още преди спецоперацията много от доверениците на Жеков са го напуснали, защото са били недоволни от заплащането и отношението на боса си. Едни от хората от най-близкото му обкръжение – Негъра и Близнаците вече са потърсили работа извън обсега на Веско Жеков и чукат на друга врата.

Като най-доволен от удара на ченгетата срещу дясната ръка на Жеков Красьо Дългия би трябвало да се чувства Сашо Луканов. Луканов бе известен с това че, че е бивш ортак и близък до Веско Жеков, но след като развалиха дослука между тях възникна остър конфликт. Битката между Сашо Луканов и Веско Жеков се разрази заради разпределение на територииите за проституция, бизнес, който също открай време е под шапката на Веско Жеков.

След като разменяха предупредителни прийоми помежду си – палежи на автомобили, автомивката на Стамата и преки екшъни с натръшкани сводници и проститутки по земята с ултиматум, че оттук нататък ще работят за Луканов, като че ли войната позамря.

Точно в този период висш антимафиот довери на afera.bg, че Сашо Луканов е искал среща с антимафиотите, на която се е провъзгласил той за бос №1, от което съответно следвало и евентуално полицейско покровителство.

Антимафиотът не каза обаче какъв е бил крайния резултат от “деловата” среща между него и Луканов.

Във форума на afera.bg вече вървят яки залози кой ще заеме мястото на Красьо Дългия, кой ще е новият наркобос на морската столица и ще има ли ефект от действията на варненските ченгета.

“Не е тайна, че Румен Цигулката с помощта на …./неразбираемо/ го подложиха Красьо Дългия на БОП за да вземат нарко-бизнеса тия помежду си. Техен специалитет са и палежите във Варна. Защо се скараха помежду си – за дяла. Говори се, че хомосексуална връзка между трима е причина за разгорещилата се жега в града”, пише един от коментаторите.

“Румен и Монката извършиха всички поръчки на Красьо Дългия и накрая го подложиха на вечните си приятели БОП за да заемат мястото му и сега са на върха. Симеон – Монката събира всички рекети от бакшишите във Варна за Веско Жеков.

Сега градят и монопола на курвите и не само тях. Веско Жеков им е обещал да ги включи и в неговия си бизнес с кокаина.

А Румен ще бъде дилър №1”, информира друг очевидно запознат в делата на подземния свят.

Ядосан форумец категорично прокарва тезата: “А бе, безхаберници, новият бос на Варна ще бъде Румен Цигулката заедно с неговите партийки Луканов и Монката под закрилата на небеизвестния голям бос Веско Жеков!”.

“На Красьо Дългия, Близнаците му вършиха цялата черна работа накрая, те правеха и разпространяваха и мисля, че сега ще говорят с шефовете и ще се опитат да се кандидатират те. Но всичко зависи от шефа, но мисля че няма да ги огрее щот са прости и алчни, но то пък на тях такива им трябват”, разсъждава друг форумец, също запознат с процесите на варненската “жега”.

“Вече е пети ден, а не съм чула за кризи на Красьо Дългия, както се пише в статията. Не мога да разбера защо някои хора си правят сметката за нов “бос”? Старият да не умрял?!”, логично разсъждава жена, която обаче сигурно трябва да поразсъждава и върху това, че абстиненцията, в която може да изпадне Красьо Дългия в ареста при всички случаи няма да я обяват официално по радиото.

Коментатор пък предлага следното: “Пускам обява във вестник “Позвънете” : търси се мафиа. Добро заплащане и приятни емоции. Кандидатите да отговарят на следните изисквания : да са над 100 кг., да са от село. Да гледат страшно.

Да са шпиони на БОП и с голямо предимство, ако са много прости. Молбите ще бъдат разглеждани на 25.05.2008 г.в дирекцията на МВР – гр.Варна”.

Въодушевен от идеята друг негов “колега” възкликва: “Без майтап – хайде да пуснем тази обява в “ПОЗВЪНЕТЕ” !!! Като нищо някоя куха,селска лейка ще звънне! И кой е тоя Луканов Сашко….?!? За сефте го чувам,сигурно и той е от някое малко село, дошъл е тука във Варна, видял се е с някой друг лев повече и си е помислил, че е хванал ГОСПОД за шлифера….Но ще дойде и неговия ред – т.е. ще го гръмнат и него, ако преди това не го вкарат в какамангата…”.

Фигурата на Сашо Луканов, бившият ортак на наркобоса Веско Жеков очевидно предизвиква здрав интерес.

“Кой ще го пусне този Луканов да бъде бос, и какъв е той, че да бъде бос, и на кого, и какво??? Направо ще се пръсна от смях”, контрира форумец. Човек, очевидно близък до Луканов не остава длъжен: “Абе, големи сте коментатори и хабер от света си нямате! Луканов грам нищо общо няма с улицата и изобщо не го интересува. Новият бос е поредния наркоман – кретен!!!”.

Несъгласен, че Луканов няма нищо общо с улицата отговаря:

“Защо се заблуждавате всички и възхвалявате Луканов? Като им стане ненужен на ченгетата и него ще лепнат.

Всяко чудо за три дни. А който си мисли, че Мартин Черния е новият… няма да стане той. Мечти Сашо Луканов да е на върха във Варна. На върха е от пеещите в полицията. То така и баба знае!”.

Запознат с полицейските акции пък коментира: “Не влизат в махалата, защото сиганите им плащат. И знаят кога точно ще идват за акция! Но това не го твърдя на 100%, защото само съм го чувала, а не съм го виждала с очите си! Може би е така, но пък е факт,че на 7 март хванаха Елифата и Кодрика(който почина в ареста от кризи) и за нея имали доказателства, че продавала от 8(ОСЕМ)години…не е шега работа това…и направо незнам как да си го обяся това нещо!!!Но да са живи и здрави…кои…не се знае…..ЕВРОСЪЮЗА си каза тежката дума и по-лошо ще става занапред!!!”.

Изпаднал в еуфория от ареста на Красьо Дългия и ченгеджийския удар срещу Веско Жеков пише радостно:

“Е, сега вече Сашо Луканов е сам на върха, той е новият бос, честито Саше!!!”.

Случката, която описа afera.bg с издевателствата над един от “силоваците” на Варна, извършена от бригадата на Красьо Дългия също предизвика коментари: “Да не става дума за Чубака? Май той е имал преживявания някакви в гората. Само дето плаща по 15000 и на Янко, а не на Красьо”.

Друг запознат пък пише: “Силовака най-вероятно е Киро Мамула, който го биха с тръби и му счупиха, ако не се лъжа едната ръка. Но на никой нищо не плаща! А Севата си работи както обикновено, не е оставен от никакви свои приятели, просто хванаха няколко човека от неговите… но с тях не свършва света. А за това какво се искало … да иска се яко дупе, и малко акъл … като имаш акъл си стоиш на дупето и не се занимаваш с простотии, а си правиш парите по легален начин! Като нямаш акъл за това … тогава се занимаваш с наркотици!”.

Коментатор – реалист очертава логично схемата: “ Единия казва Сашко и Мартин Черния, другият казва Чубака, а третия Киро Мамула….!?! На кого да се вярва??? Според мен не е нито един от тях… А може би е прав единствено автор ХХХ като казва, че който няма акъл продава дрога,а който има прави легален бизнес! Това е истината момчета и момичета!!! И най-вероятно Веско Жеков НИКОГА, ама НИКОГА няма да падне в тигана, още повече да зацвърчи! Защото винаги хващат глупаците, дето се перчат наляво-надясно…а БАШ-МАФИЯТА си стой мирно и кротко в ъгъла и им гледа сеира…

Това било най-големия удар на полицията…дрън-дрън…И какво ще стане след няколко месеца???”.

Сашо Луканов е най-ярък обект на интерес от пишещите: “Тоя въпросен Сашко не се е отеглил, ами се насра и така здаде бизнеса, защото то се иска дупе за тази работа. А пък Севата бере душа някаде предаден от своите бивши приятели. Аз залагам за Мартин Черния, че той ще е новата звезда”.

Запознат с делата на Луканов пише: “Няма за какво да го пишат Сашко, все пак той от доста време се е дръпнал от простотиите явно видял, че от това няма смисъл. Занимава се в съвсем други неща, колкото и да е чудно на някои, те са легални. Въпросът в момента е кой ще заеме мястото на Красьо… те не са много вариантите, Мартинчо, … другият Мартин…, а може би Севата ще блесне … ще поживеем и ще видим!

Пиронът слага коментатор с категоричната констатация: ”И сега, както всеки път, всички ще бъдат освободени! Изглежда забравяте в коя държава живеете?!”.

Колкото и да е печално родните спецполицаи, антимафиоти и дансаджии, нито един от коментиралите няма надежда, че наркобосът на Варна Веско Жеков ще падне в капана и са напълно наясно, че всички ще бъдат освободени.

Затова и яките залози вървят в една единствена посока – коя ще е следващата нарко “звезда” и дясна ръка на Веско Жеков.

Afera.bg

Коментари 0 за
“Яки залози – кой ще води нарко – дружината”

 1. aman ot beshabernici v toia site Gimnastika e navun za tvoe svedenie a za6to si misli6 4e ka4o martin ivan ne sa v nqkoia shema ve4e !!! po dobre ne pi6ete 4e ste mnoo golemi beshabernici neprosveteni ^^ aide cya p.p. as sum vseznaiko

 2. Ами Мартин,Иван Боксьора и другите които наскоро излязоха от затвора след като ги оправдаха за опита за убийство на Тодор Георгиев къде ги слагате тях???Според мен те ще се опитат да си върнат старите позиции…ако Гимнастика не беше вътре най-вероятно щеше да е той….Но твърде е вероятно както пише по-горе ШЕФ да стане някоя джонка-наркоман де!!!

 3. приятелката е права защо говорите толкова лишо за този 4овек.аз го познавам тои е един 4естен и по4тен 4овек никога не се е занимавал з дрога проституция и други такива. то4но обратното тои е един спортис на световно ниво шампион,наи добрия по вси4ки спортови нещо пове4е тои дори ги измисля някои дисциплини ,ама сила да мести придмети от разтояния абе тои е един СУПЕРСАШО.аз сам му голяма фенка ,няма друг мъж като него.тои е варненскиа БЕКАМ.бих му дала вси4ко да го само да сме заедно, бих му дала даже левия си бъбрек или едното си око.

 4. Харесвам свободата на позицията на всеки от Вас, но моля Ви спрете вулгарните обиди и цинизми един към друг, или към трети лица. Понякога псувните не са най-категоричния аргумент, когато искате да убедите някого в своята правота.

 5. vie dvete 6to ne se sre6nete na edna arena s kal i da se vkliu4ite online da vi gledame kak se borite dokato toia pedun s.l. si bie 4iki i furlq otgore vi dokato se dokazvate edna na drugo prostovati ste mai osobeno „priqtelka“

 6. sled kato ne go poznava6 za6to vzima6 otno6enie,kato kakva se qvqva6 tuka i pi6e6 nebivalici,az go poznavam ot godini i znam katvo govorq,ami ti????

 7. не познавам сашо луканов,затова не ме интересува вниманието му.това което ти отговорих МИЛИЧКА Е САМО И ЕДИНСТВЕНО КОМПЕТЕНТНО,защото имам РЕАЛЕН поглед.ЛОГИКАТА НИКОГА НЕ Е ТЪПА МИЛИЧКА.бих го предизвикала на дуел, но не бих отишла на среща с него. СХВАЩАШ ЛИ РАЗЛИКАТА,ИЛИ ОМАЯТА ОТ ОБЩУВАНЕТО С ТОЗИ “ НЕВЕРОЯТЕН МЪЖ “ ТЕ ДЪРЖИ ЗДРАВО????Я ПРОГЛЕДНИ мила,НАДНИКНИ ОТВЪД СЕКСА.

 8. neznam kakav ti e problema s toq 4ovek,ne ti obra6ta vnimanie li?ako 6te se po4uvstva6 po-dobre dai si tel. i 6te go pomolq da ti se obadi,no da pi6e6 takiva prostotii e tapo i nekompetentno

 9. o,opredeleno ne mu e nujno da si gi pi6e sam :)) ama ne razbrahme tebe kakvo te barka taia rabota.na teb ne ti obra6ta nikoi vnimanie li :))))

 10. всички се радваме, че се радвате на страхотен секс с г-н сашо луканов,който не е гей,и който има легален бизнес. А ВИЕ ДАВАТЕ ЛИ СИ СМЕТКА, ЧЕ АКО БИЗНЕСА МУ БЕШЕ ТОЛКОВА ЛЕГАЛЕН КОЛКОТО ТВЪРДИТЕ НЯМАШЕ ДА МУ ПАЛЯТ КОЛИТЕ. ОСВЕН ТОВА ПРОСТЕТЕ НО ВИЕ и АДВОКАТКА ЛИ СТЕ МУ ИЛИ и СЧЕТОВОДИТЕЛКА, ОСВЕН ГАДЖЕ, че СТЕ ТАКА УВЕРЕНА, ЧЕ БИЗНЕСА МУ Е ЛЕГАЛЕН???КАК ГО ПРЕЦЕНИХТЕ???ЕДВА ЛИ ЗА ИЗВОДА ЗА ЛЕГАЛНОСТТА НА БИЗНЕСА МУ ВИЕ Е ПОМОГНАЛ СЕКСА С НЕГО. ХАХАХАХАХАХАХА.САШОООО,СПРИ САМ ДА СИ ПИШЕШ КОМЕНТАРИ В ТВОЯ ЗАЩИТА.

 11. momi4e poznavam 4oveka li4no i sas sigurnost ne e gei,pravi strahoten sex i ima legalen biznez,a na vaprosa za6to palqt kolite mu si otgovori sama

 12. видно е,че има два коментара от 19.05.2008 г. с автор Александър Луканов.Ако това е просто шега от някой присвоил си това име няма проблем.дори е забавно да се кръсти така,докато се пишта коментари за самия луканов.интересното е,дали авторът с име александър луканов е самия александър луканов?г – н Луканов ако сте вие самия, “ ВЕЛИКИЯ НОВ ВАРНЕНСКИ БОС “ И “ СТРАХОТНИЯ БИЗНЕСМЕН “ убедете ни,че сте вие.някак си не Ви отива коментарите,които сте направили.единството достойнство на коментарите Ви е че са написани с някаква рима. КОЙ СТЕ ВСЪЩНОСТ??

 13. познава ли някой от вас лично личността Сашо Луканов?наистина ли ви интересува всички дали прави страхотен секс, гей ли е, или коя му е последната приятелка и дали е интелитентна??след като сашо луканов е толкова “ легален “ и не се занимава с проституция и наркотици защо му запалват мерцедесцето и защо палят колите на негови близки, защо слагат бомби в заведенията му? наистика ли дискотека табу е негово заведение???ако е толкова законен, невероятен мъж и всичко му е окей защо му се случват тези нещица???

 14. Mnogo mi e interesno da 4eta tuka tiq komentari 6toto vie mom4eta i momi4eta ne ste mnogo naqsno nito sas situaciqta nito s horata,nito pak nai ve4e gi poznavate.A pak za znaiko po dobre da ne znae koi e nasko,6toto toi ve4e ne e nikoi,dosta 6te si poleji koi znae koga 6te izleze to moje ve4e da sa go zabravili stiga pisahte gluposti tuka,dokazvate li sa ne6to ne moga da razbera,nedeite gi razgadava horata to koite trqbva da gi znae si gi znae a pak i nadali 6te kajat na vas!

 15. osven Ivo Ivanov/Gela/ v toia nash klukarski grad Varna,nikoga ne e imalo tarikati.
  ima edna mafia ot kurvi,koito si pravqt secheno edni na drugi.
  tova e normalno,ne mojesh da rabotish s kurvi i da ne si kurva,kato zapochnesh ot Lukanov,Monkata i do skoro tehnia bos Nasko,koito v momenta lapa pishki v nqkoi kiliq v Parish ili tam v koito grad sa go pribrali.Sled pribiraneto na Nasko v pandiz palas,zlamtqha za vlast mishkite koito bqha pod nego,koito mu blijeha gaza( LUKANOV I RUMEN)
  Lukanov se izjivq za kolqma rabota,ama da go duha,toi znae che nqma nujnoto sarce,no selqni mnogo.Mafia :))))

 16. NQKOI IMALI SNIMKA NA TOZI KRASIO DULGIQ? MOJE BI G-JA TOMOVA???!!!!!!TUKA TAKA SE PI6E SQKA6 GI POZNAVATE A SUM SIGUREN 4E POVE4ETO NE ZNAETE KAK IZGLEJDAT TEZI HORA!!!!!Hahahahahhahahah

 17. neznam za teb sa6ko no v grada se vidia naistena sila koiato neviarvam da bade razbita ei taka a kolkoto za bopa ti pee6 a niakoi xora imat pozicii

 18. Ako Lukanov prochete vsichko koeto se pishe tuk shte se zabavlqva istinski…:)Kakva fantaziq samo….prod1ljavaite zabavlqvate ni…….:))))

 19. Всички тук са големи мъже!!! Евала момчета! Като пораснете .. пак пишете… То такива простотии няма .. кой бил педал кой не бил … а мослех, че сайта е сериозен! А той пълен с безхаберници, които незнайно защо са се комплексирали … днес от Луканов, утре от някой друг … а 99% от тях сигурно дори не знаят как изглежда но пишат глупави коментари! Е успех деца!

 20. Ей голяма олелия появиха се фенки, появиха се врагове много внимание му отделихте ай почнете някой друг, че за тоз вече се изчерпахте

 21. сега суджука е толкова щастлив, за дето го обсъждат и сигурно от кеф си прави ‘ножка’ докато си бърка с дезодорант в ‘хралупата’!!!

 22. pak si 6etam na vurha ama na vurha v grada narkotici 6te prodavam i deca 6te pou4avam kak mafiot se stava tuka i kak da ocelee6 tuka vsi4ko ima si re6enie s BoPa da si v otno6enie

 23. as sum sa6ko hubaveca i si burkam vuv guzeca mafia si imam tuka i 6te gi nabutam vuv zatvora nqma da e golqm zora prost narod ste se subrali da me obsuhdate abdali

 24. Predpolagam dosta ot vas shte se saglasiat, che i vav vseki zviar ima neshto dobro.Dosta chesto spomenavani lica t tuk da gi zashtitavat – dosta predanni kucheta vizhdam. Az sazhaliavam vsichki, za6toto DO EDIN! sa si prodali dushite.
  Iabalkata na razdora tuk, che e shushumiga se znae. Ne moga da se vazhishtavam na hora, koito se polzvat s sila i podlost, za da se izkachvat nagore. Miasto za „um“ v tozi biznes niama – samo nakisni „drugarche“.Taka che i negovata sadba e iasna,togava tezi,koito sega draskat kolko e velik i potenten,6te draskat za niakoi drug kolko po-velik e ot prednia. Roger

 25. ти си слабоумен, тоз олигофрен е трошил единствено майка си, никой не го е бил само защото се крие постоянно, много е здрав ама само анално, много е умен в сравнение с някоя кокошка!!! но за едно си прав- наистина е най-добрия, но на свирки!!!

 26. Sa6o Lukanov e nai-dobriq, vsi4ki drugi sa gi bili i sa gi ma4kali, samo nego nikoga, osven 4e e mnogo korav e i mnogo umen, zatova sega toi e na varha!Vsi4ki koito govoriat sre6tu nego gi e tro6il i zatva taka narejdat sega, kavali sme6ni!

 27. Спрете да се занимавате с тоя човек,кой знае,кой не знае пише разни глупости. 90% от хората пишешти тук не го познават,и разни ухапани девойки на които не е обърнал внимание или е спрял да обръща си изливат злобата,момичета има и други мъже!Сигурна съм че ако го познавате няма да говорите такива простотий!

 28. Male,toia Lukanov ne go ostavihte namira.Ako go poznavahte sigurno duma niamashe da obelite za nego.Dobre,4e razbrahte za nego ot statiite.Neshtastnici.Mishoci takiva…

 29. споко никой не се вълнува от него,само твой си е.за какво да му завиждат,какво има той? некви слабоумни жени/мъже като тебе? и ти си ненужен/на никому,само не му изневервай че има проблем с ревността :)))))

 30. моляте не ниги пращаи тези ЗВРОВЕ ОТ БУРГАС те доидоха едни, ама много на бързо се наиграха.еи тия Рижите ми се струва 4е ще въпшат работа изглеждат много прости

 31. sasho e poslednia maj na planetata za prostotii kato va6ite ne6tasnici,umriahte da mu zavijdate ei!!!vie mai imata merak jeni da mu stavate a? :))

 32. Аз само да кажа хомосекуалните взаимотношения се беше появил спор дали някой е гей или не, ми то зависи от парите кога някой става гей тъй че нищо чудно Сашо Ликанов да е спал с мъже и жени :))

 33. Явно имате голям проблем във Варна-ние от Бургас ще ви помогнем.Моля изберете измежду следните така наречени босове:Гошо Троянеца,Диян боксьора,Стойчо Лудия или Широкото/Поморие/,може да ви ги пратя и всичките заедно,че да се отървем и ние малко от тия.Към тях безплатно върви и софтуера на Митя Очите,малоумната бригада на Рижите,а ако скоро пуснат Кюфтето и него ви го харизвам-ей така,бакшиш.Ако ви устройва-РДВР-Бургас,до поискване

 34. eiii vii pak pi6ete komentari i v tqh spomenavate hora deto mai ne ste gi i vijdali mai samo ste 4uvali nqkakvi dvoiki imena…napravete spravka dali pone sa pravilni…golqm smqh stee hoora!!stiga ste predpolagali koi 6te e noviq ami iz4akaite i 6te razberete!mn sme6ni nikoga ne ste se interesuvali ot takiva raboti 4ak sega kato gi dadoha po btv vsi4ki mnogo vzeha da razbirat i da znaqt!!!!palni 6matki,,,xaxaxxaxaxax

 35. Sega. Purvo vyv Varna mafiq nqma i ne e imalo sled otteglqneto na Ivo Gela i togavashniqt monopol.. tova e iasno na mnogo hora. Vesko Jekov nikoga ne e bil uvajavan i ne e imalo respekt ot nego . Vseki si prodava i dava ot krai vreme dori negovite dilari si davat 6ano!
  Teq Lukanov, Sevata i podobni sa pulni jumeli mom4eta ednodnevki posredstveni tipowe. Jekov she go prikliu4at leko leko bez da go natiskat prosto negovite hora ve4e go izpqha i she mu zemat vsi4ko skoro (kato biznes). Mafia ili BOSS Varna nqma kak da ima t.k nqma takav 4ovek! A imenata i infoto v statiqta sa realni!

 36. наредиха го и данов на неговия сайт, от къде се почна до къде се стигна!?

 37. Kak da ne se posmeq. Gledam nqkakvi jalki jurnalist4eta da pi6at veseli komentar4eta i o6te po sme6nite koito se hva6tat na takiva provokacii. Abe hora, kakvo se pravite, 4e imate mnogo informaciq.Kakvi sa tiq imena, kakvi sa tiq komentari.Vseki 4ul otnqkyde i ve4e pilee redovete na ina4e izprostqliq site. Gledam i se 4udq – koe e tova kompleksar4e koeto pi6e temite,4e i negramotno?Nqma li koi da go popravq?Silata da provokira6, e da pi6at v tvoq site. Sme6ko – koi si ti, otkyde si, kakvi gluposti pi6e6? Ima6 nqkakva informaciq, mi proveri q… Pylna parodiq, smqh bez ga6ti :)))

 38. no eks bareta vesko jekov dali 6te ospei da se prebori s lukanov i brigada . diasnata mu raka ve4e e restuvan ot spec policaite prestoiat interesni razvitia

 39. bliznacite ne niama da sa bliznacite a rumen cigulkata i lukanov vnedrixase pri dalgia var6exa mo 4ernata rabota i nakraia go eliminiraxa

 40. Кой от всички чифтове близнаци?
  1. Сашо и Росен никога няма да искат да са шефове!
  2. Антон и Данчо също не ми се вярва(не ги познавам добре)
  3. Красен и Светлин(за които най- вероятно говориш)са най- големите смешници! Засега успяват да залъжат Жеков, че са някакви, защото никога не са се сблъсквали със истински проблеми! Ако тези смешки станат шефове, ще счупят рекордите по най- кратко заеман шефски пост! Никой няма да ги търпи, много хора ще им оспорят власта защото никой не ги уважава, със нищо не са го заслужили. Ще направят и по- големи грешки от Красьо …който беше прекалено мекушав

 41. nai nakraq da pro4eta ne6to svesno tuka!
  Mnogo malko hora znaqt za kakvo stava na vapros izob6to,no i ne e nujno.Pove4eto komentatori tuka za men sa hora bez rabota

 42. Лично Жеков подложи Красьо! На хората които са запознати отблизо ни е ясно(не като драскачите в коментарите)
  Ако беше закъснял още малко и Красьо щеше да го отстрани. Колкото до това кои ще са новите шефове, обърнете внимание, че някои хора скоро излизат от затвора:) Друг е въпроса, кой ги организира, и това не е Жеков! Той одавна иска да лапа пари без да прави нищо.

 43. уж не бил гей а пък явно знаеш от личен опит !?! последно? гей който харесва и жени или само гей?

 44. G-jo Tomova az znam,4e nqma da obqvat po radioto za krizi i t.n no mislite li 4e vsi4ko koeto se izpisva tuka e obqveno nqkade!?
  Edin savet kum ostanalite:
  Iz4akaite nqkakvo razvitie i togava si pravete nqkakvi smetki i pluite hora,koito edva li sa vi navredili po nqkakuv na4in.Horata ne mogat sigurno da zaspqt-IZGORQHA IM USHITE!!!!!!!!!

 45. ok.vsi4ko e na red ama za6to si pi6ete nivite statii kato izpolzvate komentarite??to i az moga taka…kajete ne6to koeto e fakt..i to nov a ne na6te razmi6leniq i predpolojeniq..

 46. еееееей….,не го оставихте този човек на мира! такъв бил,онакъв бил,сега и гей го искарахте!!!??? айде стига бе хора,човека си пада по жени,прави страхотен секс и всичко си му е наред!!!! и най-важното не се занимава с простотий,има си легален бизнес и е далеч от помията!!!

 47. като се замисля те всички изброени са пълни олигофрени, ще трябва да се направи конкурс- ‘бос на варна’ и да се излъчва по телевизията за гласуване с SMS , като 30% от приходите да отидат за адвокатите на предните ‘босове’.

 48. само някой хомосексуалист може да каже че е бос, ами като е бос да си сложи обувки!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *