« Върни се назад Публикувано на 30.03.2011 / 17:26

Явор Дачков в истерия защо никой не казвал нищо официално за смъртта на Мишо Бирата

 

 

Факт е обаче, че видимо не става дума за насилствена смърт, а огледът на полицията върви с часове, както и че съдебна медицина трябва да направи аутопсия за да обяви резултат.

Мишо Бирата бил ключов свидетел? На какво? Някой да е чул да има дознание, разследване или нещо подобно? Това, че бяха разпространени фалшки с гласът му, все още нищо не означава.

Освен внушенията на Дачков, че едва ли не тази смърт не е случайна и от нея имат сметка управляващите, има обаче и друга не-маловажна хипотеза, ако се впуснем в тази конспиративна логика. Ами ако тези, които имаха файда от взривчето пред „Галерия”, имат още по-голяма полза от смъртта на Бирата, за да я „припишат” на Властта?

Така или иначе, очевидно е засега, че Михаил Михов е бил сполетян от масиран инфаркт, той е страдал от високо кръвно налягане. След аутопсията ще стане напълно ясно.

Засега медийният кръг около Трактора, заедно с Яне Янев са първи на манежа и оттук нататък ще влезем в сферата на световната конспирация. Понякога това е начин за отклоняване на вниманието от … себе си.

Afera.bg

П.П.За сведение на Дачков смъртта може да бъде изумително внезапна без никакво предизвестие. Преживях го преди четири месеца, когато баща ми за секунди издъхна пред очите ми без никаква болест, оплаквания и дори високо кръвно налягане.

«