« Върни се назад Публикувано на 06.06.2024 / 21:28

ЩРИХИ ОТ ЕДИН ГОРЕЩ ДЕН. У НАС ВСИЧКО Е КЕШ, БАТЕ! КЕШ И НЕУСПЕЛИ ПЕДЕРАСТИ

Нойзи се оказа един доста тих човечец. Нещо, което винаги съм подозирал. Трябваше да го кръстят Тихомир. И да му вземат колата на този Тихомир, че ако още малко го погалят с държавното перо по дупето, току виж публицистичния му глас станал напълно фалцетен.

Вижте какво стана, например, със сладката руса пияница Ася. Репортерката на Гала беше спряна пияна и веднага и бе прибран автомобила. А на Нойзи, защо не? Защото е по-хубав, може би?

“Стига глупости!” – биха казали на това от Кредисимо. Стига, ама глупостта е безкрай! Питайте Айнщайн или Киро, който ви е по-удобно…

Пак днес пък някакъв гражданин оставил хербаризирана змия пред гишето за плащане на данъци в Разград. И всички естествено били ужасно скандализирани и чутовно уплашени! Абе, кво ви става на вас, бе, хора? Какво искате да им остави човекът на данъчните? Шоколадови бонбони “Амфора” и 500 евро? Това да не ви е Банкя! Кило 30 сантиметрови моркови, парапет и мента за вкус? Това да не ви е Airbnb! Много ясно, че змия ще им остави! Да е сред приятелки, горката. Щото баш кралската кобра Асена им беше доскоро шефка, но тъй като вече я няма, явно всички в терариума са решили да се правят на девствени.

Кофтито е, че ген. Наско в момента е зает да освобождава чрез демократични избори Лапландия от нашествието на орбанизирани джуджета, иначе щеше да им напише един оперативно змийски доклад на тея пъзльовци! Разград си е неговата територия! Верно – малка, но негова. Едно време, още много преди построяването на България мол, когато минарето у Разград  беше по-ниско от Слави Трифонов, тогава именно ген. Наско дори беше прокурор в района. Много лилипути са изпищели от негова ококорена справедливост, by the way!

Все тая! Важното е змиите да са добре и Нойзи да не вдига шум. Всичко останало са дребни проблеми! В свят в който чужди подлоги търгуват с живот и свобода, е логично хербаризираните змии да са сред най-успешни влечуги в парка. Щото ако все още не сте разбрали, в демократичното общество пороците не се осъждат, а се облагат с данъци. У нас всичко е кеш, бате! Кеш и неуспели педерасти.

Васил Петев

www.mediamall.info

«