« Върни се назад Публикувано на 22.11.2023 / 14:09

ЩО ЩЕ КИРО У ДАНС И КАКЪВ Е ТОЯ ЗАМ.ДИРЕКТОР, КОЙТО КАДРУВА ЗА ППДБ! ОСТАВКА И РАЗСЛЕДВАНЕ! ЗАТОВА ТРЯБВА ДА ИМА АНКЕНТНА КОМИСИЯ, А НЕ ЗА ТОВА, ЧЕ МВР СИ Е СВЪРШИЛО РАБОТАТА СРЕЩУ БАНДА ОЗВЕРЕЛИ ТЪПАЦИ

Алоо, мисирките, вместо да се чудите трябва ли да отговаря за действията на главния секретар министър Калин Стоянов, защо забравихте думите му, че с Кирил Петков го е запознал някакъв си зам. директор на ДАНС.

И защо Корнелия не задава този въпрос, а приглася на Киро?

Що ще Киро у ДАНС и какъв е тоя зам. директор, който кадрува за ППДБ? Тая служба винаги е била готова да се постави в услуга на политиците, но това не означава, че когато ги хванат, не трябва да ги бият през ръцете.

Оставка и разследване по тази линия. Затова трябва анкетна комисия, а не за това, че МВР си е свършило работата срещу банда озверели тъпаци.

Богомил Бонев

Бележка на АФЕРА: Всяко обстоятелство, че лицето Кирил Петков си е позволило да ползва специалните служби, респективно ДАНС, за политическо кадруване и натиск, е чист шпионаж. Освен това, АФЕРА НЕЕДНОКРАТНО обясни кой точно е тоя зам.шеф на ДАНС Петър Петров, когото гномове, денковци и простоидиоти на всяка цена искат да набутат за шеф на ДАНС.

АФЕРА настоя моментално да бъде шутиран въпросният Петър Петров от ДАНС. Това е големия скандал, а не идиотската анкетна комисия, това е скандала, който УМИШЛЕНО се замита под килима.

На снимката: Въпросният Петър Петров, пишман дансаджия.

«