« Върни се назад Публикувано на 11.03.2023 / 10:16

ЩО РЕВЕТЕ КАТО ЛИНЕЙКИ, БЕ, „ПРОКОПИТА“?! НА „АФЕРА“ ВСЕКИ ДЕН СЕ ОПИТВАТ ДА ЗАПУШАТ УСТАТА, АМА МЪЛЧИТЕ И СТЕ ДОВОЛНИ, А? СЪДИЛИ ВИ ЗА 1 МЛН.ЛВ.? ЕЕЕ? ТАРИКАТ МЪЖ НЕ ПИСКА!

„…Когато медиите отдавна вече бяха превърнати в безкритични рупори на властта и в бухалки срещу всеки автономен глас, дойде време да бъдат стъпкани и последните островчета на свобода…“, квичат прокопиевските медии.

Направо да се застреляш! Тия били … „последните островчета на свобода…“?!

Знаете ли какво са те?

Самодоволни, високомерни, прокопиевчета, скупчени в нещо като Секта, която се интересува единствено от себе си, и за които никой друг не съществува на медийното поле. Те са единствено „най-великите“, „най- сериозните“, „най- знаещите“ „истински журналисти“, и всеки извън СЕКТАТА ИМ, ако ще да го убият пред очите им – те са доволни и ръкопляскат, щото са СЕКТА!

В продължение на години на АФЕРА ВСЕКИ ДЕН се опитват да запушат устата от Властта, която и да е тя, защото за разлика от тия десно-сектанти, АФЕРА громи наред всеки във Властта, докато те се правят на „разследващи“ само срещу ония, които Чорбаджията им посочи.

Колко дела изнесе АФЕРА на гърба си, а? И все несправедливи. Къде бяхте вие, бе, „последните островчетата на свобода“, ай сиктир, да я защитите, както сега хленчите, търсейки съжаление от някого?

Колко пъти защитихте „свободата на словото“, когато АФЕРА ВСЕКИ ДЕН е подложена на хакерски терор, на брутални заплахи, на съдебни дела, на мръсни интриги, и каквото още се сетите, а? Ама вие, сте баш „аристокрацията“ – жълтопаветни десносектанти и с такива „маргинали“ като АФЕРА не се занимавате, нали?

Щото вие сте били „последните островчета на свобода…“. Това ако не е брутален абсурд, не знам кое е.

И сега – ревете като линейки. Аууу, съдят ни за 1 милион лева!

Ами съдят ви, съдят ви – тарикат мъж не писка. И не си прави отвратителен пиар с – ах, убиват „последните островчета на свобода“…

Ако вие се  имате за „последните островчета на свобода“, значи сте за психиатрия!

Вашият егоцентризъм и циничен егоизъм – да считате, че само вие съществувате на тоя свят във вашата Секта, е омерзителен.

„Удрят свободата на словото“ за вас означава само когато посягат на вас, за всяка друга „медийна смърт“ потривате доволно ръчички, мълчаливо, с бездушие.

Голям праз, че искът бил за 1млн. лв. Имал човекът кинти да плати голяма държавна такса, дал.

И вий, не се косете, Прокопиев накрая ще ви плати масрафа. Даже и Костов ще помогне, споко. Що пара мина оттам, откакто разкатаха фамилията на тая държава с крими приватизацията си, а и нататък през годините, няма да си оставят медийните „островчета“ да изчезнат.

С тия хленчове не вървите, те минават само във вашата Секта!

Веселина Томова

«