« Върни се назад Публикувано на 21.06.2014 / 13:00

Що за хора си „избраха“ варненци да ги ръководят? Абе „ахмак“, нали ти си отговорен за цялото това „беззаконие“ в кв. „Аспарухово“!

Трагедията е неописуема, дори все още не знаем размерите и!  Тепърва варненската община и кмет ще заседават, за да „УТВЪРДЯТ мерки, за предотвратяване на последиците от бедствието“! Що за некадърност , безочие и лицемерие е това? Що за хора си „избраха“ варненци да ги ръководят?

Как е възможно, при цялата тази трагедия, кметът да обещава 10 000 лева, за човешки живот, че и „безплатно погребение“?
Коментирам само Варна, защото кметът им е „по-устат и нахъсан“, търсейки вината не в „местната власт“, а в ръководството на страната!
Абе „ахмак“, нали ти си „властта“ във Варна, ти си отговорен за цялото това „беззаконие“ в кв. „Аспарухово“, за инфраструктура, за всичко, защото хората са ти „поверили града и техния живот“!
И ми е интересно какво прави Прокуратурата в момента? Не говоря за Окръжния прокурор на Варна, защото на „местно ниво“ всички са като „свински черва“, не че на по-високо ниво не е същото!
Трагедията ще „отзвучи“, ще се „размие“, във времето, следите от нехайството, некадърността и немарливостта, ще се „заметат“, както стана в село Бисер!
Проклета и клета България, с проклети, продажни управници!

Велимил Георгиев

«