« Върни се назад Публикувано на 02.02.2024 / 18:36

ЩО ЗА ПРЕЗИДЕНТ Е ТОЗИ, ПРИ КОЙТО ИДВА НЯКАКЪВ БИЗНЕСМЕН С ХОТЕЛИ, КОНСУЛТИРАЛ ДВАМА ПАДАЩИ ОТ МАРС С АМЕРИКАНСКОТО ПОСОЛСТВО И РАДЕВ ЧУЛ ЗА ПОСОЛСТВОТО, ГИ НАЗНАЧИЛ ЗА МИНИСТРИ! И СЕГА ПАРТИЯ ЩЯЛ ДА ПРАВИ. А ОТ ПОСОЛСТВОТО РАЗРЕШИХА ЛИ МУ?!

Славито Василев направо е отрязал главата на президента, когото дълго време защитаваше. Жалко бягство на приближените от потъващия кораб на Радев. Тъжно е да се наблюдава това безчестие на хора, които ползваха няколко години благата от президентската власт.

Росен Христов днес в Пик също казал, че Радев си изпуснал нервите с Пеевски, което в скоби означава, „аз вече съм се обърнал в другата посока“. Винаги е омерзително да се сблъскваш с това как хората изоставят този, който довчера е бил достатъчно силен!

Сега, когато Пеевски е бутнал единия крак на Радев, най-верните му слуги лекичко настъпват господаря си и по другия крак. Класика на човешката неблагодарност. Но всеки научава вечните истини по трудния начин. Че най-големите подмазвачи и манифестиращи, които са получили най-много от величието, са първите предатели. И първите, които ще му отрежат главата. Не враговете. А най-близките любимци.

И ето сега думите на Славито Василев пред Асен Генов:

„Дойде един човек, познат на обществото, непартиен – има бизнес, има хотели. Той е човек, който уважавам. Той също е тарикат като много хора в България. Тогава този човек отиде в американското посолство и извади Петков и Василев. След това отиде при Радев и му каза, че се е съгласувал с посолството. Те така станаха министри /б.р. Кирил Петков и Асен Василев/ в кабинета на Янев.“

Що за президент е този, при който идва някакъв бизнесмен с хотели, казва, че е консултирал двама падащи от Марс, никому неизвестни актьори, с американското посолство, и следват действия на безмозъчност. Радев чул за посолството и ги назначил. Пази Боже! И сега партия щял да прави. А от посолството разрешиха ли му?!

Калина Андролова

«