Публикувано на 08.06.2022 / 15:43

ЩО Е РЕКЛА „АФЕРА“ ВСЕ Е ВЯРНО! ТРИ ЧАСА СЛЕД ПУБЛИКАЦИИТЕ НИ, СЛАВИ СЛОЖИ КРАЙ НА КОАЛИЦИЯТА!

Три часа след публикациите на АФЕРА, Слави сложи край на коалицията!:

ДО ЮЛИ ПРАВИТЕЛСТВОТО ПАДА!

https://afera.bg/%d0%b4%d0%be-%d1%8e%d0%bb%d0%b8-%d0%bf%d1%80%d0%b0%d0%b2%d0%b8%d1%82%d0%b5%d0%bb%d1%81%d1%82%d0%b2%d0%be%d1%82%d0%be-%d0%bf%d0%b0%d0%b4%d0%b0/

СХЕМАТА НА АСЕН ВАСИЛЕВ ЗА ОЦЕЛЯВАНЕ НА КАБИНЕТА МИНАВА ПРЕЗ „ВЪЗРАЖДАНЕ“! ТОЧНО, КАКТО СЕ СЛУЧИ С ИЗБОРА НА ШЕФ НА БНБ! КОЙ ЛАПНА ВЕДНЪЖ НА РЪКА 3 МЛН. И ПОЛОВИНА? И КОЙ ЩЕ ЛАПНЕ СЕГА ОЩЕ 10-20 МИЛИОНА?

https://afera.bg/%d1%81%d1%85%d0%b5%d0%bc%d0%b0%d1%82%d0%b0-%d0%bd%d0%b0-%d0%b0%d1%81%d0%b5%d0%bd-%d0%b2%d0%b0%d1%81%d0%b8%d0%bb%d0%b5%d0%b2-%d0%b7%d0%b0-%d0%be%d1%86%d0%b5%d0%bb%d1%8f%d0%b2%d0%b0%d0%bd%d0%b5-%d0%bd/

„Слагам край на тази агония и на тая коалиция и изтеглям министрите ни! Ще гласуваме само частта в бюджета, която касае пенсиите и социалните придобивки“, каза още Слави. Той заяви, че правителството извършва предателство по темата Македония.

Сега прочете пак какво написа АФЕРА за предстоящата Схема, която готви Асен Василев с „Възраждане“.

Що е рекла АФЕРА, все е вярно!

Afera.bg

Коментари 19 за
“ЩО Е РЕКЛА „АФЕРА“ ВСЕ Е ВЯРНО! ТРИ ЧАСА СЛЕД ПУБЛИКАЦИИТЕ НИ, СЛАВИ СЛОЖИ КРАЙ НА КОАЛИЦИЯТА!”

 1. Дреме му на Чалгаря за Македония , карат се за пари и нещо не са се разбрали. Затова ще „преформатират“ хунтата. Вероятно се карат за едни пари за една газ, която ни дава Америка, а газта е руска…

 2. Слави да не се прави на дръж ми шапката! Не, че не одобрявам постъпката му, напротив! Сега разчита на момента, хвалят го доста хора, но да не забравяме какви ги свърши в предишните два кратки парламента. Протакането и „почти отказа“ да състави читаво правителство? Поредицата от избори? Ами задължителното машинно гласуване, прието на бегом и публикувано светкавично посред нощ??? Да не изброявам още, че има доста.

 3. Ясно е, че тези „управляваши“ мошеници не са оттук и са за малко. Не свършиха всичко, но все пак достатъчно от поръчките на хамериканските престъпници. От Козяк и хамериканската синергия друго не можеше да се очаква. И пак такива ще ни инсталират, за да продължат делото.
  Ама който вярва на този противен изрод на снимката, да отиде да се прегледа.
  Много е елементарен. Напоследък сериозни коментатори повтарят, че който събори четворната коалиция, ще има дивиденти при следващи избори, а който се назлъндисва, няма да получи и 4%. Много му се управлява на този чалгар, бееее! Пак искат с тошко да са там, да се правят на велики!
  Лайната искат да се направят на герои!!! Така е в Колонията. Да видим в какви игрички са го вкарали треньорите от Козяк!

 4. Слави както президента напуска потъващия кораб,има такава поговорка че мишките първи напускат кораба като усетят вода.Не вярвам Слави сам да е предприел такъв ход,без да се е консултирал с Радев.Ако е вярно това което твърди Афера за подкрепа на възраждане,то това ще е краят им.Най вероятно са намерили депутати или пък подкрепа на герб и дпс като условието им ще е без рашков киро и асен.И все пак да не забравяме че при избори машините могат да решат рулетката.Имах един колега който имаше лошият навик,след получаване на заплата да остави голяма част от нея в казиното,няма да забравя думите му че,машинката така е направена никога да не губи

 5. Извод от съседния форум: „Абе и преди имаше крадене, ама такова крадене като сегашното не е имало:1.Осемте милиарда от спрените кражби на ГЕРБ 2. 4 милиарда нов заем за 5 месеца. 3. 100 милиона на месец за МЕТ. 4. Един милиард за батерии. 5. 250 милиона за електроавтомобили в Ловеч. 6. 25 милиона за детска болница. 7. 800 милиона от Хемус. 8………..абе кражбите край нямат на измамниците от промяната

  Прочети още на: https://www.dnes.bg/politika/2022/06/08/slavi-itn-izliza-ot-koaliciiata-slagam-krai-na-agoniiata.532770,4

 6. Докато управляващите, които и да са те,
  си играят на стражари и апаши и на тука има, тука нема,
  Народът продължава да мизерства.
  Аха да увеличат парите на все повече обедняващите пенсионери,
  които бат ни Бойко ги остави 4 години без стотинка компенсация,
  и хоп – коалицията се разпадна.
  Но тя, коалицията, беше мъртво родена, още от зачеването си.

 7. Тази коалиция заслужава да и набият един много голЕм, ама направо Огромен *уй, защото:
  1.МинистЕр-председателят е измамник, простак и л@йно.
  2.В правителството са вкарани играчи-мафиоти от различен калибър
  3.Коалицията се управлява от небезивестен олигарх
  4.Коалицията управлява така, че във външно политически план България окончателно се сдоби с роля на васал, а вътрешната политика е хаос в условията на ежемесочно затъване в нови заеми
  5.Националната сигурност е равна на НУЛА.
  Заради това коалицията трябва да се разпусне, а главния прокурор Гешев и подчинените му да се заемат да пишат обвинения на когото трябва.
  *уят от мен е безплатен.Гуглена може да чака ред след другите п*тки-коалиционерки, щото нямам афинитет(мерак) към мустакати без да съм изпил 3-4-5-6 питиета.
  Юруш към нови избори и нови изборни победи, да го еВА!
  отново очаквайте педалски коалиции!
  P.S. Зли езици разправят, че леля Курнела си била поръчала нов химен от кожа на стара пепелянка, а Боко Тиквата взимал частни уроци при логопед, който го учел да казва :“Евал съм ги с 50″ ( а не с 200, както обикновено го казваше).

 8. Всички участници в тази коалиция направиха всичко възможно да обезмислят нейното съществуване. Клякаха, снишаваха се, залягаха, разкрачваха се и накрая се оакаха. „Продължаващите промяната“ отиват в небитието. РазБойко загрява на тъчлинията…

 9. политикът мисли за следващите избори, а държавникът – за следващите поколения…

 10. Няма да падне правителството! Ще направят правителство на малцинството!

 11. Не, Възраждане няма да клекнат. Има си други за тази работа. ГЕРБ и ДПС например.

 12. КОАЛИЦИЯТА СЕ РАЗПАДНА: Слави напусна властта! ВРЕМЕ РАЗДЕЛНО ДОЙДЕ, КИРЧО! СЕГА НА ХОД Е …

  1. Този, във едно друго време когато гърмяха Пътнически влакове го пазеха във следствения арест във Бургас. Взеха го като онбашия със хеликоптер за Софето. Рядко виждано Хвърчило. Става дума за хеликоптера….

 13. Не съм от хората, които харесват Слави, но това е изключителен негов ход, направен в точния момент. Ще му донесе немалко позитиви.

  1. Едва ли. Всичко се движи от Козяк. Херо ще ги сбере и ще им подбие канчетата. И па ше влезнат в един хор на ястребите.

   Слави си мисли, че го дал на уволнение. Но е сбъркал. Веднъж продадеш ли се на тъмните сили, отърване няма, освен с краката напред, пази Боже, де.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *