« Върни се назад Публикувано на 28.03.2022 / 16:48

ЩОМ ЗА ОЛИГАРХИЯТА НА УКРАЙНА МОЖЕ, ЗАЩО ЗА ВАРНЕНЦИ ДА НЕ МОЖЕ?! СРАМ ЗА ПРАВИТЕЛСТВОТО, КОЕТО ПОЗВОЛЯВА ТАКЪВ ПРОИЗВОЛ!

Снимка на инсталиралите за президент комедиант!

Украинските олигарси, изчезнали от военните действия.

Място Варна, сутринта, рано на 28.03.22г на Общински паркинг зад Македоснкия дом – Варна.

Ланд криузер, модел 2020, цена 135 000 евро, базовия модел, тоя беше повече!  Един апартамент във Варна е по -евтин; регистрация, Виница Украйна.

Не плащат за паркинг, защото са бежанци! Паркинга е синя зона, както се сещате! Карат го Украинци на наборна възраст, 2-ма и техните мацки! Номера – вижте му цифрите!

Голям курорт в България ги  чака тези! Няма по-нагли от тези сега във Варна! Срама е за правителството,  което позволява такъв произвол!

А Община Варна, поне да отмени за всички зоната, щом за олигархията от Украйна може, защо за варненци да не може!?

Интересно ми е тоя Украински богаташ защо е в родния ми град, а не във Видин например, там номера му даже ще е адекватен на местните, ама Криузъра няма да е адекватен на местните опелчета АСТРА на 22 г.! и във Видин няма море, а идва лято! Какво като той и неговите аверчета забъркаха кашата още през 2014 г.

Вън от България на този вид наглеци! Конфискуване на Криузъра и връщане в Украйна на онези на наборна възраст – нима не е спрааведливо при война!

Но Просто Киоро няма да го направи!

д-р Георги Тодоров

«