Публикувано на 13.02.2020 / 9:48

ЩИРЛИЦ ДО ЦЕНТЪРА: СЕГА ВЛАСТТА КРАДЕ С Г@ЗА СИ ОТ ВСИЧКО ПОД КРИЛОТО НА КАСКЕТИ И ПРОЧИЕ

ЩИРЛИЦ ДО ЦЕНТЪРА: СЕГА ВЛАСТТА КРАДЕ С Г@ЗА СИ ОТ ВСИЧКО ПОД КРИЛОТО НА КАСКЕТИ И ПРОЧИЕПичове и вие каскети.

Приватизацията свърши отдавна, погасена е успешно по давност и под прикритието на същата тази проКУРатура съвсем безопасно.

Отделен е въпросът, че би било доста по-лесно и възможно да отидем с плуване до Луната, отколкото да се проверят десетки, стотици хиляди сделки.

Сега властта краде с г@з@ си и от всичко под крилото на дребни рибки, каскети и прочие.

Информация за размисъл.

Щирлиц до Центъра

Николай Хаджигенов

Колаж: Иво Ангелов

Коментари 7 за
“ЩИРЛИЦ ДО ЦЕНТЪРА: СЕГА ВЛАСТТА КРАДЕ С Г@ЗА СИ ОТ ВСИЧКО ПОД КРИЛОТО НА КАСКЕТИ И ПРОЧИЕ”

  1. добре бе като знае гешевтара че без промяна на закона няма как да повърнат костов царя и боко заграбеното за какво ги прави тия циркови представления…

    1. Защо, защо-ясно защо-докато 8 /вече 6/ милиона мишлета зяпат цирка, да не видят вихрещите се около тях екшъни, криминалета и трагедии.

  2. А добър ден! Цялата история е цирк и прикриване на 30 годишно престъпление с инструмента – „нашите хора в прокуратурата“, защото всяко престъпление трябва след завършека си да се прикрие добре и замаскира от бъдещето, за да не бъде преследвано след това! Инструмента Гешев куклата на конци на задкулисието ограбвало България 30 години е точно за тази цел……туриха каскета в прокуратурата, за да започне уж разследване за криминалните приватизации, а всъщност да удари по един печат, че всичко е било законно.

  3. целият този цирк е: да се вземат едни пари /и фирми/ от „неправилните“ хайдуци и се дадат на „правилните“ хайдуци – КОЙчо, киро Домуза, оги донев и др.

    1. Оно рибата се лови най-вече в мътна вода и гешевтара трупа акаунт в швецарските банки

  4. Четвърти километър до центъра – Всички увратляха,не останаха нормални…

  5. Добрите експерти могат да говорят за даден индивид и по снимка, като условието е същата да бъде направена без предварителна подготовка за позиране. Този човек на снимката е олицетворение на мръсотията в човешката душа в нейния най-гнуслив вид. Степен на вредност – максимална. От многото негативни черти, съдържащи се в характера и поведението му, водеща се явява наглостта му да се изявява на всяка цена и с всички средства. Абсолютен единак и егоист. С по-прости думи казано индивидът си е поставил само политически цели, които е готов да постигне по всякакъв начин и на всяка цена. Страда от нелечима степен на ПАРАНОЯ и неистово търси врага във всеки срещнат. В самотните си часове на глас се любува на собствените си мисли, което усилва стимула му да ближе ръката на господаря си и да се самопредлага и продава. В този случай вече е налице висша степен на „самовтълпена експертност ” и е отключена веригата „самозабрава – злоба – отмъщение“.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *