« Върни се назад Публикувано на 20.07.2021 / 20:11

ЩЕ СТАНЕТЕ СВИДЕТЕЛИ КАК ОБЩЕСТВОТО СЕ КОКОРИ С ШИРОКО ЗАТВОРЕНИ ОЧИ, ДОКАТО ИСТИНАТА СИ СМЕНЯ БАНСКИЯ. ЗА ДА НЕ ЛЕТИ В КОСМОСА ПО ГОЛ ГЪЗ. ЩЕ НАУЧИТЕ, ЧЕ БЪЛГАРИЯ ВЕЧЕ НЕ Е СУВЕРЕННА ДЪРЖАВА, А САМО МАЛКА ОФШОРНА ФИРМА

Утре предстои да видите, че Уайлд е прав и животът действително имитира изкуството – Мики Маус ще размаха ушета от парламентарната трибуна, а Йори ще поиска контрол върху силовите ведомства.

Ще разберете, че дълбоката философията на всичко случващото в политическия живот у нас, всъщност се съдържа в простото разбиране, “едно за теб, едно за мен”.

Утре предстои да видите, че между ИТН и ГЕРБ, както всъщност и между лидерите на тези две организации, разлика няма. Дори гласоподавателите им са едни и същи.

Ще станете свидетели и на това, как обществото ни ще продължи да се кокори с широко затворени очи, докато истината си сменя банския. За да не лети в космоса, по гол гъз.

Ще научите, уважаеми селяни и граждани, че отново сте излъгани, и че дори надежда има срок на годност. Изпуснеш ли го – и най-искрените блянове стават токсични.

Ще научите, че България вече не е суверенна държава, а само малка офшорна фирма. Ще научите, че тъгата също ходи на плаж. Макар и още да не е август.

Васил Петев

«