Публикувано на 20.07.2021 / 20:11

ЩЕ СТАНЕТЕ СВИДЕТЕЛИ КАК ОБЩЕСТВОТО СЕ КОКОРИ С ШИРОКО ЗАТВОРЕНИ ОЧИ, ДОКАТО ИСТИНАТА СИ СМЕНЯ БАНСКИЯ. ЗА ДА НЕ ЛЕТИ В КОСМОСА ПО ГОЛ ГЪЗ. ЩЕ НАУЧИТЕ, ЧЕ БЪЛГАРИЯ ВЕЧЕ НЕ Е СУВЕРЕННА ДЪРЖАВА, А САМО МАЛКА ОФШОРНА ФИРМА

Утре предстои да видите, че Уайлд е прав и животът действително имитира изкуството – Мики Маус ще размаха ушета от парламентарната трибуна, а Йори ще поиска контрол върху силовите ведомства.

Ще разберете, че дълбоката философията на всичко случващото в политическия живот у нас, всъщност се съдържа в простото разбиране, “едно за теб, едно за мен”.

Утре предстои да видите, че между ИТН и ГЕРБ, както всъщност и между лидерите на тези две организации, разлика няма. Дори гласоподавателите им са едни и същи.

Ще станете свидетели и на това, как обществото ни ще продължи да се кокори с широко затворени очи, докато истината си сменя банския. За да не лети в космоса, по гол гъз.

Ще научите, уважаеми селяни и граждани, че отново сте излъгани, и че дори надежда има срок на годност. Изпуснеш ли го – и най-искрените блянове стават токсични.

Ще научите, че България вече не е суверенна държава, а само малка офшорна фирма. Ще научите, че тъгата също ходи на плаж. Макар и още да не е август.

Васил Петев

Коментари 19 за
“ЩЕ СТАНЕТЕ СВИДЕТЕЛИ КАК ОБЩЕСТВОТО СЕ КОКОРИ С ШИРОКО ЗАТВОРЕНИ ОЧИ, ДОКАТО ИСТИНАТА СИ СМЕНЯ БАНСКИЯ. ЗА ДА НЕ ЛЕТИ В КОСМОСА ПО ГОЛ ГЪЗ. ЩЕ НАУЧИТЕ, ЧЕ БЪЛГАРИЯ ВЕЧЕ НЕ Е СУВЕРЕННА ДЪРЖАВА, А САМО МАЛКА ОФШОРНА ФИРМА”

 1. Досега беше Краят на Началото-според Чърчил. Сега започва Началото на КРАЯ за България!!!

 2. Това нещо Суверенитета много се разми като понятие напоследък…
  То и понятието за Семейството се разми…
  За половете също…
  Май в последно време тече Глобална смивка !
  Плакнат ни яко.

  Колегата Мъск от четвъртия етаж взе се дърпа нещо за ракетата.
  КосмонаФтите щели да я умиришат на кисело зеле и на Балкански национализъм.
  Нещо не било наред с Посланието към Космоса!

  Венсеремос.

 3. Да слушаме химна за последно, че кът махнат лева, ще махнат и химна, че може и по рано.

 4. Васил Левски:“Заклевам се пред нашето отечество България, че ще изпълнявам точно длъжността си.“

 5. Каквито и бански да си облече тази „власт“
  ТОВА ПРАВИТЕЛСТВО Е НЕЛЕГИТИМНО
  ЗАЩОТО НЯМА ПОДКРЕПА ПОНЕ НА 50% ОТ БЪЛГАРИТЕ!!
  ФАКТ.

 6. Децата ,бе,децата се кокорят в джобните си компютри,които вие сте им купили !
  Обсебени са !!!

  Всички ние залитаме на тема Политика,а някой ни дърпа черженцето под краката и докато не си счупим носа падайки като талпи ,няма да разберем ,че губим ВСИЧКО.
  Цялата тая работа с това, кой ще е и кой няма да е ваш управник е пунта мара,отвличане на вниманието ви от предстоящата ви Гибел !
  Който и дойде на власт ,няма да ви каже истината,защото или не я знае или му е ЗАБРАНЕНО да я каже…

  Малцина я знаят тази Истина .
  И те не са зависими от вашият Избор .

  Към настоящия момент вие можете да избирате,само и единствено, дали ще останете Човеци или ще се превърнете в Извънземен Електорат,а в последствие в жалки гостоприемници на Чуждото ?!

  Бягайте на село,крийте се от Мрежата и пазете децата си !
  Издигайте огради,копайте тунели,постройте бункери,молете се и воювайте !

  из ,,Бъдещите спомени на един луд“

  Венсеремос.

 7. Да… трябваше и тези 30% гласували да не ходят до машините и да оставят тия измекяри да отпътуват в космоса по гол гъз…

 8. Много,много наивно! Много наивно е да се твърди, че България ще стане циганска …….. и „баташкото клане ще ни се види цвете“! Сложени на края от съдбата, българите стават непредсказуеми за смъртния си враг! Примери колкото искате – стигали сме до Одрин а ако трябва ще го и задминем! Били сме германци, били сме руснаци, били сме румънци – ще бием всеки който реши да се качи отгоре ни. Няма да има никакво европримирение – всеки в последния си час ще вземе поне няколко със себе си на оня свят! Те за това ми е симпатичен Динко – него какво ще го правите и дали ще можете! Купил си танк- глупости, може и някоя по-завъртяна бомба да си е купил човекът. Горския преди две седмици сам с един пищов подкара сумати бегълци – млади мъже пред себе си. Я му дайте един БРДМ и гледайте какво ще стане! Мечтаят си джендърчетата натовски, че ще бъде лесно! Не няма! Може да отидем до крак но тежко им !

 9. Добре, ясно е, но какво да направим? Протестирахме, да, протестът беше яхнат, но така или иначе субектите, които се пръкват са продукт все на едни и същи продажни лайна. Кого да изберем, като партиите се правят с пари? Има толкова нормални и интелигентни хора, но няма финансиране. Аз гласувах за Ляв съюз за чиста и свята Република, единствените които са против зелената сделка, говорят за рисковете на Триморието, Виденов е политикът отказал среща на Сорос и опънал се на руската газова мафия. Събраха малко гласове, но засега друго не виждам. Тези избори така или иначе са невалидни, няма и половината народ да е представен. Всички внушават как серия от избори е вредна. За мен това е единственият начин да се даде шанс на нови субекти да се появят на сцената.
  Г-жо Томова, Вие като успяхте да съберете свестни хора за провалилия се проект на Радев, защо не продължихте и да регистрирате партия със същите тези хора? Много биха Ви подкрепили!

 10. Банкянският шопар беше на стаж при правешкия псевдо „шумкар“, който бе харесан заради простотията си и лакомията за власт, за която нямаше морални граници от малограмотния сталинов кадър Никита Кукуруз. Така подлизурдтвото и простотията станаха задължителни характеристики за кариерното развитие чак до върха на властта. Сега се добави НАЦИОНАЛНОТО ПРЕДАТЕЛСТВО!

  1. Точно в десятката!
   . Ама има малко предистория. На 9.09.1944 Правешкият Цървул Тодор Замфиркьов Яшаров – Янко заедно с Мирчо Спасов влизат в секретната секция на Софийската Дирекция на Полицията да търсят архивата на началника на РО-2 на Държавна Сигурност Никола Гешев. Понеже над 90 % в ЦК на БРП(к) само агенти. Включително Янко и Спасов. Затова говори колегата наН. Гешев, Праматаров. И не само Агенти, ами Никола Гешев знае биологичният баща на Правешкият Цървул Тодор Замфиркьов Яшаров и това е Пияницата и Курварина Фердинанд, Маруца е била слугинче във Враня. Фердинанд е имал многобройни незаконни деца от слугините. Последно се жени за губернатката си. По тази причина Янко завършва политехническо училище и семейството му е сравнително заможно по тогавашните представи. Кръстен е Тодор на манастира Св.Тодор от пияният поп Велчо. Янко бързо се издига в редиците на БРП. Представителят на Абвера в София подозира че Гешев е съветски агент. Самият Гешев се е увличал по социологическите идеи на младини. Има снима от погребението на дядо Благоев, един от носачите на ковчега е Янко Сакъзов другият….. Никола Гешев. Никола Гешев заминава да учи в Италия и се завръща в България и прави шеметна кариера в Полицията, и като Шеф на РО-2 на Държавна Сигурност вербува почти всички Български и Югославски комунисти. От малко разкритите впоследствие е небеизвстният касапин Генерал Лев Главинчев, командващ Гранични Войски. Обаче след Априлският пленум 1956, Правешкият Цървул го помилва и вади от затвора.
   За Никола Гешев се предполага че не е бил в Италия, ами в школата на ОГПУ в Иркутск. Дали е истина или не остава загадка, но едно е сигурно че архивата на Н. Гешев е в Москва. Оттам знаят кой е Правешкият Цървул. А също племенникът му Бай Симо Рулетката е заербуван.
   Като се има предвид записа на Славков, че Винету от СИК е докаран от Пашата и Стефанов при Правешкият Цървул във Вилата му в Бояна. (Някои тиражират и непотвърдени версии че всъщност Правешкият Цървул е биологичен баща на Винету, но за мен е достоверна версията на Батето). Оттам хич не е случайна корелацията в подпомагането на кариерата на Винету едновременно от страна на Правешкият Цървул и неговото скрито крило в Партията и от страна на унуката на пияницата и корварина Фердинанд – Бай Симо Рулетката. И шеметната му кариера от треторазряден борец паьещ автопарка на СИК пред кръчмата на Бай Миле, до секретар на МВР, кмет на София и Министър Председател. Интересна подробност е че бащата на Възпитаникът и Патронът на Помощното учебно заведение във Вършец, е щатен служител в УБО и шофьор на Генерал-полковник Григор Шопов. Възпитаникът и Патронът на Помощното учебно заведение във Вършец също е щатен служител в ДС

   1. Относно Възпитаникът и Патронът на Помощното учебно заведение във Вършец, е официално известно че баща му е шофьор в Пето Главно Управление на КДС-УБО. По слухове личен шофьор на Генерал-полковник Григор Шопов. Самият Възпитаник и Патрон на Помощното учебно заведение във Вършец влиза в системата на КДС като сержант В ЦИОУ- Централното Информационно Организационно Управление (известно като Седмо Главно на Държавна Сигурност) В 1992 год. завършва ВИФ, специалност треньор по общо физическа подготовка и получава офицерско звание лейтенант от МВР. През 90-те не е известно какво точно работи в системата на вътрешните органи, през 1997 е преместен на работа в Администрацията на МВР на ул. Шести Септември. След като Винету става главен секретар на МВР е произведен в чин полковник и назначен за оперативен помощник на Главният Секретар на МВР….

   2. Приятел, много объркваш фактологията, само пример: РО 2 е втори отдел от военото разузнаване, а Гешев е полицай от политическата полиция на царството. Така ,че чети преди да тролиш.

  1. дъното ще ни бъде съобщено под фомата на „експерта“ хинков, от утре тази бивша държава ще е по нанадолнището, ще погребат енергетиката, ерго икономиката, от там насетне – край!
   яжте бананито, да живей хероин мустафак! и да не забравите и самолелети да земете, дейба тая ангария…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *