« Върни се назад Публикувано на 06.03.2023 / 12:41

ЩЕ СПИРАТЕ ТОВА ЧУДОВИЩЕ С ИЗБОРИ!?  ТОВА, КОЕТО ПРЕДСТОИ Е ВОЙНА! ПРОДАЙ НИВАТА СИ, КУПИ ПУШКА

А нашите кандидати за парламента мълчат! Като риби.

От чии уста на кандидат за държавен храненик вие чухте и половин истина? От нито един. И няма да чуете, защото всички са явни и скрити слуги на едно посолство. Аз знам, защото зная кога и как се е осъществяла среща, завера или сделка. Но понеже вие не знаете, все още имате илюзии за нещо и това ви превръща в оскотял електорат, който ще бъде употребен за пореден път и в полза на злото. Изчакайте и ще се убедите.

Кой от нашите катдидати за депутатската хранилка има смелост да зададе публично въпроса: Колко жени, деца и старци умряха от глад в Луганск и Гороловка още през 2015 година? От същински гладомор осъществен от Порошенко и нацифицираната му, тогава и до днес, престъпна държава? Само, че тези въпроси не са на дневен ред на нашите храненици, дори в предизборна кампания, защото са забранени за задаване от онова посолство. Макар, че отговорът само на този прост въпрос дава много отговори за част от днешните последствия!

Всеки сополив нехранимайко лесно може да стане депутат в скапаната ни държава. Дори и президент, ако иска! На тая територия й трябват говорящи глави, а не смислени политици. Такива само се пускат да вървят нагоре, а всички качествени личности се посичат навреме. Пак със съдействието на посолството. Целта е проста – слаба държава лесно се управлява.

А това, което предстои е война, приятели! Истинска и кръвна война срещу праведници. И включването във тази война ще го направят наши напазарувани с милиони политически лидери – престъпници, които са всичко друго но не и народни представители.

Запомнете ми думата!

Ако образуват редовно правителство великите, но силно продажни патриотари пак ще се направят, че не са разбрали за какво гласуват, а другите трима лидери-милионери заклещени в ъгъла от натовските си „приятели“ ще правят каквото им се заповяда. За защитата на американските интереси в Украйна им трябва пушечно месо, но не от американски граждани, а наше българско. Няма нищо по-приятно от изгарянето на славянско месо в огъня на антиславянска война!!! Това ще се случи! Украйна изгоря в този огън! Следват другите за изгаряне, в което число ние сме включени на първа бойна линия.

А вие, мили мои, ще спирате това чудовище с избори!? Продай нивата си, купи пушка.

Николай Марков

«