« Върни се назад Публикувано на 12.02.2023 / 11:18

ЩЕ ПЛАЩАМЕ ЩОМ СЕ НАЛАГА, НО НЯМА ШАНС ДА ВИ ГЛЕДАМЕ СЕИРА И ДА СИ ТРАЕМ!

След Марешки, сега и Нинова ме съди. За 30 000 лева.

Мен ако питате, има логика в компанията – харизма, манталитет, политическа активност сравнима с пазарлък от пазара в “Красно село”…

Но, няма лошо! Аз, разбира се, ще се съобразя с решението на съда, както и на Нинова съвсем скоро ще й се наложи да се съобрази с решението на членовете на БСП. И двамата ще си платим, по един или друг начин. Колкото и през цялото време леля да се прави на ъпгрейднатия Сталин с гащи от сърп и чук, село Крушовица никога няма да бъде прекръстено на Ниновград.

Драмата е там, че тази лелка така и не разбра най-важното – БСП не е кораб, който някой пират може да превземе на абордаж. БСП е история, идея и хиляди, хиляди хора. БСП е дядо ми, баща ми, но не й Калоян Методиев. Чак ми става смешно, като пиша последното. (Тук ще отваря една скоба – Калояне, душко, не трия статусите си във фейсбук, защото ме е страх от теб. Ти се насираше сам по едни къщи, помниш ли, не аз. Всичко, което пиша тук всеки би могъл да прочете в сайта АФЕРА, без значение изтрито ли е от мен или не. Така че не ми се пъни, душко, за да не ти се запъна аз, че тогава ще падне голям смях!)

БСП не е и “Техноимпекс”, който леля може да приватизира за някой и друг долар. БСП не е ЕТ дадено на концесия на няколко алчни палячовци.

Толкова. Другото ще реши съда. Ще плащам щом се налага, но няма шанс да ви гледам сеира и да си трая. Щото това няма да бъда аз. Както и БСП не сте вие.

Васил Петев

Бележка на Веселина Томова: Четох  жалбата на Корнела срещу моят прекрасен приятел Васил Петев, когото много обичам, и заради когото, Корнело, съм готова да рия и рина, и як да ти е задника!, такава жалка картинка на „преживяни болки и страдания“ от Корнела, че се чудя как изобщо се е добрала до вчерашния конгрес на БСП, след като месеци наред вече „не е на себе си“, от това, което и бил причинил Васко Петев!

На 20 февруари т.г. и аз трябва да застана пред столичен съд, защото още един партай геносе бил преживял „болки и страдания“, щото бил обиден и наклеветен, че съм го свързвала с нарко-дилъри. Ай, ай, пък той не бил помирисвал и … бело! И той иска, драгият, 30 000 лв. И тоя е … заместник председател на Общинския съвет – Варна. Генадий Атанасов. Цяла Варна знае кой точно е Генадий Атанасов, що ченге питаш кой е, и той знае, ама не пипат, щото…, айде да го оставим това за по-нататък това „щото“…, и накрая Веселина Томова и АФЕРА виновни.

Баш ме брига! И аз като Васко Петев – ще плащам, щом се налага, но няма шанс да ви гледам сеира и да си трая! Щото това няма да бъда аз.

В България очевидно за да казваш истината и да я пишеш, цената е тази – да те осъдят мазните лицемерни политикани да плащаш.

Ок, пичове и пички, вие още ли си въобразявате, че ще ни затворите устите на нас с Васко?!

Който е тръгнал на война с нас, все се е нахендрил на копията ни!

Хайде, бакалъм!

====

Рот фронт, вперед оружие за Украине, товарищ Корнела!

Како си, Генадий Атанасов?! Добро? Бел снег вали ли?

«