« Върни се назад Публикувано на 12.05.2022 / 13:33

ЩЕ ВИ ДАДЕМ ГАЗ ПО ЕВТИНО, НО АКО ДОЙДЕТЕ ДА СИ ТО ОТКРИЕТЕ И ИЗКОПАЕТЕ САМИ! ЗАЩО СА ВИ ТРИ РАКЕТИ, БЕ? МОГАТ ДА ИЗПЛЮЩЯТ НАПРАВО ПО БАНИЧАРНИЦАТА НА ПРЕМИЕРШАТА. ТОВА ВЕЧЕ Е БЕДА

Киро и Асена слушат инструктаж:

„Вижте сега, верно платихте едни пари за едни самолети, но самолетите се забавиха, защото имаше коклюш и това забави производството.

Сега коклюш няма, но се е разболял Бил Гейтс. Това е форсмажор. Но пък при вас блокираха пощите и докато получите писмото…, а пощите са с Wndows XP. Тази операционна система е по-нова от обещаните самолети. Почти чисто нова е – от 2000 г. Ще ви я заменим срещу доплащане за самолетите. Но Бил Гейтс да се оправи, да подпише писмото и тогава.

А, вие искате и газ. В един ваш вестник – “24 часа” – пише, че ще ви го дадем няколко пъти по-евтино. Така е, но ако дойдете да си го откриете и изкопаете сами.

После ще доплатите нещо. Този газ ще стигне за три ракети. Разбрахме, че цели три ракети сте поръчали. Защо са ви, бе. С три ракети ще изтребите цялата авиация на Албания. Ако имате с какво да вдигнете ракетите във въздуха.

Щото те са въздух-въздух. Под налягане. И това ще се забави, щото сега пък Блинкен се е разболял. А той трябва да посочва в каква посока да се върти бай-дън. И с тази операционна система, с този навигатор, въпросните ракети могат да ви изплющят направо по баничарницата на премиершата. Това вече е беда.

Сега ясно ли е защо не трябва да си търсите парите за самолетите.“

Богомил Бонев

«