« Върни се назад Публикувано на 13.08.2023 / 23:05

ШEФЪТ НА МЛЕКО ПРОИЗВОДИТЕЛИТЕ ЗОРОВ СЕ РАЗВИЛНЯ В ХАЛДИКИ! ИЗМЕТКА НЯКОЛКО ХИЛЯДИ ЕВРО В КАРАМФИЛИ НА КОНЦЕРТА НА НИКОС ВЕРТИС, ВСЕ ЕДНО Е НА ПОГРЕБЕНИЕ НА БЪЛГАРСКА ЧАЛГА В СВОГЕ

Последно на 11-ти август, в петък, Димитър Зоров е бил един от ВИП гостите на концерта на голямата гръцка звезда Никос Вертис в Калитея, Касандра. На грандиозното парти е имало още куп българи, но от всички най-много е изпъквал българинът от Своге Димитър Зоров, на когото млякото може да му е рядко, но сиренето пък хич му го няма.

Зоров, който от години се изживява като супер звезда в Халкидики и който е решил, че е някакъв неназначен президент в региона и може да държи сметка на кой ли не, е основното лице в бурния купон на Вертис. Млекопроизводител №1 дотолкова се е бил разпуснал, че платил няколко хиляди евро за ВИП маса, като не е спрял да поръчва и да мята карамфили, все едно е на погребение на българската чалга в Своге.

В същото време Зоров е изглеждал малко унил на партито, може би защото не е бил със своя близък приятел и бивш шеф на Държавен фонд „Земеделие“ Димитър Порожанов. Обикновено двамата са все заедно в Гърция, като според мнозина май са в „интимна връзка“, както би казал финансовия министър Асен Василев.

Злите езици твърдят още, че по стар български обичай, Зоров е „усвоил“ чужда зема, находяща се в близост до неговата къща в района на Пефкохори, която е превърнал в овощна градина. За да му излиза по-евтино и да му остават свободни пари за карамфили, Зоров е посадил на чуждата земя краставички, доматки, чесън и лук. Гъеците дори коментират, че очакват много скоро Зоров да доведе и три крави от Враца, за да продава прясно мляко на главната в Касандра.

Очевидно обаче финансово състояние на млекопроизводител №1 не е чак толкова лошо, тъй като наскоро момчето от Своге се е сдобило с чисто нов последен модел BMW 7. „Явно млякото на прах върви добре, щото колата е доста скъпа“, коментират от своя страна завистливите гърци.

www.big5.bg

«