« Върни се назад Публикувано на 27.11.2021 / 18:34

ШУРЛА – БУРЛА В МОЛА И С … ЩЕРКАТА НА РУМЕН ОВЧАРОВ! ТАШАК, МУЗИКА И ВЕСТИ ОТ РУМЕН РАДЕВ!

Шурла – бурлата, наречена нещо като преговори, нещо като консултации, нещо като логорея от най-висша тъпня, провеждана в МОЛ-а, тече с невиждано холивудско въодушевление, ако някой си е направил изобщо труда да послуша и десетина минути от този тъпизъм, продуциран начело с остапбендеровеца Кирил Петков, който се хили като нает натуршчик за реклама на паста зъби за ехалето от крайните квартали.

Днес бляботят на тема международни отношения и тече такова тотално мЕкащо празнословие, че не е истина.

След като и Емилия Масларова воскресе и вчера и тя дава акъл, днес БСП турнаха и дъщерята на Румен Овчаров като виден „спец“ да рецитира на тема международни отношения.

Куцо, кьораво и сакато от недавното ни комуняшко минало, както и костовистко такова, се пръкна, включително и с родата си от първа линия да „оправя“ България, която влезе в лайната точно благодарение и на тия „спецове“.

14 дена след изборите Румен Радев напълно „независимо“, ти да видиш, НЕ свиква парламента, за да се наиграят измамниците от президентската му партия – да се наприказват в идиотията, провеждана в МОЛ-а.

Цялата държава се съобразява не със закони, не с конституция, а с комплексарските щения на Радев и неговите измамници да си прокарат станиолените пинизи в МОЛА-а, че да спретнат правителство на тюрлюгювеча „в синергия с дневния ред на САЩ“, за радост на мамата им Херо Мустафа.

Комунягите си набутаха и щерките като големите капацитети, че и в международните отношения. Редом с уж „десните“ „демократи“.

Ташак, музика и вести от Румен Радев. За утеха на дебилите, които гласуваха за тия фарфарони.

Afera.bg

«