« Върни се назад Публикувано на 24.09.2014 / 13:02

Шпиони на червените са се паркирали край Шведския, за да ковнат с папарашки кадри рандеву на „Бойко“ и „Запалката“.

Румен ПетковРумен Петков иска „тишина“ за АБВ във Варна. Транжира БСП за Дебелия и „чавките“.
Румен Петков е варненски зет. Е, жена му е от Белослав, но двамката си имат гнезденце в „морската столица“. Не че някой от босовете на многозвездни хотели ще откаже гостоприемство на „Запалката“. Преди месец-два стара партийна дружка на Р.П. от годините в БСП беше гост в хотел на Дънката. Вече сам може да предложи „явка“ на Петков. Междувременно варненските „монтерейци“ цяла седмица се точиха да насрочат месечната си сбирка, докато „Румбата“ е край Варна. И какво толкова ще си кажат – ще доразучат схемите на Дебелия за редене на предизборни пачки от контрабандни канали, или ще преизчисляват мангизите, които Семейството е поискало от босовете на „Южен поток“ за „пиар“ – триста милиона?!
Всъщност Румен Петков иска „тишина“ за АБВ във Варна – да няма скандали, да няма разправии из медиите. На 22 септември негов кадър ни редна почти доверително – „Радвам се, че не ни нагласяте, че не пишете за нас…“. Е, кво да пишем – за геополитическите глупотевини на Ивайло Калфин ли, или за готвените компромати от Травеститката срещу знакови „азбукари“? В същото време Р.П. няма нищо против неговите хора да транжират БСП-Варна за Дебелия и „чавките“. Петков внимателно следи процесите в червените структури. Информаторите му са го осведомили, че Красимир Янков превзема организацията в Провадия по модела във Ветрино и Аксаково.
Румен Петков залага на „руската карта“ за Трети варненски многомандатен избирателен район. Неговият човек по линия на „Южен поток“ за региона е о.р. полк. Марин Черкезов, бивш шеф на РЗ „Сигурност“-Варна, който е основна политическа фигура в Общинския съвет в Аврен и шести в листата на „азбукарите“. Р.П. поддържа и паралелни линии по Темата – с емблематични фигури от РУМНО и НРС, без да забравя да провокира „пропутински емоции“ в другарчето си Бойко Борисов. Даже не му се налага да звъни на Маджо за подкрепа, гаргарят се наши хора от обкръжението на Жоро Масона. Шпиони на червените са се паркирали, научаваме, край Шведския, за да ковнат с папарашки кадри рандеву на „Бойко“ и „Запалката“.

www.bgsniper.com

«