« Върни се назад Публикувано на 31.05.2023 / 13:06

ШОФЬОРЪТ НА ПЕПИ ЕВРОТО ЗАЕДНО СЪС САРАФОВ ВКАРВАТ ЛИЦА В ТЕЛЕВИЗИИТЕ ЗА ДА ПЛЮЯТ ПРОКУРАТУРАТА И ГЕШЕВ! ШОФЬОРЪТ КРИСТИЯН Е ИЗДИРВАН ПО ДЕЛОТО ЗА ПЕПИ ЕВРОТО!

АФЕРА на 31.05.2023 публикува:

Пепи Еврото, който се укрива в Турция и е обявен за издирване, е впрегнал чрез Борислав Сарафов, шофьора си – Кристиян, който да се свързва с посочени журналисти от Сарафов, за да бъдат разпространявани лъжи срещу прокуратурата и главния прокурор.

Въпросният Кристиян е нарко зависим, подставено лице е на няколко фирми на Пепи Еврото и се издирва по делото срещу Пепи Еврото, и появи ли се някъде, ще бъде веднага арестуван, разкри АФЕРА.

Целта е да бъде потушен ефекта от интервюто на бившата съпруга на Пепи Еврото – Любена, както и са търсени всякакви лица, на които се плаща за да се явяват по медиите, предимно в бтв, и да вадят компромати, измислени от центъра на Еврото срещу прокуратурата и Гешев.

По информация на АФЕРА, залпа ще започне днес след 14,30 часа. Пепи Еврото и Сарафов очевидно отвръщат на удара, организирайки Кристиян, играещо шофьор на Пепи-Еврото, а Сарафов лично стои зад организирането на брифинг в БТА днес, 14:30. Естествено понеже Сарафов “няма предцентър” отново прибягва до услугите на БТВ.

Този, който ще говори на брифинга, е пуснал жалба срещу Любена в СДВР, като го е водил Сарафов.

Afera.bg

«