Публикувано на 28.07.2022 / 9:21

„ШОФЬОРИТЕ“ НА ГАДЖЕТО НА АСЕН ВАСИЛЕВ ПРОГОВОРИХА: ТОНИ ИВАНОВ БЕШЕ ПОСРЕЩАН С ЦЕЛУВКИ В ЗАДНИЯ ДВОР НА „ЧАТАЛДЖА“

Адвокатката на Тони Иванов или съзнателно лъже и дезинформира, или самата тя е лъгана. Последното е странно, тъй като би трябвало да е запозната с показанията.

Асен Василев нееднократно е посрещал в задния двор на луксозната си сграда на ул. „Чаталджа“  Тони Иванов с целувки, разкриват в свои показания пред разследващите органи няколко души от шофьорите – „охранители“ на варненския гларус, научи BIG5 от свои перфектни източници.

Въпреки отричането, че не познава бившия кандидат-премиер, се оказва, че през последните месеци Иванов многократно е бил гост на Асен Василев в центъра на София. Той е бил каран там от няколко свои шофьори, които след задържането му са се разприказвали за аферите на бившия финансов министър с варненеца.

Нека припомним, че на 7 юли МВР задържа трима мъже при техен отказ да спрат за полицейска проверка на кръстовището на бул. „България“ и ул. „Пушкин“. Служители от отдел „Специализирани полицейски сили“ – СДВР подали сигнал за спиране на водач на л.а. „Фолксваген Артеон“. Мъжът не само не спрял, но и ускорил движението на колата. Незабавно бил последван от униформените, които го засекли и спрели на метри – в района  на  бул. „България“.

В хода на предприетата проверка служителите на реда установили, че мъжът е шофирал със свидетелство за управление с изтекъл преди година срок на валидност. При инспекцията е установено, че е счупено предното стъкло на колата, в лекия автомобил са открити светлинна сигнализация и две радиостанции.

По данни на сектор „Видеонаблюдение“-СДВР, снимки от преди дни показват, че автомобилът се е движел с поставена на предното стъкло светлинна сигнализация. Това МВР съобщи ден по-късно, премълчавайки, след като вече имаше публикации в медията ни кой е задържаният и премълчаха факта, че въпросният „шофьор, 40-годишен мъж“ е лицето Тони Иванов, за когото първо BIG5 съобщи, че е близък интимен приятел на кандидата за премиер и настоящ вицепремиер в оставка Асен Василев.

Това е Фолксфагенът на Тони Иванов, на който се виждат лампите на предното стъкло и който той твърди, че е на НСО

Тогава, а и чрез снимки, публикувани в BIG5, беше установено, че на автомобила, ползван от Иванов, е имало монтирана лампа на НСО, която при задържането на Иванов е бил направен опит да бъде свалена. Както е известно, подобни лампи са прерогатив само за служебни автомобили на НСО и не могат за бъдат инсталирани на частни такива. Въпреки това обаче гаджето на Асен Василев е използвал такава лампа на частния си автомобил, като дори варненецът се е ползвал и от услугите на няколко служители на НСО, както и на един служител на “Съдебна охрана“, което пък ясно демонстрира чадъра, които Иванов е имал благодарение на аферата си с Василев.

Преди около седмица адвокат Галя Гълъбова, която е защитник на задържания активист от ПП Тони Иванов, в обширно свое интервю пред столичен вестник заяви, че клиентът ѝ дори не е познавал Асен Василев.

Според разкритията на BIG5 обаче, това твърдение не само не е истина, но по разкази на очевидци, двама са демонстрирали доста сериозна близост пред свидетели. От всичко това излиза, че или адвокатката на Иванов умишлено и съзнателно лъже и дезинформира, или че самата тя е била лъгана от своя клиент. В интервюто си пред столичния вестник Гълъбова надълго и нашироко обяснява колко невинен е нейният клиент, като дори нагло твърди, че Иванов никога не е имал инсталирана полицейска лампа на автомобила си. Смешно твърдение най-малкото поради факта, че BIG5 публикува снимка на автомобила на Иванов с полицейска лампа.

До този момент не бяха известни имената на придружителите на Тони Иванов по време на полицейската акция, когато той беше задържан, но BIG5 успя да се сдобие с техните имена. Става дума за Христо Генов Вълков и Денислав Данчов Иванов. Гаджето на Василев е ползвал още и шофьорско-охранителните услуги на Димитър Кръстев от НСО, както и на лице с името Александър – служител в „Съдебна охрана“.

Тони Иванов, както стана вече ясно от разкритията на BIG5, има още прякорите Тони Парфюма и Тони Мафията, е ползвал услугите и на още един служител от НСО. Става дума за Цветан Георгиев Стоименов, който е напуснал службата през 2021 г. и също нееднократно е карал Тони Мафията на рандевута с Асен Василев в луксозния му дом в центъра на София.

Според показанията на въпросните охранители и шофьори, Тони Иванов десетки пъти е бил личен гост на Асен Василев, като дори Василев лично е слизал в задния двор на кооперацията, за да посреща с целувка варненската си страст.

В BIG5 държим дебело да подчертаем, че правим това разследване не защото се интересуваме от мръсното бельо и чаршафи на Иванов и Василев – какво правят в леглото това си е тяхна работа, а защото случаят с Тони Иванов е нагледно доказателство за факта , че висши представители на ПП са разпъвали чадър над свои близки, без категорично да имат право над това.

Не случайно от медията ни не се ровим около горещите слухове, че бившият кандидат за премиер Василев живее на семейни начала с културния министър в оставка Атанас Атанасов. Слухове, които между другото се разпространяват преди всичко от лица от най-висшето ръководство на „Да, България“, които твърдят още, че Наско Културата няма висше образование. Подобни твърдения излязоха вчера и за Асен Василев, който също до този момента по някакви неясни причини отказва да покаже дипломата си за завършено висше образование от Харвард.

www.big5.bg

Бележка на АФЕРА: Както АФЕРА писа – след разследнането на BIG5 и АФЕРА последваха заплахи и закани от т.нар. „Тони Мафията“ към двете медии. Впрочем, според брилянтни източници на АФЕРА, Тони Иванов в показанията си е набъркал имена на куп известни личности, нямащи нищо общо с аферите му с Асен Василев, но пък така е направил опит да отклони вниманието на разследващите от себе си и от Василев. ЗАСЕГА АФЕРА спестява имената, които е изръсил Тони Иванов в упражнението си по интриги. Кой с кого си ляга няма никакво значение, освен когато тези зависимости са вкарани във Властта и опъват чадър над зависимите, газещи закона.

Коментари 19 за
“„ШОФЬОРИТЕ“ НА ГАДЖЕТО НА АСЕН ВАСИЛЕВ ПРОГОВОРИХА: ТОНИ ИВАНОВ БЕШЕ ПОСРЕЩАН С ЦЕЛУВКИ В ЗАДНИЯ ДВОР НА „ЧАТАЛДЖА“”

 1. Ще чуете и видите такива инсинуации и чудеса, дето и Алиса в страната на чудесата не е видяла… Това е Фашизо-Демокрация та, която ни е завладяла от 32 години

 2. Водното колело има педали, но не всеки педал има водно колело.

 3. Лампата е интересна тема…
  По-интересно е има ли проверка на колата, протокол….подписи…

 4. Асен Василев само набутва държавата с нови кредити и прави дефицити, които ще ги плащат нашите внуци! Уникален е!

 5. Ами трябва му синя лампа, за да може бързо и безпрепятствано да се отзовава на сърбежа на педала. Педераса като е на зор няма да може да върши държавни дела. Самата държава е обърната на долнопробен кенеф, не тоалетна, кенеф!

 6. И ко излиза накрая?…

  Ако не си пиндел, миндил или сгафил – няма ляб за тебе в Задокеанската колониялна територия…

  Дааа…

 7. Ебльо и Ебла… Да ги проверят за маймунска шарка,протрит грездей и за червен ококорена гъз.

 8. ,,Любов по време на Ковид и Война !“ –
  ,,Четвърти километър сентъри догс пикчърс“ представя романтичен,криминален екшън с вкус на пулканки с барут и виолетки…

  Венсеремос.

 9. Дали е вярно, че Асенча няма висше образование,
  а само някакви курсове в Харвард?

 10. Чичко Тръмп заявил, че като се върне на власт (а това е много вероятно след кашите на Дядо Джо Изкуфелника) ще направи Америка нормална – само с два джендъра (пола) : мъжки и женски и без педераси и лезбийки.

  Ами ако това бъде спуснато и на Територията …
  Горкият Кокорчо, та той съвсем ще се опули без манафи, които да го обгрижват сладострастно !

 11. Измамникът Киро простото да става подсъдим и да му се вземе задържане до приключването на делата и изтърпяването на наложените му наказания в затвора при бай Ставри и колеги.
  Този толуп няма начин да има диплома за висше образование ,тъй като нищо те разбира и е очевидно много тъп . Това момченце освен,че е функционално неграмотно извърши такива малоумие,че ще е чудо ако не му се търси отговорност да нищо. От циганин или човек с цигански манталитет държавник не става. Цигански манталитет е да се мисли за 3 неща основно- да се откраднат пари и ако може много,да се наяде, напие и т.н.та корем охолно и са наебе нещо безплатно или на чужда сметка.

 12. Навремето д-р Тренчев обясни, че хора с такива зависимости не трябва да се допускат до властта, ама кой да го чуе….

  1. И сега не е късно лица от лпт…извратените да бъдат вън от армия, полиция и управление на държавата. Просто не стават. Педерастки изпълнения по стил непрекъснато. Няма национален герой и героиня, които да са били педерасти и лезбийки. Това е исторически и емпиричен аргумент за инфантилната им негодност. В случая с Асен, и безсрамие – любовници с дузини на основата на служебен статут. Пак служебен разврат. И за това – закономерна негодност и падение с падане от власт. Нинова тръгна този арогантен развратник да предлага за премиер. Третият мандат беше абсурден. И той. Оскар Уайлд е станал педал по избор, след като е имал съпруга и деца, но никой не е и помислял да го прави министър. Напротив, съден е и осъден на изгнание заради хомосексуализъм.

 13. Откъде има парите за такава къща Асан ? Разследване и конфискуване на всички имоти ,купени с откраднати или придобити след други престъпления активи на негово име и на поставените му лица. Този толуп няма акъл познания за 1лв. и е невъзможно да е изкарал парите за нещо по нормален и честен начин…

 14. Тази кола с тези лизингови номера може да се окаже на някоя от службите , подарена му за лично ползване, а баламата рая му плаща масрафа за удоволствията!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *