« Върни се назад Публикувано на 20.05.2021 / 15:56

ШОКИРАЩАТА ИСТИНА ЗА „МАЛКИЯ МУК“ ШЕФ НА СДВР, НАЗНАЧЕН ОТ БОЙКО РАШКОВ – КОЙ ПРИБИРА „БЕЛОТО“ ОТ КЛЕКШОПОВЕТЕ И КАК ЛЮБО МЛАДЕЖА ЧЕРПИ, ЧЕ НАЗНАЧИЛ „ШЕФЧЕТО НА СОФИЙСКО“! ЗАЩО РАШКОВ СЛОЖИ ЛЮБИМИЯ „ПУДЕЛ“ НА МЛАДЕН МАРИНОВ ЗА ШЕФ НА СДВР!

АФЕРА публикува убийствените въпроси на бившия вътрешен министър Богомил Бонев, на които освен ръководството на СДВР, трябва да отговори и новият служебен министър на МВР Бойко Рашков, който назначи за шеф на СДВР Антон Златанов, досегашен заместник директор на СДВР.

Рашков обоснова смяната с побоя над протестиращите от страна на полицаите, но сложи на поста точно човекът, който отговаряше за „ювелирните“ безобразни действия на ченгетата.

Ето въпросите на Богомил Бонев:

РАШКОВ, ПРЕДИ ДА ТУРИШ ТУЙ НЕЩО ЗА ШЕФ НА СДВР, ДА БЕШЕ ПИТАЛ! ВИЕ БОКО ЛИ ВРЪЩАТЕ, ИЛИ ГОНИТЕ ХУНТА, А?

https://afera.bg/%d1%80%d0%b0%d1%88%d0%ba%d0%be%d0%b2-%d0%bf%d1%80%d0%b5%d0%b4%d0%b8-%d0%b4%d0%b0-%d1%82%d1%83%d1%80%d0%b8%d1%88-%d1%82%d1%83%d0%b9-%d0%bd%d0%b5%d1%89%d0%be-%d0%b7%d0%b0-%d1%88%d0%b5%d1%84-%d0%bd/

За разлика от служебния вътрешен министър Бойко Рашков, който очевидно не знае къде се намира, на АФЕРА и трябваха точно два часа, за да получи отговори на всичките въпроси, зададени от Богомил Бонев.

Отговорите са абсолютната истина и идват от брилянти източници на АФЕРА, базирани току до „новото“ старо ръководство на СДВР.

На всички 7 въпроси, зададени от Богомил Бонев:

„1.Имаше ли план за охрана по време на протеста, при който бяха бити хора под колоните на МС.

2.На кого беше възложено ръководството.

3.Имаше ли заловени провокатори, кои са., кой ги беше изпратил.

Ако не, то въпросът е защо и на какво основание се твърдеше пред медиите, че е имало провокатори.

4.Имаше ли комуникация между ръководителя на операцията по охраната и провокаторите.

  1. Кои бяха параполицейските формирования, които бяха без обозначителни знаци, това частни охранителни фирми ли бяха, кои точно, с чие нареждане беше допуснато те да са в полицейския кордон. Кой осъществяваше координация с тях.

6.Флаконите със сълзотворен газ, които използваха полицаите или частните охранители, част от полицейското оборудване ли са. По чие нареждане бяха използвани.

7.Кой даде нареждане на полицейските части за настъпление, след като провокаторите вече бяха изчезнали и останаха само мирно протестиращи.“

ОТГОВОРЪТ Е ЕДИН И СЪЩ: АНТОН ЗЛАТАНОВ – „МАЛКИЯ МУК“ ИЛИ „ТОНИ СЛАДОЛЕДА“, ИЛИ „ЧОВЕКЪТ НА СОФИЯ – ЗАПАД В СДВР“. КАКТО СИ ГО ХАРЕСАТЕ – ЕДИН И СЪЩИ ЧОВЕК С МНОГО ПРЯКОРИ – АНТОН ЗЛАТАНОВ, НАЗНАЧЕН ОТ БОЙКО РАШКОВ ЗА ШЕФ НА СДВР!

Единствено на 8-я зададен от Богомил Бонев въпрос:

„8.Ръководителят на операцията с кого координираше всички действия от началниците в столичната дирекция. Имал ли е контакт с политически лица.“

ОТГОВОРЪТ Е – ШОФЬОРЪТ НА МЕТО ИЛИЕНСКИ, ИЛИ МЛАДЕН МАРИНОВ!

Антон Златанов е любимия „пудел“ на Младен Маринов, известен като „МВР -Мето“.

Преди да назначи Златанов за шеф на СДВР, Бойко Рашков, а не АФЕРА, трябваше да разкрие и да си отговори на въпроса – как се източва бюджета на МВР чрез надписването на извънреден труд и взимане на рушвети от клубовете за охрана на мачовете!

Вместо да се засили оперативната работа сред агитките, точно „Малкия Мук“ или „Тони Сладоледа“ и ръководна компания насищат с „милиция“ София – 1000 и повече полицаи за един мач, командировани от Бургас и Варна!

Бойко Рашков, а не АФЕРА, преди да назначи Антон Златанов за шеф на СДВР, трябваше да разкрие и да разпита как състава обикаля клекшоповете в София да прибира оборота от „белото“ на София – Запад и каква е „ролята“ на „Малкия Мук“!

Бойко Рашков, а не АФЕРА, трябваше да разкрие преди да назначи Антон Златанов за шеф на СДВР, как Любо Младежа вече се хвали, че си е назначил „шефчето на Софийско“!

Сега следва КЛЮЧОВИЯ ВЪПРОС КЪМ СЛУЖЕБНИЯ МИНИСТЪР БОЙКО РАШКОВ:

Преди да назначи Антон Златанов за шеф на СДВР, питал ли е „Вътрешна сигурност“ имат ли оперативни данни за него?

Ако Рашков е питал и „Вътрешна сигурност“ са му отговорили, че не знаят, или ако е питал „Вътрешна сигурност“ и са скрили от него истината – моментално трябва да бъде уволнен шефът на „Вътрешна сигурност“.

Ако Бойко Рашков не е питал „Вътрешна сигурност“ дали има данни за Антон Златанов, когото назначава на такъв ключов пост, то тогава Бойко Рашков е за уволнение и очевадно не става за вътрешен министър в ситуация като тази, в която подобни гафове са фатални!

АФЕРА от дни наред алармира, че най-ключовото министерство за провеждането на честни парламентарни избори се управлява от Бойко Рашков напълно невчасово. Телешкият възторг към Рашков е единствено базиран върху рецитациите му, които нямат нищо общо с нефелните му и пагубни действия.

Само това назначение е лакмус за безхаберието на Бойко Рашков, а си представете какво ни очаква със следващите „смени“ на шефове на ОД на МВР по места.

Радев, стегни юздите на правителството си и най-вече на вътрешния си министър, или го сменяй докато е време – тези хора торпилират и последната надежда на обществото, торпилират и теб и така лелеяния от теб втори мандат!

Веселина Томова

«