Публикувано на 20.05.2021 / 15:56

ШОКИРАЩАТА ИСТИНА ЗА „МАЛКИЯ МУК“ ШЕФ НА СДВР, НАЗНАЧЕН ОТ БОЙКО РАШКОВ – КОЙ ПРИБИРА „БЕЛОТО“ ОТ КЛЕКШОПОВЕТЕ И КАК ЛЮБО МЛАДЕЖА ЧЕРПИ, ЧЕ НАЗНАЧИЛ „ШЕФЧЕТО НА СОФИЙСКО“! ЗАЩО РАШКОВ СЛОЖИ ЛЮБИМИЯ „ПУДЕЛ“ НА МЛАДЕН МАРИНОВ ЗА ШЕФ НА СДВР!

АФЕРА публикува убийствените въпроси на бившия вътрешен министър Богомил Бонев, на които освен ръководството на СДВР, трябва да отговори и новият служебен министър на МВР Бойко Рашков, който назначи за шеф на СДВР Антон Златанов, досегашен заместник директор на СДВР.

Рашков обоснова смяната с побоя над протестиращите от страна на полицаите, но сложи на поста точно човекът, който отговаряше за „ювелирните“ безобразни действия на ченгетата.

Ето въпросите на Богомил Бонев:

РАШКОВ, ПРЕДИ ДА ТУРИШ ТУЙ НЕЩО ЗА ШЕФ НА СДВР, ДА БЕШЕ ПИТАЛ! ВИЕ БОКО ЛИ ВРЪЩАТЕ, ИЛИ ГОНИТЕ ХУНТА, А?

https://afera.bg/%d1%80%d0%b0%d1%88%d0%ba%d0%be%d0%b2-%d0%bf%d1%80%d0%b5%d0%b4%d0%b8-%d0%b4%d0%b0-%d1%82%d1%83%d1%80%d0%b8%d1%88-%d1%82%d1%83%d0%b9-%d0%bd%d0%b5%d1%89%d0%be-%d0%b7%d0%b0-%d1%88%d0%b5%d1%84-%d0%bd/

За разлика от служебния вътрешен министър Бойко Рашков, който очевидно не знае къде се намира, на АФЕРА и трябваха точно два часа, за да получи отговори на всичките въпроси, зададени от Богомил Бонев.

Отговорите са абсолютната истина и идват от брилянти източници на АФЕРА, базирани току до „новото“ старо ръководство на СДВР.

На всички 7 въпроси, зададени от Богомил Бонев:

„1.Имаше ли план за охрана по време на протеста, при който бяха бити хора под колоните на МС.

2.На кого беше възложено ръководството.

3.Имаше ли заловени провокатори, кои са., кой ги беше изпратил.

Ако не, то въпросът е защо и на какво основание се твърдеше пред медиите, че е имало провокатори.

4.Имаше ли комуникация между ръководителя на операцията по охраната и провокаторите.

 1. Кои бяха параполицейските формирования, които бяха без обозначителни знаци, това частни охранителни фирми ли бяха, кои точно, с чие нареждане беше допуснато те да са в полицейския кордон. Кой осъществяваше координация с тях.

6.Флаконите със сълзотворен газ, които използваха полицаите или частните охранители, част от полицейското оборудване ли са. По чие нареждане бяха използвани.

7.Кой даде нареждане на полицейските части за настъпление, след като провокаторите вече бяха изчезнали и останаха само мирно протестиращи.“

ОТГОВОРЪТ Е ЕДИН И СЪЩ: АНТОН ЗЛАТАНОВ – „МАЛКИЯ МУК“ ИЛИ „ТОНИ СЛАДОЛЕДА“, ИЛИ „ЧОВЕКЪТ НА СОФИЯ – ЗАПАД В СДВР“. КАКТО СИ ГО ХАРЕСАТЕ – ЕДИН И СЪЩИ ЧОВЕК С МНОГО ПРЯКОРИ – АНТОН ЗЛАТАНОВ, НАЗНАЧЕН ОТ БОЙКО РАШКОВ ЗА ШЕФ НА СДВР!

Единствено на 8-я зададен от Богомил Бонев въпрос:

„8.Ръководителят на операцията с кого координираше всички действия от началниците в столичната дирекция. Имал ли е контакт с политически лица.“

ОТГОВОРЪТ Е – ШОФЬОРЪТ НА МЕТО ИЛИЕНСКИ, ИЛИ МЛАДЕН МАРИНОВ!

Антон Златанов е любимия „пудел“ на Младен Маринов, известен като „МВР -Мето“.

Преди да назначи Златанов за шеф на СДВР, Бойко Рашков, а не АФЕРА, трябваше да разкрие и да си отговори на въпроса – как се източва бюджета на МВР чрез надписването на извънреден труд и взимане на рушвети от клубовете за охрана на мачовете!

Вместо да се засили оперативната работа сред агитките, точно „Малкия Мук“ или „Тони Сладоледа“ и ръководна компания насищат с „милиция“ София – 1000 и повече полицаи за един мач, командировани от Бургас и Варна!

Бойко Рашков, а не АФЕРА, преди да назначи Антон Златанов за шеф на СДВР, трябваше да разкрие и да разпита как състава обикаля клекшоповете в София да прибира оборота от „белото“ на София – Запад и каква е „ролята“ на „Малкия Мук“!

Бойко Рашков, а не АФЕРА, трябваше да разкрие преди да назначи Антон Златанов за шеф на СДВР, как Любо Младежа вече се хвали, че си е назначил „шефчето на Софийско“!

Сега следва КЛЮЧОВИЯ ВЪПРОС КЪМ СЛУЖЕБНИЯ МИНИСТЪР БОЙКО РАШКОВ:

Преди да назначи Антон Златанов за шеф на СДВР, питал ли е „Вътрешна сигурност“ имат ли оперативни данни за него?

Ако Рашков е питал и „Вътрешна сигурност“ са му отговорили, че не знаят, или ако е питал „Вътрешна сигурност“ и са скрили от него истината – моментално трябва да бъде уволнен шефът на „Вътрешна сигурност“.

Ако Бойко Рашков не е питал „Вътрешна сигурност“ дали има данни за Антон Златанов, когото назначава на такъв ключов пост, то тогава Бойко Рашков е за уволнение и очевадно не става за вътрешен министър в ситуация като тази, в която подобни гафове са фатални!

АФЕРА от дни наред алармира, че най-ключовото министерство за провеждането на честни парламентарни избори се управлява от Бойко Рашков напълно невчасово. Телешкият възторг към Рашков е единствено базиран върху рецитациите му, които нямат нищо общо с нефелните му и пагубни действия.

Само това назначение е лакмус за безхаберието на Бойко Рашков, а си представете какво ни очаква със следващите „смени“ на шефове на ОД на МВР по места.

Радев, стегни юздите на правителството си и най-вече на вътрешния си министър, или го сменяй докато е време – тези хора торпилират и последната надежда на обществото, торпилират и теб и така лелеяния от теб втори мандат!

Веселина Томова

Коментари 11 за
“ШОКИРАЩАТА ИСТИНА ЗА „МАЛКИЯ МУК“ ШЕФ НА СДВР, НАЗНАЧЕН ОТ БОЙКО РАШКОВ – КОЙ ПРИБИРА „БЕЛОТО“ ОТ КЛЕКШОПОВЕТЕ И КАК ЛЮБО МЛАДЕЖА ЧЕРПИ, ЧЕ НАЗНАЧИЛ „ШЕФЧЕТО НА СОФИЙСКО“! ЗАЩО РАШКОВ СЛОЖИ ЛЮБИМИЯ „ПУДЕЛ“ НА МЛАДЕН МАРИНОВ ЗА ШЕФ НА СДВР!”

 1. .Tova unikalno komplexarche,,e ot,,sashtoto kotilo,,koeto,,upravljavashe ,,MVR prez poslednite 5/8 godini…Nasledili ot,,predcite si,,,,Vtororazrjadnata agentura,,na SOFIJA/ZAPAD,lJUBO MLADEGA i t.n,,otrepki ot,,kraynite kvartali,,izkopirali,,i tjahnoto,,povedenie,,i,,nachin na mislene,,…,,potgotovkata im,,e samo vav,,fitnesite,,bogato,,pocherpeni,,po,,pochina na M.MVR/to s,,anabolni inhekcii,,i ,,,sled rabota,,sashtijat tozi,,kontingent,,da gi,,pocherpi,,s,,gevoiki,,i,,trevica,,v njakoy ,,dom na ugovolstvijata,,…bezplatno…EU/POLICIJA…[email protected],MUZIKA I VESTI OT BIBITKO!

 2. Тия шефовете на СДВР като че ли минават специален вътрешен конкурс по красота!!!

 3. Херо в НАП,Херо в АЕЦ-а,изобщо американците си наглеждат имота като добри стопани.

 4. Не е ли време полицейската кочина да бъде изчистена тотално, но не само с уволнения, а с досъдебни производства, обвинителни актове и присъди, които да са широко оповестени в обществото. Надали т. нар. „чичо Сам“ ще се „престраши “ да повлиае на изчистването на авгиевите обори в МВР. Как министерство с най-много служители, огромен бюджет, който все не им стига, е такава клоака и бъка от всякакви престъпни типове от ръководни длъжности, до последния потрулен полицай. Смятам, че ако се покаже воля от страна на управляващите за горното, никой няма да се опитва да влияе, най-после ще покажем, че може да се справим сами.

 5. А Херо е в НАП, проверява наличността. Направо ме е срам от тези изводи.Служебното правителство се оказа троянския кон на американците, ние кротко се гледаме филма

 6. Приятели, доживяхме и това унижение. Херо Мустафа отишла в НАП. Пишат го като новина Първо посещение на американски посланик в НАП.
  Що ще там ? Абсолютно слагачество позор. Хазната ли отчитат на губернаторската.
  Трябва да се протестира срещу този произвол,желателно е по дипломатически път.
  Народите от Източна Европа вече не искат да бъдат латиноамерикански най вече.

 7. Нормално е за полицай да няма изявени интелектуални способности, но при Тони Сладоледа отсъствието им е фрапиращо.

  Легендарен е с опита да установи тарторите на Сектор Г, при което бе съблечен от феновете.

 8. Караколювите ловки диагностицирани калинки каза:

  „Вътрешни за системата хора твърдят, че няколко страници от делото „Буда“ са били унижени, като по думите им това е станало по време на 10-годишното управление на ГЕРБ. Ако това е така, то би било важно да се знае кога е извършено подобно посегателство върху важна за сигурността на държавата информация и разбира се кой е имал достъп до папката.

  Унищожавани ли са материали от делото за оперативно наблюдение „Буда“ срещу Бойко Борисов?
  Държи ли бившият главен прокурор Сотир Цацаров коз спрямо Огнян Герджиков с разследване „Синдика“?
  Въпроси към вътрешния министър Бойко Рашков.

 9. Нищо няма и не може да стегне Радев!
  Хората помагали и участвали в далаверата с наркотици на САЩ на територията на България са под специална закрила на американското посолство!
  Не мога да разбера какви надежди са хранили някои от хората за новото правителство , което както всички от 30 г. насам е компрадорско и послушно на същото посолство!?
  Разберете , няма да има никаква справедливост и никакво наказание за Борисов и шайката му!
  Чичо Сам не дава!

  1. Ужасно звучи, но за жалост навярно такова ни е житието и битието днес.
   Неразвитие.
   Упадък.
   Тарикати, балъци, господари, роби …

   Кога ще приключи разпространението и употребата на наркотиците?!
   При демокрациите или при диктатурите?!

   Защо съзнателно се САМОотравя и САМОубива човечеството, купувайки си отгоре на всичко доброволно тази отрова?!
   Пълно безумие…
   За кадрите … без думи.
   За управлението на обществото … без думи.

 10. Мен ми намирисва на подготовка за истински протести каквито тук не е имало от 1997-ма насам.
  И другото – май им е забавно да си играят на избори – едни разходи се пишат на хартия, едни пари изчезват а всъщност в момента всички бъркат в кацата с мед (и чакат близо 80-тте милиарда ойро за последиците от ПЛАНдемията CONвид-19)
  Още един въпрос – кога истинска промяна се е извършвала безкръвно?
  Със чоплене на семки и наливане с бира или срещу 40 лева за викане на улицата – мне, не става така.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *