« Върни се назад Публикувано на 13.07.2023 / 18:03

ШМЕКЕРА РУМЕН РАДЕВ – ГЛАВАТАР НА ИЗМАМНИЦИТЕ. ДНЕС ВДИГАМЕ ЮМРУК СРЕЩУ ББ, УТРЕ СИ ДЕЛИМ ПАРИТЕ ОТ МИТНИЦИТЕ. ТАКА ВЪРВИ СИНЕРГИЯТА. ЩЕ ИГРАЕ ОКОЛО ПИРОНА НА РОЖЕН КАТО ОПИТНА ПОЛИТИЧЕСКА КУРВА

Не вярвайте на бългрските субсидирани патриоти! Измама са.

Първият от тях е шмекера Румен Радев – главатар на измамниците. Това лице като задник, заградено от други задници, мисли по цял ден как да излъже първо либералните отрепки, а веднага след тях и българолюбците. И двете страни ги върти на оная си работа, а докато го прави краде със задника си, като за последно. Разбира се, в пълна синергия с дневния ред на САЩ и с мафията на ББ – другия престъпник.

Днес вдигаме юмрук срещу ББ, утре си делим парите по митниците. Така върви синергията.

И понеже двете отрепки, които пак в синергия скриха кой уби нашия пилот на МИГ-29 над Черно море, но са много честни и открити, имат нужда от народняшка подкрепа, взеха, че си я направиха. Викат на тая тяхна патерица Възраждане, но става дума събиране на бесните българи в един политически обор за всяка потреба на горните двама играчи.

Когато правят завери и подписват решения в полза на САЩ се случва тихо, а когато ще откриват пилон на Рожен се прави гръмко – да чуе мало и големо, какви са мъже.  В синергия с друг такъв мъж, който е назначен и субсидиран за техен патриот, който да изпуска парата на озверялата им от грабеж тълпа.

Днес Радев ще играе около пилона на Рожен! Като опитна политическа к@рва.

Николай Марков

«