« Върни се назад Публикувано на 22.04.2010 / 9:50

Шива (Борисов): С едната ръка ям, с другата тичам

В спомените си Бойко Борисов се върна към детството. Провокирало го скорошно изказване на майка, която се оплакала, че храни детето си с чубрица, кетчуп и хляб.

"Трябва да кажа, че аз съм израснал само с хляб и картофи.
Майка ми мажеше мас от прасето и поръсваше малко със захар. С едната ръка ям, с другата тичам по ливадата да ритам топка. Половината махала гони тоя с филията", разказа Борисов.

Връщайки се в настоящето, премиерът казва,
че би арестувал и министър от своето правителство по начина, по който закопчаха бившия царски шеф на отбраната Николай Цонев.

"Но никога няма да го направя, само за да угодя на нечии очаквания",
добавя Борисов. Той бил категоричен, че когато някой направи грешка, трябва да си ходи. Бареков пита дали Борисов подслушва министрите си и наистина ли им забранява да се виждат с едри бизнесмени, ако на срещата няма друг човек от ГЕРБ.

А премиерът отговаря: "Имат си кабинети, да си провеждат срещите там.
По кръчмите нямат работа.

Бареков връчи грамота на най-красивия – Борисов
Николай Бареков връчи вчера наградата за най-красив български политик на премиера Бойко Борисов. Призът всъщност беше карикатура.

Като видял как е нарисуван там,
премиерът се пошегувал скромно, че може да бъде и по-красив, разказа Бареков.

Борисов допълнил,
че вероятно хората са гласували за него не заради мускулите му, а заради политическата му работа. И признал, че вторият, външният министър Николай Младенов, всъщност е по-голям хубавец.

Българският мъж винаги е бил снажен и смел и затова няма нито една загубена битка във войните досега, допълнил Борисов.

Конкурсът за най-готините родни политици бе организиран от сайтовете, зад които стои Бареков – Bnews и BLife. Според гласувалите читатели на трето място е президентът Георги Първанов.

в. Труд

«