« Върни се назад Публикувано на 31.08.2022 / 17:29

ШЕФЪТ НА „КРИМИНАЛНА ПОЛИЦИЯ“ – ВАРНА МИШКУВА КАТО СЕЛСКИ ТАРИКАТ И ВСЕКИ ДЕН НЕ ПЛАЩА СИНЯ ЗОНА!

Шефът на „Криминална полиция“ в ОД МВР – Варна Веселин Вълчанов всеки ден паркира автомобила си в „Синя зона“ без да плаща. Вълчанов ползва автомобил с маркировка „инвалид“, тъй като има дете инвалид.

Въпреки че има член на семейството инвалид, Вълчанов обаче няма право да се възползва от правото на безплатно паркиране в Синя зона , ако не превозва инвалид.

В случая очевадно е, че шефът на „Криминална полиция“ – Варна ВСЕКИ ДЕН не превозва инвалид до сградата на ОД МВР – Варна, а отива на работа там и използва да паркира безплатно в близост до ОД МВР – Варна на ул. Цар Калоян 2, БЕЗ ДА ИМА ПРАВО НА ТОВА!

Освен шефът на Криминална полиция – Варна, такъв е и случая със служител на БОП- Варна, който също паркира с инвалиден стикер на автомобила си с регистрационен номер H 1500 в близост до сградата на ОД МВР – Варна. Жената, с която живее на семейни начала също е служител на ОД МВР – Варна и заедно идват на работа с въпросния автомобил.

Ашколсун! Точно тези, които иначе трябва да бъдат пример за спазване на закона, мишкуват на дребно, като селски тарикати.

И разбира се никой не ги пипа, за разлика от всеки обикновен варненец, на когото му скъсват задника от глоби.

Afera.bg

«