« Върни се назад Публикувано на 18.04.2022 / 17:55

ШЕФЪТ НА „КОМПЮТЪРНИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ“ В ГДБОП: „НИЩО НЕ МОЖЕМ. ВСЕ ЕДНО НАВЪН ДА ВАЛИ ДЪЖД И ДА МЕ ПИТАТЕ ЗАЩО ВАЛИ ДЪЖД“. ВЕСЕЛИНА ТОМОВА: „ЩЕ ВИ ЗАЛИЧА. БЯСНА СЪМ!“

Четвърти ден денонощни брутални хакерски атаки срещу сайта АФЕРА спират достъпа до него, както и опитват да заличат сайта.

Четвърти месец върви иначе досъдебно производство, заведено от прокуратурата и дадено на ГДБОП за разследване. Досега – „разследването“ е … кура му янко!

Бруталният тероризъм, който събаря сайта АФЕРА четвърти ден е тотално престъпление, осъществено като поръчка от ВЛАСТТА /!!!!!!!!!!/, и тече безпроблемно и толерирано от БЕЗДЕЙСТВИЕТО НА ВСИЧКИ ИНСТИТУЦИИ, които трябва да разследват престъпленията.

Напълно безсмислено звъня на шефа на „Компютърни престъплени““ в ГДБОП Владимир Димитров /МВР -Рашков/.

Напълно безсмислено, защото четвърти месец ГДБОП си бъркат в задника и не направиха нищо по досъдебното производство, образувано заради хакерските атаки срещу АФЕРА продължили 40 дни по време на отминалата предизборна кампания.

Но съм бясна! Бясна съм, че живея в кочина, управлявана от идиоти! Мръсни, нагли, измамници, хрантутници, зомбита и крадци!

Звъня на въпросния Владимир Димитров и го питам наясно ли е, че сайта АФЕРА четвърти ден е подложен на тотален тероризъм.

-Не, не съм наясно, вика Димитров.

ГДБОП, които иначе следят къде киха сайта АФЕРА, не били наясно. Голям смях.

Отварям скоба, че три минути след като сайта АФЕРА бе хакнат преди четири дни, високопоставен източник от Службите се обърна паникьосано към АФЕРА: „Не сме ние! Не сме ние! Видяхме, че сте хакнати!“.

А какво стана с разследването по досъдебното производство, което върви четвърти месец за хакерските атаки срещу АФЕРА, продължили по време на изборите, питам Димитров.

Димитров ахмашката отговаря – Ами не знам какво става, трябва да има разследващ полицай, ще го питам и утре до обяд ще ви кажа.

Повишавам леден тон, защото на среща си имам очевадно зомби.

И му обяснявам, че неговите служители правят това „разследване“, и че сме давали всякакви данни и обяснения на същите, и че дори един от тях звъня в АФЕРА при предишна атака, /очевидно видял от сайта/ да пита – ама, пак ли ви хакнаха, и му обяснявам на тоя Димитров, че нищо не са направили, и от упор го питам:

-Вие какво правите в ГДБОП, какво работите всъщност?

-Амииии, различна работа… – отговаря Димитров.

За какъв хуй сте там, директно щях да го питам, но успявам да си пречупя езика и питам – какво разследвате, какво изобщо правите, след като сайта е подложен на тероризъм и Вие ми мънкате.

Димитров вика:

-Ами нищо не можем да направим…

И тръгва да ми изнася лекция за „дос“ атаките с милионни влизания, при което му кресвам: Айде не ми изнасяйте лекция за неща, които са ми пределно известни. Питам ви вие какво  правите изобщо в ГДБОП? Какво вършите? Какво разследвате, като досега НИЩО НЕ СТЕ НАПРАВИЛИ!

Димитров вика: Ами това да е вали дъжд навън и вие да ме питате защо вали дъжд. Има стари заразени компютри от които идват тия „дос“ атаки и сега в Мексико ли, как да ги търсим…

Идва ми да стрелям, господин Димитров! Вие чувате ли се какво ми говорите? Какво правите вие там изобщо в това „звено“?

Димитров каканижи: Госпожо Томова, моля Ви успокойте се… Кажете на вашия специалист на сайта да ми се обади аз ще му обясня…

Тук вече наистина ми идва да стрелям. Моят специалист си скъса гласните струни да ви обяснява, кресвам, и вашите малоумници неразбиращи изобщо за какво им се говори, за какво да ви се обажда моят специалист, вие за какво сте там, бе! Няма да се успокоя! Бясна съм. Ще ви залича! Защото изобщо няма нужда от вас и това звено там. Вие сте срам за националната сигурност на България! – и му затварям телефона на тоя Димитров.

Това е положението.

И това е, което имаме, като ГДБОП, както би се изказал Особената форма на главата.

Това не е държава, а пълни лайна. ЛАЙНА!

Веселина Томова

«