« Върни се назад Публикувано на 15.09.2021 / 21:33

ШЕФЪТ НА ЕКОГЛАСНОСТ ПРИЗНА ТОВА, КОЕТО НАПИСА ЕДИНСТВЕНА „АФЕРА“ – ХОРАТА НА РАДЕВ ЦЕПЯТ БСП И КОАЛИЦИЯ! ПРИТИСКАТ С БРУТАЛНИ ИСКАНИЯ И НАТИСК! ОТКЪДЕ СА КИНТИТЕ, РАДЕВ!

На 6.09.2021 АФЕРА публикува:

РАДЕВ ЦЕПИ БСП, ЕКОГЛАСНОСТ ПРЕГОВАРЯ С КИРИЛ ПЕТКОВ. ПРАВИ ЖУРНАЛИСТИТЕ НА МАЙМУНИ. НЯМАЛО ДА ПРЕДАДЕ „ЛЕВИТЕ ХОРА“? АРЕ, БЕ! ЧЕ ТОЙ ГИ ПРЕДАДЕ!

https://afera.bg/%d1%80%d0%b0%d0%b4%d0%b5%d0%b2-%d1%86%d0%b5%d0%bf%d0%b8-%d0%b1%d1%81%d0%bf-%d0%b5%d0%ba%d0%be%d0%b3%d0%bb%d0%b0%d1%81%d0%bd%d0%be%d1%81%d1%82-%d0%bf%d1%80%d0%b5%d0%b3%d0%be%d0%b2%d0%b0%d1%80%d1%8f/

Днес по БНТ председателят на политически клуб „Екогласност“ Емил Георгиев призна, че са били търсени от Кирил Петков и Асен Василев във връзка с нов политически проект.

„Ние бяхме потърсени. Имахме два разговора – първият беше с представител на г-н Петков, г-н Василев и министъра на образованието. Казаха, че разчитат на нас, защото сме модерна партия. Но поставят условие – те да ръководят изцяло дейността на „Екогласност“. И аз казах, че разговорът приключва. Те предложиха и друг тип съдействие. На другия ден същият този техен представител ми се обади и каза, че лично Кирил Петков желае да се срещнем. Разговорът беше 2 часа. На него му казах, че няма как да се съгласим на нас да ни бъдат предложени условия. Оттеглиха иска си да поемат изцяло „Екогласност“. Тогава поставиха искането да влязат в ръководството на „Екогласност“, защото след няколко дни имахме национална конференция“, каза Георгиев.

„На нас се предложиха избираеми места. Две избираеми места, от което едното примерно в Хасково, другото в Монтана. Те поемат изцяло кампанията и ще предложат хората. Казаха, че са направили кастинг във всички области, подбрали са 50 души. Директно зададох въпроса кой стой зад този проект, защото в публичното се говори, че президентът е зад този проект. Не получих отговор, но ми се каза, че зад този проект стоят представители на президентската институция. Казах, че повече разговори няма да има. С този проект е запознат и министър-председателят. Президентът не стои зад този проект, но негови хора да, категорично заяви Емил Георгиев.“

След като Георгиев отказва на Кирил Петков, с натиск се включва и съветникът на Румен Радев – Николай Копринков.

Що е рекла АФЕРА, все е вярно!

От месеци наред разкриваме как се цепи умишлено БСП от Румен Радев и хората му. И то с мерзавски методи.

До този момент единствена АФЕРА задава въпроса – откъде са кинтите, Радев?!!! И без обяснения – от био продуктите на остапбендеровеца Кирил Петков! ОТКЪДЕ СА КИНТИТЕ, УЗУНОВ И КОПРИНКОВ? КОЛКО КЕШ СЕ СЪБРА ДОСЕГА ОТ „ВРЪЩАНЕТО НА ДЪРЖАВНОСТТА“?!

Апропо, за несведущите, Екогласност са коалиционен партньор на БСП.

И забележете!!! – разговорите и натиска за партийно строителство се ВОДЯТ ОТ ДЕЙСТВАЩИ МИНИСТРИ В СЛУЖЕБНОТО ПРАВИТЕЛСТВО НА РУМЕН РАДЕВ! 

Иначе лъжецът Кирил Петков за последно излъга, че не правел партия, докато бил министър. Поредната му лъжа!

Afera.bg

«